REDDY KEUKENS GRONINGEN

ONDERNEMER DENNIE VISSER EN ZIJN TEAM STAAN VIJF DAGEN IN DE WEEK VOOR JE KLAAR

Je nieuwe keuken kopen doe je natuurlijk bij REDDY Keukens Groningen. De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak met ideeën en wensen. Ieder mens heeft een ander idee bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keukens is. Bij REDDY zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij helpen je graag en gaan we samen met jou op zoek naar de beste invulling van je nieuwe keuken. Wij luisteren naar je wensen en maken een offerte op maat met direct een scherpe nettoprijs. Onderhandelen is bij ons dus niet nodig!

Niet alleen in Groningen plaatsen wij nieuwe keukens, ook zijn wij geregeld te vinden in Westerbroek, Waterhuizen en Meerstad.

Snel tot ziens bij REDDY Keukens Groningen!

DIT VINDEN

ONZE KLANTEN

starstarstarstarstar
4,27 Sterren uit 55 beoordelingen

Beoordeel ons op Google, Qasa en Feedback Company

star star star star star

REDDY Keukens Groningen

Na drie jaar nog nog altijd even goede service en prettige omgang met het personeel. Dit maakt het voor mij fijn om zaken te blijven doen bij Reddy keukens.

Bron: Google

star star star star

REDDY Keukens Groningen

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Groningen

Top service, en alles zoals afgesproken.

Bron: Google

star

REDDY Keukens Groningen

Het aankopen van een keuken verloopt soepel en is snel gebeurd. Echter is alles erna is zeer slecht. Afspraken worden niet nagekomen, personeel is ronduit onbeschoft richting klanten en er worden valse beloftes gedaan. Een erg frustrerend proces, waarbij je zelf continu achter Reddy aanbelt. Na lange tijd staat de keuken en hij is mooi, maar de aanloop ertoe was het zeker niet waard. Ik zou ze niet aanraden en zeker een andere leverancier kiezen.

Bron: Google

star

REDDY Keukens Groningen

Vooropgesteld, kan je aannemen dat er wel eens wat mis gaat bij het proces van een nieuwe keuken. Maar bij Reddy weten ze daar het allemaal nog erger van te maken. Afspraken over en op de offerte komen ze niet na. Er ging van alles fout bij de bestelling, verkeerde kleuren, verkeerde frontjes, verkeerde plinten. En overal moesten we zelf achteraan. Alles wat niet nagekomen werd, was meestal onze eigen fout of vingen ze af met: "dat weet je toch zelf ook wel". De communicatie is om te huilen. Ze zijn onbereikbaar wanneer je ze nodig hebt, maar verkopen lukt altijd heel goed. Van Dennie (de eigenaar) zou je verwachten, dat hij weet hoe je moet communiceren. Maar bij hem zat juist het grootste probleem. Het is altijd de schuld van een ander. Collega's werden ontslagen, "het ligt aan de leverancier", "we hebben dat niet afgesproken" enz. Wanneer je hem er mee confronteert, dan krijg je een grote bek terug. Onprofessioneel, klantonvriendelijk, communiceren is iets wat ze niet kunnen, het is altijd de schuld van een ander, werken niet mee, komen afspraken niet na en volslagen onbeschoft. Zoek je een keuken en denk je, 'he, bij Reddy is het iets goedkoper?' Vermijd Reddy ten koste van alles en geef iets meer uit voor degelijke service, klantvriendelijkheid en communicatie waar je wat aan hebt!

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Groningen

Bron: Google

star star star star star

REDDY KEUKENS Groningen

Super, fantastische service voor een...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

REDDY Keukens Groningen

Alleen maar complimenten voor (de medewerkers van) Reddy Keukens. Wij zijn erg goed geholpen en geadviseerd. Er is erg goed met ons meegedacht toen wij door omstandigheden onze plannen volledig om moesten gooien. Dit was voor de heren bij Reddy namelijk geen enkel probleem. Toen wij op zaterdagmorgen opnieuw de zaak binnenliepen stond er voor ons al een compleet nieuwe opstelling van de keuken klaar in de computer en precies zoals wij hem in gedachten hadden! Echt super. Als afsluiter van dit alles werd de keuken ook nog eens vlot en vakkundig gemonteerd. We hebben dan ook geen seconde spijt gehad van onze beslissing om met Reddy Keukens in zee te gaan en kunnen alleen maar genieten van onze nieuwe keuken.

Bron: Google

REDDY Keukens | Mooie MerkenMaanden - Ontdek jouw favoriete keuken.
MOOIE
MERKEN MAANDEN

Ontdek jouw favoriete keuken.

Ontwerp zelf
jouw nieuwe keuken

Stel stap voor stap jouw droomkeuken samen.

REDDY Küchen Küchenratgeber
Nu gratis:
REDDY Keukengids

Tips, informatie en inspiratie.

REDDY Küchen Ausstellungsküchen im Angebot
Extra scherp geprijsd:
Showroomkeukens

Vind jouw droomkeuken!

alt text

Contact

REDDY Keukens Groningen
Energieweg 13A
9743 AN Groningen

Openingstijden

Wij zijn gesloten vanaf de 23ste december 2023 t/m de 9de van januari 2024

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE SHOWROOM

Ben je nieuwsgierig naar REDDY Keukens Groningen?
Maak dan een virtuele tour door onze showroom.

TEAM REDDY KEUKENS IN GRONINGEN

IMPRESSIE REDDY KEUKENS GRONINGEN

Wij zijn er voor je!

  • in onze Showroom

  • per E-Mail

  • per Telefoon