GROENE KEUKEN WEKEN

Duurzaam is allang geen trend meer, maar de nieuwe standaard. Ook bij REDDY. Wij vinden duurzaamheid vanzelfsprekend. REDDY kiest altijd voor de meest duurzame optie. En weet je wat? Duurzaam hoeft helemaal niet duur te zijn! Een kwestie van slimme keuzes maken in de materialen en grondstoffen. En natuurlijk energiezuinige en waterbesparende apparatuur. Ben jij REDDY voor de toekomst? Kies ook voor een duurzame keuken. Dan kies je niet alleen voor jezelf, maar ook voor een beter milieu. 

DUURZAME MATERIALEN

DUURZAME
MATERIALEN

Het materiaal van een REDDY-keuken voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Diverse duurzaamheids­keurmerken en certificaten bewijzen dit.

BESPARENDE VERLICHTING

BESPARENDE
VERLICHTING

REDDY kiest altijd voor led. We adviseren ook een slim lichtplan, waarin de algemene sfeer­verlichting apart schakelt van de verlichting boven de werkruimte.

ENERGIEZUINIGE
APPARATUUR

Koken op inductie, een energiezuinige koelkast, of zuinige vaatwasser. Allemaal duurzame keuzes waarmee je een groot verschil maakt. Verminder de impact op het milieu én je eigen portemonnee.

ENERGIEZUINIGE APPARATUUR

DUURZAAM HOEFT NIET DUUR TE ZIJN

We geven je direct onze beste prijs. Geen gedoe. We praten liever over jouw keukenwensen en verspillen geen energie aan onderhandelen. Onze prijs is altijd scherp. Daar kun je op vertrouwen. Waarom? We zijn onderdeel van de grootste inkooporganisatie van Europa.

DUURZAAM HOEFT NIET DUUR TE ZIJN
DUURZAME WERKBLADEN

DUURZAME
WERKBLADEN

Een duurzaam werkblad van REDDY is een werkblad dat lang meegaat en voldoet aan de hoogste kwaliteits­keurmerken. Ook hiervoor gelden diverse duurzaamheids­keurmerken en certificaten.

WATERBESPARENDE KRANEN

WATERBESPARENDE
KRANEN

Water is schaars. Ga daarom duurzaam om met kostbaar drinkwater. Met onze waterbesparende kranen minimaliseer je waterverbruik zonder comfort te verliezen.

REDDY DONEERT EEN BOOM PER VERKOCHTE KEUKEN

REDDY is partner van Trees for All. Zo planten wij voor elke verkochte keuken een boom.
Hiermee dragen wij bij aan een schonere lucht.

REDDY DONEERT EEN BOOM PER VERKOCHTE KEUKEN
Maak een afspraak

Maak nu een afspraak
Voor het beste advies

REDDY Showroom bij jou in de buurt

REDDY showroom
Bij jou in de buurt