REDDY KEUKENS AMSTERDAM

REDDY KEUKENS IN VILLA ARENA AMSTERDAM

Een nieuwe keuken kopen op een manier dat jij prettig vindt is mogelijk bij REDDY Keukens Amsterdam in Villa ArenA. De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak thuis met verschillende ideeën en wensen. Iedereen heeft een ander beeld bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keukens is.

Bij REDDY Keukens zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij helpen je graag en gaan we samen met jou op zoek naar de beste invulling van je nieuwe keuken. Wij luisteren naar je wensen en maken een offerte op maat met direct een scherpe nettoprijs. Onderhandelen is bij ons dus niet nodig!

Ondernemer Nermin Hodžic en zijn team staan zeven dagen in de week voor je klaar.
We zien je graag bij REDDY Keukens Amsterdam in Villa ArenA!

DIT VINDEN

ONZE KLANTEN

starstarstarstarstar
4,50 Sterren uit 56 beoordelingen

Beoordeel ons op Google, Qasa en Feedback Company

star star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

Heel fijn geholpen door Ricardo! Hij heeft super goed met ons meegedacht over de indeling van de keuken en ons helemaal meegenomen in het hele proces. Top!

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

We zijn voor onze nieuwe keuken naar Reddy Keukens in Woonmall Villa ArenA geweest. We zijn daar erg fijn en kundig geholpen door Ricardo Philip. Hij heeft ons van A tot Z meegenomen in de aankoop van een keuken. We zijn begonnen met alle wensen doorspreken en hij bracht zelf aanvullende ideeën in. Erna hebben we de materialen uitgekozen en heeft Ricardo een mooi digitaal ontwerp gemaakt. Al die tijd is hij erg geduldig geweest en heeft hij ons de ruimte gegeven die we nodig hadden. Iets waar veel concurrenten van kunnen leren. Wij kunnen Ricardo aan iedereen aanbevelen. Ricardo, bedankt!!

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

Zeer tevreden met het werk dat Nermin heeft afgeleverd. We waren bij meerdere keukenaanbieders langs geweest. Nermin nam, ondanks dat hij druk was aan het eind van de dag, toch nog tijd voor ons om over onze wensen en mogelijkheden te praten. Denkt goed en eerlijk mee met oog op budget. Bijkomend voordeel is dat Nermin zelf de keukens installeert en dus weet waar rekening mee gehouden moet worden bij ontwerp. Ondanks dat de keuken in Rotterdam geïnstalleerd moest worden, was het geen probleem om bij Nermin in Amsterdam de deal te sluiten. Door tijd te nemen en mee te kijken met andere offertes (waar bijvoorbeeld kleinere kasten waren gekozen, terwijl Nermin zelf al direct voor XL kasten gekozen had gezien het formaat van de keuken) is het Nermin geweest die ons over de streep heeft getrokken om bij Reddy te bestellen. Nogmaals dank Nermin voor de mooie keuken, we zijn er erg blij mee!

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

Een prettige ervaring gehad en een zeer mooi ontwerp. Er is rekening gehouden met alle elementen waardoor wij een beter beeld kregen en prijs was ook top! Ik raad jullie om bij Ricardo Philip een keuken te laten ontwerpen. Een zeer professionele persoon met oog voor detail. TOP SERVICE!

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

Goed en vriendelijk geholpen door Nermin en Denise. Er is een prachtige keuken voor me ontworpen. Ook het inmeten, plaatsen en nazorg is goed gegaan, super blij met mijn nieuwe keuken!

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

Super mooi ontwerp. Alle wensen zijn vervuld. Goede prijs en service.

Bron: Google

star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

Ruime winkel. Zoals alle andere winkels staan hier ook mooie en ook lelijke keukens en alles ertussenin. Het is maar net wat je smaak is. Wel een leuke winkel om inspiratie op te doen.

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Amsterdam

Zeer tevreden over advisering en behulpzaamheid van Nermin. Hij kwam zelfs mijn bestelling na kantoortijd thuis langsbrengen omdat het haast had (inbouw spoelbak, kraan, dispenser etc.)

Bron: Google

Ontwerp zelf
jouw nieuwe keuken

Stel stap voor stap jouw droomkeuken samen.

REDDY Küchen Küchenratgeber
Nu gratis:
REDDY Keukengids

Tips, informatie en inspiratie.

REDDY Küchen Ausstellungsküchen im Angebot
Extra scherp geprijsd:
Showroomkeukens

Vind jouw droomkeuken!

alt text

Contact

REDDY Keukens Amsterdam
Johan Cruijff Boulevard 222
1101 DJ Amsterdam

Openingstijden

GEREA­LISEERDE KEUKENS AMSTERDAM

Moderne witte hoekkeuken

REDDY KEUKENS
AMSTERDAM

MODERNE WITTE HOEKKEUKEN
HUIZEN

TEAM REDDY KEUKENS IN AMSTERDAM

IMPRESSIE REDDY KEUKENS AMSTERDAM

Wij zijn er voor je!

  • in onze Showroom

  • per E-Mail

  • per Telefoon