REDDY voor ondernemers

Je bent verkoper in hart en nieren en je wilt ook vooral daarmee bezig zijn. Dat begrijpen wij bij REDDY. Daarom hebben wij de rest voor je geregeld; van inkoop tot financiële dienstverlening.

Financiën

Elke REDDY ondernemer profiteert van een gedegen financieel-economische ondersteuning, zoals financiering van je onderneming, centrale boekhouding, benchmarking, kostenbewaking, verzekeringen, accountancy en belastingadviezen. Waar nodig werken wij met externe specialisten.

Marketing en reclame

Ons Nederlands reclamebureau werkt samen met ons Duitse moederbedrijf continu aan effectieve communicatie: een strategie die klanten in beweging brengt en enthousiast maakt voor ons merk. Een optimaal vindbare en gebruiksvriendelijke website, een mobiele website, huis-aan-huiskranten, flyers, guerrilla acties, social media, Google AdWords, radiospots en in-store communicatie zorgen voor een professionele uitstraling van onze formule.

Intranet

Met het REDDY intranet (uitsluitend toegankelijk voor REDDY ondernemers) heb je 24/7 toegang tot alle nodige informatie omtrent facturen, prijsbeleid, leveranciersacties, nieuwsbrieven en lokale marketingactiviteiten.

Training en opleiding

Als REDDY ondernemer neem je deel aan verschillende seminars, workshops en bedrijfsbezoeken. De trainingen zorgen voor een optimaal kennisniveau van product, verkoop en ondernemersvaardigheden.

Verkoopbevordering

Alle REDDY vestigingen maken gebruik van het softwareprogramma CARAT en een 3D bioscoop (uniek in Nederland). Hiermee bied je klanten een unieke beleving en vergroot je de verkoopkansen.

 

Kortom, met REDDY heb je het goed voor elkaar. Wil je meer informatie over jouw commerciële mogelijkheden bij REDDY? Neem dan contact op met MHK Nederland via telefoonnummer 030 287 60 70 of via onderstaand contactformulier.

REDDY Keukens is aangesloten
bij de Nederlandse Franchise Vereniging

nfv