Checklist voor de aankoop van je keuken.
Zo ben je optimaal voorbereid.

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, maar voel je je overweldigt door het grote aanbod en de vele mogelijkheden? Gebruik dan onze gratis checklist, waarmee je precies weet waaraan je allemaal moet denken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. De checklist geeft je een overzicht van de beslissingen die je moet nemen, voordat je nieuwe keuken ontworpen kan worden. Eenmaal ingevuld neem je de checklist vervolgens mee naar jouw REDDY-showroom, zodat we deze als vertrekpunt kunnen nemen voor de professionele uitwerking ervan.

Ontwerp op maat

Voordat we beginnen met het tekenen van jouw droomkeuken, stelt de REDDY-adviseur je een aantal vragen, zoals de grootte van je gezin -dit is belangrijk voor de grootte en opbouw van je keuken. Maar ook of je een aparte opslagruimte of bijkeuken nodig hebt. Daarnaast wordt er gevraagd naar je budget, want je wilt niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Maar denk ook na over de keukenstijl die bij je past, welke materialen je mooi vindt en wat voor soort inbouwapparatuur je wenst. Inspiratie nodig? Blader dan door onze Gerealiseerde Keukens.

LIEVER
DIRECT EEN
AFSPRAAK?

Ruimte en indeling

Naast de beschikbare ruimte voor je keuken, is het ook belangrijk na te denken over de aansluitingen voor water, elektriciteit en eventueel gas, zodat de adviseur hier in het ontwerp rekening mee kan houden. Het verleggen van leidingen is namelijk niet altijd mogelijk en zorgt voor extra kosten.

Ook de inbouwapparatuur speelt een grote rol in het ontwerp. Kruis daarom op je checklist aan welke apparatuur je wenst, op welke hoogte deze ingebouwd moet worden en wat voor soort afzuiging past bij je keuken.

Accessoires

In de keuken is ieder detail van belang. Deze kleine aspecten, die worden meegenomen in het ontwerp, kunnen het dagelijks gebruik van je keuken namelijk vereenvoudigen. Denk bijvoorbeeld aan de spoelbak, eventueel een handdouche en praktische (sorteer)oplossingen voor afval. Maar ook zaken als verlichting of decoratie zijn voor de REDDY-adviseur van belang om te weten. Want alleen zo kunnen we je voorzien van het beste advies.

Tip: download onze Raadgever om erachter te komen hoe je jouw keuken correct kunt opmeten en hiervan een plattegrond kunt maken.

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak
Voor het beste advies

REDDY Showroom bij jou in de buurt

REDDY showroom
Bij jou in de buurt