REDDY KEUKENS AMSTERDAM

REDDY KEUKENS IN VILLA ARENA AMSTERDAM

Een nieuwe keuken kopen op een manier dat jij prettig vindt is mogelijk bij REDDY Keukens Amsterdam in Villa ArenA. De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak thuis met verschillende ideeën en wensen. Iedereen heeft een ander beeld bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keukens is.

Bij REDDY Keukens zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij helpen je graag en gaan we samen met jou op zoek naar de beste invulling van je nieuwe keuken. Wij luisteren naar je wensen en maken een offerte op maat met direct een scherpe nettoprijs. Onderhandelen is bij ons dus niet nodig!

Ondernemer Nermin Hodžic en zijn team staan zeven dagen in de week voor je klaar.
We zien je graag bij REDDY Keukens Amsterdam in Villa ArenA!

DIT VINDEN

ONZE KLANTEN

starstarstarstarstar
4,56 Sterren uit 64 beoordelingen

Beoordeel ons op Google, Qasa en Feedback Company

star star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

Zeer tevreden met de keuken en extra werkblad die wij bij Nermin hebben gekocht. Behalve dat was het ook erg aangenaam om met Nermin te communiceren en om zijn advies en kunde te vragen. De kwaliteit van de producten die hij ook aflevert zijn erg goed. Wij hebben zelf later besloten om extra schuifbare lades in de kasten toe te voegen. Ook daar kon Nermin ons weer bij helpen. Bij verschillende keukenspecialisten die wij voorheen hebben bezocht, ging het alleen maar om het werven van extra klanten en verkopen van keukens. Echter was dit bij Nermin niet het geval, omdat hij met hart en ziel luistert naar wat de klanten willen. Hij is heel oprecht met wat wel en niet uitgevoerd kan worden. Nermin is bereid te helpen en in te springen waar hij kan. Dat gaf ons een zeer vertrouwd gevoel. Al met al kan ik zeggen dat wij zeer tevreden zijn met Nermin en natuurlijk zijn team. Daarom raden wij hem ook ten zeerste aan bij mensen die nog op zoek zijn naar een keukenspecialist!

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

Top service! Recent een nieuwe keuken besteld en helemaal volgens mijn wensen. Op tijd geleverd en ook nog eens voor een hele mooie prijs. Zeker aan te raden, super vriendelijke eigenaar. Mijn dank aan Nermin. Ik raad iedereen aan voor dat jullie een keuken willen kopen ga zeker bij Reddy keukens langs in de Woonmall Amsterdam.

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

In onze zoektocht naar een nieuwe keuken kwamen wij al snel terecht bij Reddy Keukens. Wij hadden veel goede verhalen gehoord en gelezen via recensies op internet. Wij kozen ervoor om naar de Arena Boulevard te gaan om een bezoek te brengen aan deze winkel. Hier werden wij vriendelijk ontvangen door Nermin en Denise. Vervolgens hebben wij direct een afspraak gemaakt met Denise voor het ontwerpen van een keuken. Denise heeft ons gedurende het proces begeleidt en al onze wensen verwerkt in de keuken. Zij was zeer flexibel en wist ons goed te ondersteunen in het maken van de keuzes. Uiteindelijk is de keuken precies geworden zoals wij dat vooraf in gedachten hadden. Na nog andere keukenwinkels te hebben bezocht kozen wij ervoor om de keuken aan te schaffen bij Reddy Keukens. Dit vanwege het feit dat wij hier veruit het beste gevoel hadden en dit het meest vertrouwd aan voelde. Zij proberen je niet te overtuigen met mooie praatjes, wat je ziet is wat je krijgt! Na 6 maanden zijn wij nog steeds erg blij met onze keuken. De geboden service van Denise en Nermin was top. Denise en Nermin bedankt!

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

Hele Villa Arena afgegaan. Gesproken met Nermin zijn eerste en laatste prijs zat bijna geen verschil. Eerlijk kwalitatief behulpzaam. Kortom echte aanrader niet naar anderen gaan voor woekerprijzen en oneerlijke adviezen.

