PAST BIJ JOU.
SELSIUZ.

Selsiuz heeft een breed assortiment 3-in-1, 4-in-1 en 5-in-1 keukenkranen met verschillende functies, designs en kleuren. Want met de verschillende modellen en de maar liefst zes kleuren (Chrome, Inox, Gun Metal, Gold, Copper en Sturdy Black) is er altijd een kraan die bij jou past. Zo hebben we voor iedere keuken en elk huishouden een veilige, duurzame en betaalbare kraan, met of zonder bruisendwaterfunctie.

Selsiuz push en turn kokendwaterkraan

Het model van de Selsiuz 3-in-1 zorgt met de druk- draaiknop voor altijd direct kokend water in de keuken. Het model met haakse en ronde uitloop is er in maar liefst vijf kleuren: chroom, Sturdy Black, Gun Metal, Copper, Gold en Inox. Het handige en stoere Selsiuz XL model is voorzien van een spoeldouche. Deze hoge kraan is verkrijgbaar in Gun Metal, Copper, Gold en Inox.

Selsiuz push, cool en unlimited kraan

De Selsiuz Unlimited kraan levert naast kokend, warm en koud water ook een model met gekoeld en bruisend water. De Selsiuz Cool geeft gekoeld en bruisend water en de Selsiuz Push alleen kokend water. De kraan is verkrijgbaar met een haakse uitloop voor een stoere uitstraling, of een ronde uitloop voor een elegante uitstraling. De elektronische drukknopbediening is stijlvol, veilig in gebruik en functioneel. Ontdek alle modellen Selsiuz Push, Cool en Unlimited.

Selsiuz by osiris design

Top ontwerper Osiris Hertman heeft exclusief voor Selsiuz een twee kranen ontworpen: de Hexagon en Cone Counter. De Cone kokend water kraan onderscheidt zich door het conisch vormgegeven ontwerp. De Hexagon heeft een kenmerkend 6 hoekig kranenhuis.  Osiris design staat voor balans tussen speelsheid en verstilling, ambacht en techniek. De archetypische details in het design zijn kenmerkend voor deze solide kranen van Selsiuz by Osiris Hertman Design.

Selsiuz by Gessi design

Deze exclusieve 3-in-1 en 5-in-1 kokendwaterkraan is een ontwerp met internationale allure: Gessi. Dit Italiaanse merk laat zien dat ze innovatief en onderscheidend zijn als het om design gaat. Zo is de rvs body van de kraan voorzien van een subtiel grafisch patroon en is de kokend water functie te bedienen met een stijlvolle elektronische drukknop op het keukenblad. Ontdek de Selsiuz by Gessi design.

Cooler & Boiler

De Selsiuz kokendwaterkraan is uitgerust met een 5-literboiler en geeft ruim 3 liter kokend water. De Cooler zorgt voor gekoeld plat en bruisend water. De meegeleverde CO2-cilinder, de koolzuurfles, kun je 100 liter koud bruiswater uit je Selsiuz kunt tappen. Deze unit komt naast de boiler in je keukenkastje te staan als je voor een 5-in-1 kraan kiest.

Selsiuz - past bij jou