REDDY KEUKENS ALKMAAR

REDDY Keukens Alkmaar

HARM STIKKER EN ZIJN TEAM STAAN VOOR JE KLAAR

Een nieuwe keuken kopen op een manier die jij prettig vindt? Dat kan bij REDDY Keukens Alkmaar. Of het nu gaat om een greeploze keuken, een moderne keuken, een designkeuken of een landelijke keuken: iedereen heeft een ander beeld van zijn of haar droomkeuken. Bij REDDY Keukens zijn de mogelijkheden eindeloos en we helpen je graag om samen met jou de keuken van je dromen te ontwerpen en te realiseren.

Wij luisteren naar je wensen en geven je meteen een scherpe nettoprijs. Onderhandelen is bij ons dus niet nodig -je weet direct wat jouw droomkeuken kost.

Ondernemer Harm Stikker en zijn team staan vijf dagen per week voor je klaar. Maar ook buiten de reguliere openingstijden is het mogelijk om een afspraak in te plannen. Ben je nieuwsgierig naar onze showroom? Klik dan op deze link.

Niet alleen in Alkmaar realiseren wij de mooiste keukens, ook in Heerhugowaard, Heiloo, Bergen, Egmond en andere plaatsen in Noord-Holland.

We zien je graag bij REDDY Keukens Alkmaar!

DIT VINDEN

ONZE KLANTEN

starstarstarstarstar
4,47 Sterren uit 198 beoordelingen

Beoordeel ons op Google, Qasa en Feedback Company

star

REDDY KEUKENS Alkmaar

De allerslechtste ervaring in een...

Bron: feedbackcompany

star

REDDY Keukens Alkmaar

Reddy Alkmaar: de allerslechtste ervaring in een verbouwtraject van bijna drie jaar. Op 14 november 2023 hebben we bij Reddy Alkmaar een dubbele kast besteld met zes legplanken, twee dichte deuren en twee glasdeuren. Op 19 december 2023 wordt deze kast geleverd. Hij blijkt ondersteboven gebouwd, en wordt geleverd met vier dichte deuren en twee glasdeuren. Reactie Reddy Alkmaar: “Dit ligt niet aan ons, maar aan de fabrikant. Door een computerstoring is de kast op zijn kop gebouwd”. Reddy Alkmaar bestelt een nieuwe kast en de twee overbodige deuren moeten we maar weggooien. Op 30 januari 2024 wordt de nieuwe kast geleverd. Weer met zes planken erbij, nu hebben we er twaalf. De zes overbodige planken brengen we weer naar de stort, waar ook twee deuren van de eerste levering zijn geëindigd. Erger is dat deze kast geen boringen heeft, en er passen helemaal geen deuren in. Reactie Reddy Alkmaar: “We hebben voorlopig niemand die dit kan oplossen. We kunnen ook geen termijn aangeven. We kunnen niets doen, dit is overmacht”. Nadat we aangeven de koop te gaan ontbinden, vindt Reddy toch nog een monteur. Op 22 februari komt deze monteur. Hij gebruikt onze zitbank als werkplek. Hij boort verkeerd in de kast, en een van de glasdeuren kan nu niet meer gemonteerd worden. Hij gaat het oplossen door een nieuwe glasdeur te bestellen. Reactie monteur: “Ik werd afgeleid doordat jij tegen mij praatte”. In de week van 18 maart 2024 komt de nieuwe deur binnen. Reddy Alkmaar heeft geen monteurs beschikbaar. Het duurt uiteindelijk zes weken voordat Reddy Alkmaar een monteur stuurt. Dezelfde monteur die eerder op de verkeerde plaats boorde. Op 29 april 2024 wordt de deur gemonteerd. De kast staat scheef. Als we een rechte kast willen, moeten we aanvullende montage-uren betalen. De monteur komt alleen voor de deur en steekt verder geen vinger uit. Reactie monteur: “Jullie hebben de problemen aan jezelf te wijten. Als je negatief bent, krijg je negativiteit terug”. Samenvattend: Overeengekomen levertermijn: 5 weken. Uiteindelijk: 23 weken. Besteld: twee kasten, vier deuren, zes planken. Geleverd: vier kasten, zeven deuren, twaalf planken. Naar de stort: twee kasten, drie deuren, zes planken. Fouten kunnen zich voordoen, maar de vraag is hoe je ze oplost. Als er iets verkeerd loopt, wringt Reddy Alkmaar zich in elke denkbare bocht om verantwoordelijkheid af te schuiven. Het ligt aan de leverancier, het is een fout van een collega, het probleem is de monteur, en het fraaiste: het ligt aan de klant zelf. Dit soort reacties komt voort uit een bedrijfscultuur waar een klant alleen maar interessant is zolang hij nog moet betalen. Na betaling zul je forse druk moeten zetten om problemen opgelost te krijgen. Blijf hier weg. Het assortiment is gemiddeld, de prijzen ook. Er zijn tientallen alternatieven die precies hetzelfde bieden, en er is daarom geen enkele reden om hier je geld uit te geven.

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Alkmaar

We zijn erg blij met de keuken . Bij binnenkomst zijn we vriendelijk ontvangen en er werdt uitgebreidt de tijdt voor je genomen . Bij oplevering van de keuken werdt nog het afval netjes afgevoerdt en er was een vriendelijke behulpzame monteur die netjes en vakkundig te werk ging ..wij zijn nogmaals erg blij met de keuken en waar we vooral dankbaar over zijn buiten de keuken om , is dat bij binnenkomst me invalide zus in rolstoel overal de tijdt voor werdt genomen zodat ze rustig kon uitzoeken . Helemaal top ???????? Mvg familie berkhof

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Alkmaar

Afgelopen jaar een keuken aangeschaft bij REDDY keukens. Dit is al de 2e keer voor ons in 9 jaar tijd. In verband met verhuizing zijn we weer teruggekomen voor een nieuwe keuken. Kwalitatief goede keukens en goede service vanuit het filiaal.

Bron: Google

Ontwerp zelf
jouw nieuwe keuken

Stel stap voor stap jouw droomkeuken samen.

ONTDEK ONZE DUURZAME KEUKENS TIJDENS DE GROENE KEUKEN WEKEN
GROENE KEUKEN
WEKEN

Ontdek onze duurzame keukens.

REDDY Keukens | Kostenplanner
Benieuwd naar uw prijs?
Bereken het zelf

Wel zo fijn. Direct een eerlijke prijs.

REDDY Küchen Küchenratgeber
Nu gratis:
REDDY Keukengids

Tips, informatie en inspiratie.

REDDY Küchen Ausstellungsküchen im Angebot
Extra scherp geprijsd:
Showroomkeukens

Vind jouw droomkeuken!

alt text

Contact

REDDY Keukens Alkmaar
Koedijkerstraat 9A
1823 CR Alkmaar

Openingstijden

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE SHOWROOM

Ben je nieuwsgierig naar REDDY Keukens Alkmaar?
Maak dan een virtuele tour door onze showroom.

GEREA­LISEERDE KEUKENS ALKMAAR

Moderne U-Vorm Keuken

REDDY KEUKENS
ALKMAAR

MODERNE U-VORM KEUKEN
HAARLEM

Moderne zwarte eilandkeuken

REDDY KEUKENS
ALKMAAR

MODERNE ZWARTE EILANDKEUKEN
HEERHUGOWAARD

TEAM REDDY KEUKENS IN ALKMAAR

IMPRESSIE REDDY KEUKENS ALKMAAR

Wij zijn er voor je!

  • in onze Showroom

  • per E-Mail

  • per Telefoon

REDDY Keukens Alkmaar