Duurzaam is allang geen trend meer, maar de nieuwe standaard. Ook bij REDDY. Wij vinden duurzaamheid vanzelfsprekend. REDDY kiest altijd voor de meest duurzame optie. En weet je wat? Duurzaam hoeft helemaal niet duur te zijn! Een kwestie van slimme keuzes maken in de materialen en grondstoffen. En natuurlijk energiezuinige en waterbesparende apparatuur.

Ben jij REDDY voor de toekomst? Kies ook voor een duurzame keuken. Dan kies je niet alleen voor jezelf, maar ook voor een betere omgeving.

DUURZAME MATERIALEN

DUURZAME
MATERIALEN

Het materiaal van een REDDY-keuken voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Diverse duurzaamheidskeurmerken en certificaten bewijzen dit.

DUURZAME KRANEN

DUURZAME
KRANEN

Water is schaars. Ga daarom duurzaam om met kostbaar drinkwater. Met onze waterbesparende kranen minimaliseer je waterverbruik zonder comfort te verliezen.

BOSCH

ENERGIEZUINIGE
APPARATUUR

Voor iedere verkochte keuken, planten wij een boom. Zo dragen we bij aan een gezondere omgeving en schonere lucht.

ENERGIEZUINIGE BOSCH APPARATUUR
DUURZAME WERKBLADEN

DUURZAME
WERKBLADEN

Een duurzaam werkblad van REDDY is een werkblad dat lang meegaat en voldoet aan de hoogste kwaliteitskeurmerken. Ook hiervoor gelden diverse duurzaamheidskeurmerken en certificaten.

BESPARENDE VERLICHTING

BESPARENDE
VERLICHTING

REDDY kiest altijd voor led. We adviseren ook een slim lichtplan, waarin de algemene sfeerverlichting apart schakelt van de verlichting boven de werkruimte.

REDDY Keukens is partner van Trees for All

Wij planten voor iedere verkochte keuken een boom. Hiermee dragen we bij aan een schone en gezonde omgeving.

REDDY is partner van Trees for All
Maak een afspraak

Maak nu een afspraak
Voor het beste advies

REDDY Showroom bij jou in de buurt

REDDY showroom
Bij jou in de buurt