REDDY KEUKENS AMSTERDAM

REDDY KEUKENS IN VILLA ARENA AMSTERDAM

Een nieuwe keuken kopen op een manier dat jij prettig vindt is mogelijk bij REDDY Keukens Amsterdam in Villa ArenA. De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak thuis met verschillende ideeën en wensen. Iedereen heeft een ander beeld bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keukens is.

Bij REDDY Keukens zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij helpen je graag en gaan we samen met jou op zoek naar de beste invulling van je nieuwe keuken. Wij luisteren naar je wensen en maken een offerte op maat met direct een scherpe nettoprijs. Onderhandelen is bij ons dus niet nodig!

Ondernemer Nermin Hodžic en zijn team staan zeven dagen in de week voor je klaar.
We zien je graag bij REDDY Keukens Amsterdam in Villa ArenA!

DIT VINDEN

ONZE KLANTEN

starstarstarstarstar
4,59 Sterren uit 46 beoordelingen

Beoordeel ons op Google, Qasa en Feedback Company

star star star star star

Tijdens het oriëntatiegesprek super geholpen, totaal niet opdringerig, eerlijk, meedenkend en goede adviezen.

Bron: Google

star star star star star

Goede service, eerlijke prijzen en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Bron: Google

star star star star star

Reddy Amsterdam is een absolute aanrader. Nermin is prettig in omgang, zeer professioneel en creatief in praktische oplossingen bedenken voor onze situatie. Ik was verrast van de enorme tijd en aandacht tijdens de gesprekken. Zo zijn alle hoeken en hoogte optimaal benut en is het aanrechtblad speciaal aangepast aan de aparte inkepingen bij onze raam/kozijn. Een geweldig idee om het werkblad dieper te maken. We hebben voor een kleine keukenoppervlakte uiteindelijk een zeer ruime keuken gekregen met veel opbergruimtes. Wie had dat gedacht. Prachtig kwaliteit en design. Komt afspraken na en montage (door Nermin) ging vlekkeloos en binnen 1 dag afgerond. Ik ben zeer tevreden!

Bron: Google

star star star star star

Denise en Kelly zijn creatief met het maken van een ontwerp. Nermin is deskundig en flexibel om de keuken zo goed mogelijk passend en functioneel te maken. En Robert installeert het geheel zorgvuldig. Bij de levering van de onderdelen is er altijd wel iets net niet compleet maar ook dat wordt soepel opgelost. Al met al een prettige ervaring!

Bron: Google

star star star star star

Bron: Google

star star star star star

We zijn helemaal tevreden met onze prachtige nieuwe keuken. Vanaf het begin was het gevoel goed. We werden goed geholpen en onze adviseur kwam met goede ideeën. Een aanrader!

Bron: Google

star star star star star

Super tevreden over de prachtige keuken en fantastische service van Reddy Keukens Amsterdam Villa Arena. Na opgelicht te zijn door een andere keukenboer kwam ik redelijk wantrouwend bij Reddy Amsterdam terecht. Na een heel fijn orienterend gesprek, waarin ik mij absoluut niet onder druk gezet voelde was er een ontwerp. Er werd meegedacht en geadviseerd. Ook was men transparant over levertijden verwachtingen etc. Het voelde allemaal heel oprecht en eerlijk. Tot slot is mijn keuken inclusief alle apparatuur heel snel en naar volle tevredenheid geleverd en geplaatst, zeer vakkundig. Ook vragen daarna werden meteen en klantvriendelijk opgepakt. Eigenaar is direct betrokken en bereikbaar. Duidelijk aan te bevelen en 5 sterren!!!

Bron: Google

star star star star star

REDDY heeft een topkeuken opgeleverd waar we erg blij mee zijn en veel complimenten over krijgen. Ook de samenwerking was super prettig. Nermin (eigenaar) neemt tijd voor je, luistert goed naar wat je wil, heeft er verstand van (hij was 20 jaar zelf monteur en installeert nog steeds zelf keukens). Hij is bereidt moeite te doen om maatwerk te leveren, reageert snel bij vragen of problemen. Hij doet wat hij belooft en stelt zich flexibel op als de planning wijzigt. Geen gladde verkooppraatjes. Ook goede nazorg: oprecht geïnteresseerd in een goed eindresultaat, komt meteen langs als iets niet werkt zoals het hoort en fixt het.

Bron: Google

REDDY Keukens | Duitse Keuken Dagen - Ontdek jouw favoriete keuken.
Duitse
Keuken Dagen

Ontdek jouw favoriete keuken.

Ontwerp zelf
jouw nieuwe keuken

Stel stap voor stap jouw droomkeuken samen.

REDDY Küchen Küchenratgeber
Nu gratis:
REDDY Keukengids

Tips, informatie en inspiratie.

REDDY Küchen Ausstellungsküchen im Angebot
Extra scherp geprijsd:
Showroomkeukens

Vind jouw droomkeuken!

alt text

Contact

REDDY Keukens Amsterdam
Johan Cruijff Boulevard 222
1101 DJ Amsterdam

Openingstijden

GEREA­LISEERDE KEUKENS AMSTERDAM

Moderne witte hoekkeuken

REDDY KEUKENS
AMSTERDAM

MODERNE WITTE HOEKKEUKEN
HUIZEN

TEAM REDDY KEUKENS IN AMSTERDAM

IMPRESSIE REDDY KEUKENS AMSTERDAM

Wij zijn er voor je!

  • in onze Showroom

  • per E-Mail

  • per Telefoon