Keukenfinanciering

Afdrukken

Met Smart Finance regel je bij REDDY Keukens je keuken financiering, gewoon zoals jij dat wilt. Je kunt bij ons direct genieten van je nieuwe keuken en later pas betalen. Kom je net iets tekort voor je droomkeuken? Of houd je je geld liever achter de hand voor een andere besteding? Dat is helemaal aan jou. Bij REDDY Keukens ben je in ieder geval ook voor je keuken financiering aan het juiste adres. Wij weten dat het kopen van een keuken een grote uitgave is. Niet voor niets worden er in Nederland steeds meer aankopen gefinancierd. Smart Finance biedt financieringsmogelijkheden voor keukens tot € 30.000,-.

VASTE MAANDLASTEN EN VRIJHEID VAN KEUZE

Betaal je nieuwe keuken per maand of ga voor mee luxe

Met Smart Finance kies je voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag weet je van te voren precies waar je aan toe bent. Zo kun je bij ons je nieuwe keuken gewoon per maand betalen. Of heb je liever iets meer luxe en gemak in je nieuwe keuken. Dat is bij ons geen probleem. En vind je het maandbedrag te hoog? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen een aanbetaling te doen.

SMART FINANCE, DE KENMERKEN:

• Vaste looptijd van 120 maanden

• Vaste maandlast

• Vaste rente

• Voor keukens tot € 30.000,-

• Na oplevering start je met terugbetalen

SMART FINANCE IS HET GEMAK VAN KEUKEN FINANCIERING

Keuken Financiering

REKENVOORBEELDEN

Betaal-keuken-per-maand

Raadpleeg voor meer informatie http://www.mhk.nl/diensten-mhk-nederland/smart-finance

Disclaimer
Smart Finance is een initiatief van MHK Nederland. Smart Finance (Lease) is een niet-doorlopend goederenkrediet. Vraag naar de (product)voorwaarden en het standaard informatieblad in de winkel. Toetsing en registratie BKR. MHK Nederland treedt op als niet verbonden bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Santander en MHK Nederland geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.