KRACHT, STILTE EN CONNECTIVITEIT.
NOVY, YOUR KITCHEN’S SECRET INGREDIENT.

Het geheime ingrediënt in uw keuken, dat is Novy. Verwerkt in alles wat we maken, zit de stille kracht van onze kennis. Onze afzuigkappen, kookplaten en keukenverlichting zijn sereen in gebruik en minimalistisch in design, gemaakt om rust te brengen in het hart van uw keuken.

Krachtig ook, gebouwd met oog voor precisie en perfectie. En zo ontworpen dat u kunt koken op gevoel, met dank aan slimme technologie die uw keukentoestellen laat communiceren.

Strakke kookplaat met ingebouwde afzuiging

Maak van je keuken een gestroomlijnd geheel met Novy Easy! De afzuigkap zit volledig verscholen in de kookplaat waardoor alleen het discrete rooster zichtbaar is. De afzuiging treedt automatisch in werking voor een uiterst efficiënte afvoer van kookdampen.

De krachtige kookzones zijn de droom van elke hobbykok. Je zet ze makkelijk aan via de centrale bediening of je kunt ze koppelen voor een extra groot kookoppervlak. Als kers op de taart biedt deze kookplaat met ingebouwde afzuiging tal van intuïtieve functies zoals automatische potherkenning. Je merkt het: Novy Easy doet z’n naam echt alle eer aan!

Sfeervol verlichte design afzuigkap

Een design afzuigkap als sfeerelement in de keuken? Het kan, met onze Pureline Pro! Dankzij de geïntegreerde slimline ledstrip heb je altijd de gewenste lichtintensiteit en -warmte, tijdens én na het koken. Maar er is meer: efficiëntie en gebruiksgemak gaan bij deze plafondkap hand in hand.

Wanneer de Novy Sense Sensor extra kookdampen en -geuren waarneemt, gaat de afzuigkap automatisch krachtiger werken. Combineert de Novy Pureline Pro het beste van twee werelden in één design afzuigkap? Absoluut!

Novy designverlichting voor elk type keuken

Unieke designverlichting voor de keuken, mét een vleugje magie erbovenop? Met Novy haal je het in huis! Dankzij onze innovatieve ‘gesture control’ technologie is de bediening van je keukenverlichting ongekend gemakkelijk.

Eén handgebaar is voldoende om het licht aan of uit te schakelen. Zelfs de lichtsterkte en kleur bedien je – letterlijk – in een handomdraai. Verwacht moderne armaturen en unieke technologie in stijlvolle oplossingen voor elk type keuken.

Verlichting op maat van je keuken

De hoogstaande design keukenverlichting van Novy is zowel te verkrijgen als muurelement of als hangende armatuur. Van functioneel licht op je werkblad, een designlamp boven je kookeiland tot sfeerlicht voor een gezellig momentje aan de bar? Zoveel toepassingen, zoveel lichtobjecten!

Novy, your kitchen’s secret ingredient