REDDY KEUKENS HETEREN

ONDERNEMER THELCO VAN DER ZANDT EN ZIJN TEAM STAAN VIJF DAGEN IN DE WEEK VOOR JE KLAAR

Je nieuwe keuken kopen doe je natuurlijk bij REDDY Keukens Heteren. De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak met ideeën en wensen. Ieder mens heeft een ander idee bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keukens is. Bij REDDY zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij helpen je graag en gaan we samen met jou op zoek naar de beste invulling van je nieuwe keuken. Wij luisteren naar je wensen en maken een offerte op maat met direct een scherpe nettoprijs. Onderhandelen is bij ons dus niet nodig!

Maar ook buiten de reguliere openingstijden is het mogelijk om een afspraak in te plannen. Wil je alvast even bij ons binnenkijken? Klik dan op deze link. Wij plaatsen geregeld keukens in Arnhem, Nijmegen, Renkum, Wageningen, Beuningen en andere plaatsen in de regio.

Snel tot ziens bij REDDY Keukens in Heteren!

DIT VINDEN

ONZE KLANTEN

starstarstarstarstar
4,70 Sterren uit 512 beoordelingen

Beoordeel ons op Google, Qasa en Feedback Company

star star star star star

Reddy Keukens Heteren

We hebben met behulp van Marvin een mooie keuken uitgezocht. Goede adviezen gehad en mee gedacht over wat wij willen. Na plaatsen is Marvin komen kijken en de laatste puntjes op de i gezet. De monteurs werken netjes en komen terug als een kastje scheef zit. Fijne winkel om rustig rond te kijken. Personeel is niet opdringerig.

Bron: Google

star star star star star

Reddy Keukens Heteren

Prettig contact, goed advies en goede prijs/kwaliteit. Afspraken qua planning en (op)levering keurig nagekomen. Ook het tussendoor beantwoorden van onze vragen (omdat we de installatie voorbereiding zelf deden) werden snel beantwoord. Wij waren en zijn nig steeds erg tevreden.

Bron: Google

star star star star star

Reddy Keukens Heteren

Klantvriendelijk, proffesioneel. Aanrader !!

Bron: Google

star star star star star

Reddy Keukens Heteren

Vriendelijk personeel, goede service, dik tevreden over Reddy Keukens!

Bron: Google

star star star star star

Reddy Keukens Heteren

We hebben een aantal jaar geleden een keuken besteld bij Reddy keukens in Heteren en het hele proces ging destijds al erg soepel. We hebben nu een aantal keer wat problemen gehad met o.a. de apparatuur. Het is ongelooflijk hoe service gericht dit bedrijf is en we zijn steeds zo fantastisch geholpen dat we de moeite nemen om 5 jaar later nog deze rating te geven. Gewoon geweldig.

Bron: Google

star

Reddy Keukens Heteren

Had een afspraak om 10 uur, onsympathieke verkoper die me niet serieus nam. Had een bepaalde keuken in mijn hoofd, maar de zin om daar iets te kopen, was snel weg. Vroeg direct naar het soort frontje, kleur, wilde vooral dat ik alle apparatuur van 1 merk kocht, terwijl ik het apparaat wil dat goed werkt, legde uit dat ik technisch niet op de hoogte ben, dat ik daar hem voor nodig heb. Vroeg naar hoeveel kastjes boven en ik wilde eigenlijk nog wat ideeën in de showroom opdoen. Kon ik alleen naar gaan kijken, deed een rondje, maar ik vond het zó afwijzend, afstandelijk gaan, dat ik naar een andere keukenzaak ga.

Bron: Google

star star star star star

Reddy Keukens Heteren

Een huis gekocht en ja dan dus ook het uitzoeken van een nieuwe keuken, we hadden geen idee waar te beginnen en wat de mogelijkheden allemaal zijn. De kleur van de keuken en het blad hadden we zo gevonden dat was geen probleem maar toen de indeling dat was een uitdaging mede omdat de verbouwing van de keuken nog moest plaatsvinden..muren eruit enz enz we vertelden onze plannen aan Olaf en lieten zien hoe het nu was en hoe het ging worden na de verbouwing, welke minimale ruimte we hadden en dat we graag toch een schierkookeiland wilden! De computer werd opgestart en binnen no time zagen we onze droom keuken op beeld we waren verbaasd en vonden hem te gek! Na de verbouwing is Olaf nog komen kijken en er kwamen nog wat adviezen bij en er kon zelfs nog het een en ander aangepast worden waardoor we nog meer keuken kregen echt te gek…REDDY keukens….heel erg bedankt voor alle service voor het meedenken en voor de laatste puntjes op de i! Wij bevelen absoluut dit bedrijf aan jullie zijn toppers….Bedankt ????

Bron: Google

star star star star star

Reddy Keukens Heteren

De beste keuken leverancier. Zeker de 5 sterren waard.

Bron: Google

Ontwerp zelf
jouw nieuwe keuken

Stel stap voor stap jouw droomkeuken samen.

Reken op REDDY
REKEN
WEKEN

Reken op REDDY.

REDDY Keukens | Kostenplanner
Benieuwd naar uw prijs?
Bereken het zelf

Wel zo fijn. Direct een eerlijke prijs.

REDDY Küchen Küchenratgeber
Nu gratis:
REDDY Keukengids

Tips, informatie en inspiratie.

REDDY Küchen Ausstellungsküchen im Angebot
Extra scherp geprijsd:
Showroomkeukens

Vind jouw droomkeuken!

alt text

Contact

REDDY Keukens Heteren
Muskushouwsestraat 20
6666 MC Heteren

Telefax: 026-4743641

Openingstijden

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE SHOWROOM

Ben je nieuwsgierig naar REDDY Keukens Heteren?
Maak dan een virtuele tour door onze showroom.

TEAM REDDY KEUKENS IN HETEREN

IMPRESSIE REDDY KEUKENS HETEREN

Wij zijn er voor je!

  • in onze Showroom

  • per E-Mail

  • per Telefoon

REDDY Keukens Heteren