Reddy Keukens Barendrecht

Christian Twiest en zijn team staan voor je klaar

Je nieuwe keuken kopen doe je natuurlijk bij REDDY Keukens Barendrecht. De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak met ideeën en wensen. Iedereen heeft een ander idee bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keukens is. Bij REDDY zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij helpen je graag en gaan we samen met jou op zoek naar de beste invulling van je nieuwe keuken. Wij luisteren naar je wensen en maken een offerte op maat met direct een scherpe nettoprijs. Onderhandelen is bij ons dus niet nodig!

Ondernemer Christian Twiest en zijn team staan vijf dagen in de week voor je klaar. Maar ook buiten de reguliere openingstijden is het mogelijk om een afspraak in te plannen. Wij plaatsen geregeld keukens in Zwijndrecht, Dordrecht, Spijkenisse, Hendrik-Ido-Ambacht en andere plaatsen in de regio Drechtsteden. Je kunt alvast een kijkje nemen in onze showroom via deze link.

Snel tot ziens bij REDDY Keukens Barendrecht!

 

Barendrecht
Stockholm 5
Vaanpark II
2993 LM Barendrecht
Nederland
Telefoon: 0180 848666
E-mail: barendrecht@reddy.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
ZondagGesloten

Koopzondagen

Koningsdag 27 april 2017 | gesloten
Zondag 7 mei 2017 | 12:00 – 17:00 uur
Hemelvaartsdag donderdag 25 mei 2017 | 13:00 – 17:00 uur
2e Pinksterdag maandag 5 juni 2017 | 13:00 – 17:00 uur

Wil je liever ’s avonds langskomen? Geen probleem. Bel of contact ons voor de koopavond op afspraak; in principe is elke avond mogelijk van 18.00 – 22.00 uur.

Maak direct een afspraak

Uw naam *

Uw e-mail *

Telefoonnummer *

Voorkeursdatum

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons:    

KIJK ALVAST EVEN BINNEN BIJ REDDY KEUKENS BARENDRECHT