belling

Belling

belling-fornuis-Rustic 900 DFTBelling is een typisch Engels merk dat in de afgelopen 100 jaar een begrip is geworden in Groot-Brittannië op gebied van kookfornuizen voor de recreatieve kookfanaat. Belling staat voor meerdere ovens in één en is daardoor flexibel in gebruik, gaat bewust om met energie en heeft snelle opwarmtijden voor de ovens. Tevens staan zij garant voor veel kleur in de keuken. De fornuizen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding waardoor het wel heel aantrekkelijk wordt om zo’n blikvanger in je nieuwe keuken te laten zetten.

Heb je geen gas tot je beschikking? Geen probleem, nieuw is namelijk koken op inductieDus ook met Belling heeft REDDY het goed voor elkaar!

belling-inductie-fornuisUniek: Multi Cooking ofwel een fornuis met meerdere ovens, gemak dient de mens!

Je krijgt gasten en je hebt een heerlijke ovenschotel bereid welke minimaal een uur in de oven moet staan om het perfecte resultaat te verkrijgen. Echter van te voren wil je ook graag wat warms serveren of een voorgerecht maken. Geen paniek! Met het gemak van meerdere volwaardige ovens ben je flexibel en veelzijdig en kun je alles op de juiste temperatuur én tijd uitserveren. Dit is Multi Cooking! En ben je alleen of heb je een kleine maaltijd? Gebruik dan alleen de kleine oven. Zo ga je ook nog eens bewust om met energie.

BELLING OVENS EN FORNUIZEN

Meer weten over deze prachtige producten? Neem dan contact op met een van onze REDDY showrooms. Of download hier de brochure met de fraaie ovens en fornuizen.