CHALLENGE THE EXPECTED.
MET AEG.

We zijn er om verwachtingen van huishoudelijke apparaten opnieuw te definiëren. Daarom willen we de grenzen van het dagelijks leven uitdagen.

Sinds onze start in Berlijn in 1883 hebben we nooit genoegen genomen met goed genoeg - en we vinden dat jij dat ook niet moet doen. We sluiten nooit compromissen als het gaat om duurzame innovaties voor jouw huis, zodat jij je leven kan inrichten zoals je wilt, met respect voor het milieu. Zo hoef je je minder zorgen te maken, behalve om wat echt belangrijk is.

MattBlack

In lijn met de laatste keukentrends – modern maar met een retro ‘look & feel’ – presenteert AEG de MattBlackLine. Dankzij het innovatieve productieproces vormt de matte textuur het glazen oppervlak. Dit maakt het materiaal niet alleen duurzaam – de mat zwarte afwerking is immers geen coating die kan slijten – maar geeft het ook een levendige uitstraling. Daarnaast is het, in tegenstelling tot gewoon glas, vlekvrij en dus niet alleen stijlvol maar ook heel praktisch.

ComboHob

Een AEG ComboHob maakt jouw leven een stuk eenvoudiger vanwege het gebruiksgemak en de installatie. Zo hoef je niet langer een afzuigkap aan de muur of het plafond te hangen. De kookplaat met afzuiging van AEG heeft een minimalistisch design en vloeit moeiteloos samen met de rest van jouw keuken. Ideaal voor de liefhebber van een moderne en strakke keuken.

SenseBoil

Er zijn spannendere dingen te doen dan te wachten tot het water kookt. Laat de SenseBoil®-inductiekookplaat u assisteren. De sensor detecteert opstijgende bellen en verlaagt vervolgens automatisch naar sudderstand. Geen constante controle meer nodig. Nu kunt u zich richten op belangrijkere dingen zoals het verfijnen van smaken en het volledig beheersen van het gerecht.

SteamPro

Creëer thuis gerechten van professionele kwaliteit met de SteamPro-oven met Steamify®. Drie kookniveaus om te verwarmen, te koken met stoom of een combinatie van beide te gebruiken. Zelfs sous-vide is mogelijk. Gegarandeerd heerlijke resultaten, automatisch ingesteld met Steamify®.

Hob2Hood

Zonder ook maar een vinger uit te steken naar je dampkap, geniet je van een optimale keukenomgeving. Je kookplaat activeert je dampkap draadloos en past de snelheid van de ventilator aan op basis van wat je kookt. Stoom en damp verdwijnen net zo snel als zij verschijnen, wat je een mooie frisse keuken oplevert om in te koken en ontspannen.

TwinTech NoFrost

De TwinTech® No Frost beschermt de kwaliteit van voedingsmiddelen. Geavanceerde dubbele koelsystemen, apart voor koelkast en vriezer, zijn superieur aan de standaard no-frostsystemen. De vriezer werkt zonder ijsvorming. De optimale luchtvochtigheid in de koelkast beschermt de ingrediënten tegen uitdroging. 60% minder massaverlies van voedingsmiddelen, met TwinTech® No Frost.

ComfortLift

ComfortLift® zorgt voor nieuwe dimensie in vaatwassers. Een wereldprimeur en de eerste vaatwasser op de markt waarbij het in- en uitladen zonder moeite gaan. De onderste mand komt door een speciaal ontworpen mechanisme tot op een comfortabele hoogte. Tilt de vaatwasser naar een nieuw niveau.

AEG - Challenge the expected