Reddy Keukens Uden

Daniel Moreno Cantos en zijn team staan voor je klaar

Een nieuwe keuken kopen doe je natuurlijk bij REDDY Keukens Uden. De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak met ideeën en wensen. Ieder mens heeft een ander idee bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keukens is. Bij REDDY zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij helpen je graag en gaan we samen met jou op zoek naar de beste invulling van je nieuwe keuken. Wij luisteren naar je wensen en maken een offerte op maat met direct een scherpe nettoprijs. Onderhandelen is bij ons dus niet nodig!

Daniel Moreno Cantos en zijn team staan vijf dagen in de week voor je klaar. Maar ook buiten de reguliere openingstijden is het mogelijk om een afspraak in te plannen. Niet alleen in Uden hebben wij al veel klanten positief kunnen verrassen, ook uit Veghel, Heeswijk-Dinther, Oss en Den Bosch nemen veel klanten contact met ons op om hun keukenplannen te bespreken.

Wij hopen je snel te ontmoeten in onze fraaie showroom!


Hendriks Badkamers

In de showroom van REDDY Keukens Uden is ook Hendriks Badkamers gevestigd, dus voor een nieuwe badkamer zit je hier aan het goede adres.


 

Uden
Liessentstraat 2B
5405 AG Uden
Nederland
Telefoon: 0413 782 147
E-mail: uden@reddy.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
ZondagGesloten

Wij zijn iedere laatste zondag van de maand geopend. Afspraken buiten openingstijden zijn mogelijk. Laat ons het tijdstip weten wanneer het jou het best uitkomt.

 

Maak direct een afspraak:

Uw naam *

Uw e-mail *

Telefoonnummer *

Voorkeursdatum

NEEM ALVAST EEN KIJKJE BIJ REDDY KEUKENS UDEN