Over ons

REDDY KEUKENS

REDDY Keukens is een keukenformule van de MHK Group. De MHK Group is een sterke inkooporganisatie waarvan meer dan 2.100 ondernemers in heel Europa deel uitmaken. Samen benutten we onze kracht en synergie om de behaalde voordelen rechtstreeks aan onze klanten door te geven. Zo kunnen we door de gezamenlijke inkoop van de MHK-leden concurrerende prijzen garanderen, die ook de vergelijking met grote ketenbedrijven kunnen doorstaan.

REDDY FILOSOFIE

Wij houden er niet van om onze klanten in de maling te nemen. Daarom vertellen wij je meteen wat jouw nieuwe keuken écht kost. Dit betekent dat wij de keuken niet duurder maken om dit later weer als ‘korting’ te kunnen weggeven. Dat is wat wij verstaan onder transparantie.
REDDY Keukens is van oorsprong een Duitse keukenformule en onze keukens worden uitsluitend geproduceerd bij toonaangevende Duitse keukenfabrikanten. Binnen MHK Group bestellen wij keukens en apparatuur in grote aantallen. Hierdoor kunnen we keukens van Duitse topkwaliteit, voor uitzonderlijk scherpe prijzen aanbieden. Dat noemen wij de REDDY Beste Prijs Garantie.

REDDY Keukens is inmiddels meer dan 20 jaar succesvol actief in de Europese keukenmarkt. Met liefst 65 vestigingen is REDDY Keukens de meest succesvolle keukenformule in Europa. Onze showroom zijn te vinden in de landen Duitsland, België, Oostenrijk, Spanje en natuurlijk hier in Nederland. Regelmatig worden er ook nieuwe vestigingen in ons land geopend.

REDDY VOOR ONDERNEMERS

Je bent verkoper in hart en nieren en je wilt ook vooral daarmee bezig zijn. Dat begrijpen wij bij REDDY. Daarom hebben wij de rest voor je geregeld; van inkoop tot financiële dienstverlening. Lees hier alles over ondernemer worden.

VACATURES

Wil jij deel uitmaken van het REDDY succes? Wij bieden je een breed palet aan mogelijkheden voor jouw professionele toekomst in de keukenbranche. Open sollicitaties zijn altijd welkom. Deze kun je per mail richten aan info@mhk.nl.