ACCENT LINE.
BOSCH.

Hoe groot of klein je keuken ook is, nadenken over de juiste keukenapparatuur is een logisch startpunt als je bezig bent met het plannen van een plek in huis waar gekookt, gelachen en ontspannen kan worden. Wat mag in jouw keuken niet ontbreken? Een stoomoven om snel, gezond en zonder vet te koken, een inductiekookplaat, of een ingebouwde koffiemachine?

Bosch accent line helpt je om het complete plaatje samen te stellen. Je kunt het zo uitgebreid maken als je wil, maar het ook bij een aantal basisapparaten houden, zonder dat je kwaliteit en duurzaamheid daarbij uit het oog hoeft te verliezen. De doorlopende productlijn van onze groothuishoudelijke apparaten is oplopend opgebouwd uit vier series: Serie 2, 4, 6 en 8. Ontworpen voor iedere levensstijl en passend binnen elk budget.


De perfecte combinatie in één apparaat
De induc­tie­kook­platen met afzuiging van Bosch hebben een stijlvol en strak ontwerp. De smalle ingang van de afzuig­module is vlak geïntegreerd, waardoor je de pannen gemakkelijk over de kookplaat kunt verplaatsen. De induc­tie­kook­platen met afzuiging bieden ver­schillende mogelijk­heden om de lucht af te voeren, met bijzonder weinig verlies aan opbergruimte. Wat je keuken­wensen dus ook zijn, er is altijd wel een optie die bij jouw keuken­inrichting past.

Ruimte besparend
Door de combinatie van een krachtig afzuigsysteem en een induc­tie­kook­plaat bespaar je ruimte in je keuken. Niet alleen door de 2-in-1-oplossing maar ook door het zeer compacte ontwerp. Kook­platen met afzuiging zijn in ver­schillende afmetingen ver­krijgbaar: 60, 70 en 80 centimeter breed. Met hun compacte design bieden ze altijd een passende oplossing voor jouw keuken. De 70 cm brede variant past zelfs in een 60 cm brede kast. De installatie is hetzelfde als die van een Bosch kook­plaat zonder afzuiging, waarbij je de keuze hebt uit vlak geïntegreerd of op het werkblad gemonteerd met een roestvrijstalen rand of met een accent line Comfort Profile: een geslepen facetrand aan de voor­zijde en roestvrijstalen Carbon Black-profiles aan de zijkanten.

Makkelijk te reinigen
Dankzij het verzonken ontwerp zonder opstaande randen hebben de inductiekookplaten met afzuiging een makkelijk schoon te maken, doorlopend kookoppervlak. Hierbij beschermt een innovatief overloopsysteem het afzuigsysteem tegen vloeistoffen. Mocht bijvoorbeeld het water van je pasta toch overkoken, dan wordt dit opgevangen in de geïntegreerde lekbak. Het vetfilter verwijder je eenvoudig met één simpele beweging waarna je het in de vaatwasser hygiënisch schoonmaakt.


Alle ingrediënten voor een perfecte keuken

De keuken is het hart van je huis en een persoonlijke ruimte waar je dagelijks maaltijden bereidt. Met talloze functies helpen Bosch ovens je om steeds weer gezonde en gevarieerde gerechten op tafel te zetten. Dankzij het strak en consequent uitgevoerde design combineren de ovens ook mooi met andere Bosch inbouwapparatuur. De ovens van Bosch zijn in zowel een groot formaat (60 cm) als compact formaat (45 cm) beschikbaar.

Bakovens met stoom
Lekker, gezond en buitengewoon praktisch. De bakovens met stoom van Bosch hebben alles. Én ze behouden alles: belangrijke aroma’s, vitamines en mineralen gaan niet verloren wanneer je stoomt. Ook kun je er gewoon mee bakken.

Grondisch reinigen
Je reinigt de oven in een handomdraai dankzij het pyrolyse-reinigingsprogramma. Het automatische programma gebruikt zeer hoge temperaturen tot 480 °C om etensresten tot as te verbranden. Je hoeft na afloop alleen maar een doekje door de oven te halen en je bent klaar.

Voortaan is het boodschappenlijstje het moeilijkste deel van koken

Een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging geeft de mogelijkheid om je keuken helemaal naar wens in te richten. Of je nu een open keuken wilt met een vrije doorkijk of juist meer opberg- en kastruimte boven je kookplaat. Bosch inductiekookplaten met afzuiging beschikken dankzij hun strakke design over een groot kookoppervlak. Kookgeuren en dampen worden direct bij de bron afgevoerd en krijgen geen kans om zich door de keuken te verspreiden.

Meer flexibiliteit tijdens het koken
Dankzij Flexinduction kun je pannen flexibel op de kookplaat plaatsen, ongeacht hoe groot ze zijn. Met een grote braadpan kun je twee kookzones combineren tot één. Alles wordt optimaal verwarmd en er wordt geen energie verspild. Zo heb je alle vrijheid en flexibiliteit om je pannen te plaatsen waar je wilt.

Tegen de muur, boven een kookeiland of geïntegreerd. Alles is mogelijk

Smaken verschillen en niet alleen als het gaat om eten, maar ook als het gaat om de afzuiging in een keuken. De één vindt dat de afzuigkap een prominente plek moet krijgen in de keuken en de ander wil graag zo min mogelijk van de afzuigkap zien. Zo heeft Bosch voor elke smaak wel een recept om jouw keuken helemaal naar wens in te richten.

Een zwarte afzuigkap maakt je keuken af
Wanneer je kiest voor zwart keukenapparatuur, maak je je set compleet met de nieuwe zwarte afzuigkap van Bosch. Een eye-catcher die gezien mag worden én ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk is.

Een gezonde levensstijl was nog nooit zo gemakkelijk

Alleen wat écht vers is, is écht gezond. De geïntegreerde koelkasten van Bosch met VitaFresh helpen je een gezonde levensstijl te behouden, doordat ze de optimale omstandigheden creëren om al jouw eten tot 3 keer langer vers te houden. Dankzij de verschillende formaten koelkasten, vrieskasten en koel-vriescombinaties is er altijd wel een oplossing die perfect past in jouw keuken.

Ontdooien is verleden tijd
Dankzij NoFrost hoef je jouw vriezer nooit meer te ontdooien. Het ingenieuze luchtcirculatiesysteem voert vocht uit de vriesruimte af naar een verdampingsschaal en voorkomt zo ijsvorming. Het innovatieve NoFrost bespaart je dus tijd én energie.

Droogt net zo goed als dat het wast

Het assortiment inbouwvaatwassers van Bosch leent zich perfect voor het samenstellen van jouw droomkeuken: er is voor elke opstelling wel een oplossing die past bij jouw wensen. Zo zijn er modellen beschikbaar met een breedte van 60 cm of 45 cm en kan je kiezen tussen deels geïntegreerd en volledig geïntegreerd.

Extra hoge XXL-vaatwassers: nog meer ruimte
Grote borden en pannen zijn vaak lastig te plaatsen in een normale vaatwasser omdat de sproeier er tegenaan loopt. Niet in de hoge vaatwassers van Bosch. Deze zijn 5 cm hoger en bieden daarmee niet alleen voldoende hoogte voor grote borden en pannen, maar hebben maar liefst 10% meer plek voor overige vaat. De hoge XXL-vaatwassers kunnen geplaatst worden onder een werkblad van minimaal 86,5 cm hoog. Ook zijn ze bijzonder geschikt om te plaatsen in een hoge keukenkast.

BOSCH - ACCENT LINE