bosch

Bosch

bosch-keuken-apparatuurBosch is een wereldwijd toonaangevende fabrikant, die staat voor kwaliteit en duurzaamheid in technologie. Met de lange termijn in het achterhoofd investeren zij in veelbelovende, toekomstgerichte markten zoals groene technologie, hernieuwbare energie en elektrische mobiliteit. In minder dan 20 jaar is Bosch erin geslaagd de huishoudelijke apparaten over de volle breedte zodanig te verbeteren, dat het verbruik met tientallen procenten is afgenomen. Terwijl tegelijkertijd het bedieningsgemak en het comfort is toegenomen. De apparaten van Bosch komen regelmatig als beste uit de test.

BOSCH KEUKENAPPARATUUR

Gebruiksgemak is een serieuze zaak voor de ingenieurs van het Duitse kwaliteitsmerk. Ze onderwerpen iedere functie van ieder apparaat aan duizenden tests en kwaliteitscontroles. Pas als een apparaat volledig voldoet aan de hoogste eisen, is het klaar voor de belangrijkste uitdaging: jouw nieuwe REDDY keuken.

Winnaar prestigieuze design award: Reddot design award

reddotBosch viel onlangs met de nieuwe Serie 8 ovens in de prijzen bij de prestigieuze Red Dot Design Awards. De “Red Dot Best of the Best” ging naar de Serie 8 ovens met RVS-look vielen in de prijzen. Het jurycommentaar:

+ Indrukwekkend: De kenmerkende Bosch ring geïntegreerd in het glazen besturingspaneel;
+ Harmonieus: De ontwerpen van de ovens zijn zeer geschikt in een open keuken;
+ Imponerend: De puristische en ultra-precieze vormgeving.

 

Meer weten over de keukenapparatuur van dit A-merk? Neem dan gerust contact op met één van onze showrooms.

bosch