Reddy Keukens Veen

Dennis van Roosmalen en zijn team staan voor je klaar!

De beste keukens uit Duitsland haal je vanaf nu gewoon in Veen, want heeft de grootste keukenformule van Europa onlangs haar tiende Nederlandse keukenshowroom aan Bagijnhof 19 geopend. REDDY Keukens is gevestigd in de regio Altena in Noord-Brabant, dat vanuit zowel Waalwijk, Gorinchem als Den Bosch gemakkelijk te bereiken is.

De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak met ideeën en wensen. Ieder mens heeft een ander idee bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keukens is. Bij REDDY Keukens Veen zijn de mogelijkheden eindeloos. Het ervaren team van REDDY staat altijd voor je klaar. Voor, tijdens en natuurlijk ook na de aankoop van de nieuwe keuken. Verheug je alvast op praktische adviezen en een ontspannen aankoop. In het reuze aanbod staat ook jouw droomkeuken er zeker tussen.

Wij heten je van harte welkom in onze keukenshowroom!

 


Resultaatgerichte keukenverkopers gezocht!


Veen
Bagijnhof 19
4264 AZ Veen
Nederland
Telefoon: 0416 745 496
E-mail: veen@reddy.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
ZondagGesloten

* Showroom is op maandag wel open om te kijken, maar de verkoop adviseurs zijn aanwezig van dinsdag t/m zaterdag. Wilt u van te voren een afspraak maken wanneer het u uitkomt? Maak dan gebruik van het onderstaande afspraak aanvraag formulier. Afspraak eventueel ook in de avond uren mogelijk!

Maak direct een afspraak

Uw naam *

Uw e-mail *

Telefoonnummer *

Voorkeursdatum

BINNENKIJKEN BIJ REDDY KEUKENS VEEN