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

Heel erg blij met mijn nieuwe keuken, het is zo mooi geworden! Goed te bereiken in de winkel of per telefoon en altijd vriendelijk te woord gestaan door Nermin en Denise. Samen met Nermin een mooie keuken uitgezocht. Hij dacht goed mee, liet verschillende opties zien en was geduldig bij alle dingen waar ik toch nog een nachtje over wilde slapen of toch nog wilde veranderen. Hij stelde een belangrijke wijziging ten op zichte van mijn eigen plan voor waar ik, nu de keuken staat, echt heel erg blij mee ben. Geen gedoe rondom grote kortingen waarover je NU moet beslissen ofzo, zoals bij sommige anderen waar ik langs ging. Wel goede informatie over wat wel en niet mogelijk is binnen een bepaald budget en welke keuzes je daarin kunt maken. Voor mij een heel prettige manier van samenwerken. Keuken kon ook snel geleverd worden. Alle spullen zonder problemen geleverd en de installatie was snel gedaan. En toen het met de plinten en mijn later gelegde vloer toch niet helemaal goed kwam was het geen probleem voor Reddy om snel nog even terug te komen om het aan te passen. Met als resultaat dus een hele fijne en mooie keuken waar ik nu met heel veel plezier in sta te koken. Van harte aanbevolen om met Nermin of een van zijn collega's een afspraak te maken!

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

Zeer tevreden met onze keuken. Heel fijn geholpen door Denise Top. Ze nam de tijd voor en heeft ons goed geadviseerd. Zeer klantvriendelijk.

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

Hele fijne service! Er wordt door Nermin heel fijn meegedacht in alle mogelijkheden die er zijn. Hij maakt het mogelijk en eenvoudig je ideale keuken samen te stellen. Vanaf het begin af aan, veel vertrouwen in het proces gehad gezien de transparantie en duidelijke uitleg. Transparantie in de prijzen. Geen spelletjes met uiteindelijk achteraf te veel te betalen voor een keuken en gladde verkoop praatjes. Eerlijkheid en transparantie staan voorop bij Nermin in het volledige proces. Natuurlijk vergelijkende offertes opgevraagd bij andere winkels. Die bleken gemiddeld €8.000,- duurder voor exact dezelfde keuken, maar daar kon in overleg "natuurlijk" nog wel wat vanaf. Daarmee bleven ze echter ver boven de prijs van Reddy Keukens. In het productie proces was een fout gemaakt door de fabrikant. Hier ging Nermin direct achteraan en loste dit persoonlijk op! Super blij met onze keuken, het volledige proces en de service. Volgende keer zeker weer bij Reddy keukens en Nermin!

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

Heel fijn geholpen door Ricardo! Hij heeft super goed met ons meegedacht over de indeling van de keuken en ons helemaal meegenomen in het hele proces. Top!

Bron: Google

Ontwerp zelf
jouw nieuwe keuken

Stel stap voor stap jouw droomkeuken samen.

ONTDEK ONZE DUURZAME KEUKENS TIJDENS DE GROENE KEUKEN WEKEN
GROENE KEUKEN
WEKEN

Ontdek onze duurzame keukens.

REDDY Keukens | Kostenplanner
Benieuwd naar uw prijs?
Bereken het zelf

Wel zo fijn. Direct een eerlijke prijs.

REDDY Küchen Küchenratgeber
Nu gratis:
REDDY Keukengids

Tips, informatie en inspiratie.

REDDY Küchen Ausstellungsküchen im Angebot
Extra scherp geprijsd:
Showroomkeukens

Vind jouw droomkeuken!

alt text

Contact

REDDY Keukens Amsterdam
Johan Cruijff Boulevard 222
1101 DJ Amsterdam

Openingstijden

GEREA­LISEERDE KEUKENS AMSTERDAM

Moderne witte hoekkeuken

REDDY KEUKENS
AMSTERDAM

MODERNE WITTE HOEKKEUKEN
HUIZEN

TEAM REDDY KEUKENS IN AMSTERDAM

IMPRESSIE REDDY KEUKENS AMSTERDAM

Wij zijn er voor je!

  • in onze Showroom

  • per E-Mail

  • per Telefoon