pelgrim

Pelgrim

pelgrimMooi Samen is niet alleen

Mooi en functioneel gaan hand in hand. De Mooi Samen lijn bestaat uit een serie ovens, magnetrons en bijpassende apparaten die perfect te combineren zijn door hun design, waardoor je een set maakt die perfect past bij jouw wensen. Door het design van de apparaten creëer je een prachtig panorama-effect in de keuken.

Je ideale opstelling

Kies bijvoorbeeld een set met een combimagnetron (45 cm nis), een heteluchtoven (60 cm nis) en vul dit aan met een handige accessoirelade. De dashboards van de 45 en 60 cm nis apparaten met tekst- of TFT display hebben dezelfde hoogte en zijn horizontaal en verticaal mooi uit te lijnen. Naast vlekvrij RVS is vrijwel de gehele lijn verkrijgbaar in karakteristiek matzwart. Zo krijgt je nieuwe keuken een volstrekt andere, luxe uitstraling.

Dutch Design

De Mooi Samen lijn is geheel ontwikkeld in eigen huis. Eigen kennis en ervaring is gemixt met de wensen van onze klanten. Hieruit is een lijn ontstaan waarbij design, innovatieve techniek en duurzaamheid hand in hand gaan. De basisvoorwaarde is gemak. Alle apparaten blinken uit in schoonmaak-, onderhouds- en bedieningsgemak. Mooi makkelijk van Pelgrim.

Bekijk hier het complete aanbod.