Onze keukens zijn van Duitse topkwaliteit met A-merk-apparatuur. Degelijk, functioneel en mooi. Daar heb je gegarandeerd jarenlang plezier van. Onze opties zijn oneindig. Voor iedere smaak en elk budget. Ontdek het zelf! Wees welkom bij REDDY.

DUITSE
TOPKWALITEIT

Wij laten onze keukens maken in de grootste keukenfabrieken in Duitsland. Met alleen de beste materialen en A-merk-apparatuur. Iedere REDDY keuken is oersterk en gaat jarenlang mee. Gegarandeerd topkwaliteit! En tegen een scherpe prijs, door ons volume in Europa. Ben jij REDDY voor een topkeuken?

ECHT
VAKMANSCHAP

Bij REDDY werken alleen deskundige vakmensen. In de fabrieken en in onze showrooms. Wij houden niet van verkooppraatjes en onderhandelen. Wij luisteren liever naar jouw wensen. Dan pas geven we ons advies. Met passie laten we alles zien, totdat jij REDDY bent voor je nieuwe keuken.

BESTE
PRIJZEN

We geven je direct onze beste prijs. Geen gedoe. We praten liever over jouw keukenwensen en verspillen geen energie aan onderhandelen. Onze prijs is altijd scherp. Daar kun je op vertrouwen. Waarom? We zijn onderdeel van de grootste inkooporganisatie van Europa.
 

REDDYPRIJS:

12.985,- €

REDDY Keukens | Duitse Keuken Dagen - Ontdek jouw favoriete keuken.

MOOISTE
DESIGNS

Degelijk, oké. Maar het oog wil ook wat. Kies het design dat bij jou past, ontworpen door de beste stylisten van Europa. Ons aanbod is gigantisch. Alles kan en niets is te gek. Onze vakkundige adviseur helpt je jouw ideale keuken vormgeven. Ben jij REDDY voor jouw droomkeuken?

BESTE
MERKEN

Elk onderdeel van een REDDY keuken is van topkwaliteit. Ook de apparatuur. We werken alleen met A-merken. Betrouwbare apparatuur met 5 jaar garantie. En in de mooiste designs. Tegen een gegarandeerd scherpe prijs, omdat we groot inkopen.

RIJD JIJ EEN DAG IN DEZE DUITSER?

Maak een afspraak en maak kans op een dag rijden in een Porsche 911.

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak
Voor het beste advies

REDDY Showroom bij jou in de buurt

REDDY showroom
Bij jou in de buurt