REDDY KEUKENS AMSTERDAM

REDDY KEUKENS IN VILLA ARENA AMSTERDAM

Een nieuwe keuken kopen op een manier dat jij prettig vindt is mogelijk bij REDDY Keukens Amsterdam in Villa ArenA. De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak thuis met verschillende ideeën en wensen. Iedereen heeft een ander beeld bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keukens is.

Bij REDDY Keukens zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij helpen je graag en gaan we samen met jou op zoek naar de beste invulling van je nieuwe keuken. Wij luisteren naar je wensen en maken een offerte op maat met direct een scherpe nettoprijs. Onderhandelen is bij ons dus niet nodig!

Ondernemer Nermin Hodžic en zijn team staan zeven dagen in de week voor je klaar.
We zien je graag bij REDDY Keukens Amsterdam in Villa ArenA!

DIT VINDEN

ONZE KLANTEN

starstarstarstarstar
4,45 Sterren uit 51 beoordelingen

Beoordeel ons op Google, Qasa en Feedback Company

star star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

Super mooi ontwerp. Alle wensen zijn vervuld. Goede prijs en service.

Bron: Google

star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

Ruime winkel. Zoals alle andere winkels staan hier ook mooie en ook lelijke keukens en alles ertussenin. Het is maar net wat je smaak is. Wel een leuke winkel om inspiratie op te doen.

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

Zeer tevreden over advisering en behulpzaamheid van Nermin. Hij kwam zelfs mijn bestelling na kantoortijd thuis langsbrengen omdat het haast had (inbouw spoelbak, kraan, dispenser etc.)

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

Zeer tevreden over de manier waarop wij zijn geadviseerd en uiteindelijk onze keuken hebben gekocht. Ruim te tijd genomen voor het gehele proces (drie afspraken nodig gehad om uiteindelijk tot een weloverwogen keuze te komen) en geen ge-push om overhaast te beslissen. Goed meegedacht over de (on)mogelijkheden m.b.t. de inrichting van de keuken. Denise heeft ons geadviseerd en eigenaar Nermin heeft, daar waar nodig, geholpen en meegedacht, geheel op een natuurlijke en prettige manier. We hadden besloten om de keuken zelf te plaatsen, dat was geen probleem. De levering van de spullen verliep vlot en was compleet. Ook de nazorg verdient een compliment. Nermin is nog langs geweest om het eindresultaat te bekijken. Al met al een groot compliment voor Denise en Nermin!

Bron: Google

star

REDDY Keukens Amsterdam

Afgelopen donderdag hadden we een afspraak bij Reddy keukens. Ik ben speciaal helemaal uit Den Haag hiernaartoe gekomen omdat er een offerte klaar zou liggen. De eigenaar met wie we een afspraak hadden was door omstandigheden niet aanwezig. Dit kan natuurlijk gebeuren, geen probleem. We vonden het alleen jammer dat dit niet vooraf is gecommuniceerd met ons. Dit zou ons niet alleen tijd besparen maar ook de MEEST VRESELIJKE ERVARING met de blonde vrouw die hier werkzaam is! Ik heb nog nooit zo een respectloze figuur meegemaakt! Ik ben gewoon geshockeerd van de wijze waarop wij zijn behandeld! Ze vertelde ons allereerst dat er niks is voorbereid, prima. Vervolgens zijn we gaan zitten om de offerte toch nog op dat moment te maken. Liep ze weg om koffie voor zichzelf te halen en kwam ze pas na een lange tijd weer terug met het nieuws dat ze de offerte niet wilt maken. Meerdere keren heeft ze aangegeven dat ze het niet wil maken. Verder gaf ze zo respectloos antwoord op al onze vragen. Ik snap niet hoe je als verkoper zo een houding en toon kan aanslaan naar je klanten. Allereerst hebben jullie je al niet aan je afspraak gehouden en ons voor niks laten komen. Vervolgens worden we nog zo schandalig behandeld. Het grappigste is dat we afgelopen donderdag de keuken zouden kopen. Ik had namelijk na lang zoeken de kastkleur gevonden die ik nog nergens anders had gezien. Ik ga echt iedereen afraden om een keuken te kopen bij deze vestiging! Wat een nare ervaring hebben wij hier gehad.

Bron: Google

star

REDDY Keukens Amsterdam

Keurig een afspraak gemaakt met deze keukenverkopers, een week later verschijnen we op de afspraak en tot onze grote verbazing hebben ze helemaal niks voorbereid. Geen offerte en eigenaar nergens te vinden. Vonden we ook niet erg. Dan komt een respectloze blonde dame ons te woord staan. Ik heel vriendelijk te woord gestaan met waarom bellen jullie ons dan niet dat afspraak niet door gaat en dat jullie geen offerte hebben ipv onze tijd te verspillen. Dan kwam ze ineens met het voorstel om nu dan samen een offerte te gaan maken. Ik dacht weet je wat geen probleem dan doen we het nu wel. Heel respectloos ging ze 10 minuten lang koffie halen om zo nog meer onze tijd te verspillen en na dat ze terug kwam. Kwam ze met het nieuws dat ze ons vandaag niet kon helpen, omdat ze dacht dat we offertes aan het vissen zijn. Je profileert je zelf toch als een prijs vechter, waarom ben je dan bang om een offerte uit te geven. Jullie wouden ons geen offerte geven omdat we al ergens anders een offerte hadden, maar wat deze respectloze vrouw niet wist, is dat we kwam om de keuken te kopen, want zij hadden een kleur de we ergens anders niet konden vinden. IK RAAD DEZE VESTING ZEKER NIET AAN. Ga naar Wormerveer of ergens anders. ROND UIT RESPECTLOOS. 0 klant vriendelijkheid. Vooral niet willen geholpen worden door die blonde vrouw daar.

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

Tijdens het oriëntatiegesprek super geholpen, totaal niet opdringerig, eerlijk, meedenkend en goede adviezen.

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

Goede service, eerlijke prijzen en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Bron: Google

REDDY Keukens | Mooie MerkenMaanden - Ontdek jouw favoriete keuken.
MOOIE
MERKEN MAANDEN

Ontdek jouw favoriete keuken.

Ontwerp zelf
jouw nieuwe keuken

Stel stap voor stap jouw droomkeuken samen.

REDDY Küchen Küchenratgeber
Nu gratis:
REDDY Keukengids

Tips, informatie en inspiratie.

REDDY Küchen Ausstellungsküchen im Angebot
Extra scherp geprijsd:
Showroomkeukens

Vind jouw droomkeuken!

alt text

Contact

REDDY Keukens Amsterdam
Johan Cruijff Boulevard 222
1101 DJ Amsterdam

Openingstijden

GEREA­LISEERDE KEUKENS AMSTERDAM

Moderne witte hoekkeuken

REDDY KEUKENS
AMSTERDAM

MODERNE WITTE HOEKKEUKEN
HUIZEN

TEAM REDDY KEUKENS IN AMSTERDAM

IMPRESSIE REDDY KEUKENS AMSTERDAM

Wij zijn er voor je!

  • in onze Showroom

  • per E-Mail

  • per Telefoon