MAKKELIJK EN SLIM.
ZANUSSI.

In het nieuwe Zanussi-assortiment vind je een reeks slimme, gebruiksvriendelijke apparaten die ervoor zorgen dat je je helemaal kunt uitleven in de keuken. Geen onnodige functies maar gewoon modern design en slimme ideeën die ertoe doen. Het is onze passie om jou in huis te helpen en zo jouw leven gemakkelijker maken. En dit doen wij al meer dan honderd jaar.

Design

Gestroomlijnd en modern - dat kenmerkt de nieuwe apparaten van Zanussi. Met name de nieuwe ovens vormen een stijlvol middelpunt met mooi afgewerkte displays en elegante handgrepen. Dankzij dit nieuwe design past Zanussi apparatuur bovendien naadloos in het hart van je huis en moeiteloos bij elke keukenstijl.

Duurzaam

Een groot deel van het energieverbruik in Europa komt voor rekening van huishoudelijke apparaten. Zanussi – lid van de Electrolux Groep – doet er dan ook alles aan om de energieconsumptie continu te verminderen. Niet alleen van de producten maar ook van de fabrieken en diensten. Daarnaast dagen wij onszelf uit onze producten en ons bedrijf nog veiliger, efficiënter en ethisch verantwoord te maken.

Gewoon slim

Verschillende formaten, programma’s, functies...dankzij slimme opties maken Zanussi apparaten het huishouden zoveel makkelijker. Het kiezen van de juiste apparaten voor je nieuwe keuken is echter geen sinecure. Daarom hebben wij deze brochure gemaakt. Kies gewoon wat je nodig hebt om de dagelijkse, huishoudelijke klussen te klaren - makkelijk, slim en natuurlijk in stijl.

De oven reinigt zichzelf

Dankzij de pyrolyse-functie hoef je je oven niet meer te boenen. Wanneer de functie wordt geactiveerd, wordt de deur vergrendeld en verwarmt de oven tot 500°C. Alle restjes verbranden tot as die je eenvoudig kunt wegvegen als de oven is afgekoeld.

Airfry

De Zanussi AirFry-oven biedt de kortste weg naar perfect geroosterde groenten en heerlijk knapperige frietjes. Alles wordt gelijkmatig gaar omdat, dankzij de geperforeerde bakplaat, de hetelucht optimaal kan circuleren. Bovendien is het een stuk gezonder dan frituren met olie.

Joinzone

Ideaal voor groter kookgerei. Combineer de twee zones, zodat je ze samen kunt bedienen, zowel de intensiteit als de timer.

Boilassist

Wanneer de BoilAssist kookplaat opborrelende kookbubbels detecteert, wordt de temperatuur automatisch verlaagd tot sudderniveau. Zo handig! Je hebt dus alle tijd om alvast de tafel te dekken.

Combohob lite

Dit is een inductiekookplaat met een krachtige ingebouwde afzuigkap voor volledige vrijheid bij je keukenplanning. Bedien 4 verschillende kookzones apart met 4 individuele zonebedieningen. En profiteer van andere functies zoals de powerboost-functie, JoinZone en Hob2Hood.

Hob2Hood

Zanussi afzuigkappen met Hob²Hood zorgen automatisch voor een effectieve luchtreiniging. Wanneer je begint met koken en de kookplaat inschakelt, treedt de afzuigkap in werking en wordt tijdens het koken het afzuigvermogen automatisch afgestemd op de behoefte. Zo blijft je keuken vrij van onaangename etensluchtjes en heb je je handen vrij voor de voorbereiding en verfijning van je gerechten.

Airbreeze

De afzuigkappen uitgerust met de AirBreeze technologie verfrissen geruisloos de lucht na het koken. Met één druk op de knop wordt de ruimte ontdaan van ongewenste etensluchtjes. Bovendien gebeurt dit geruisloos zodat je volop kunt genieten van de heerlijke kookmomenten, zonder afleiding of onderbreking.

Spaceflex

Geen zin om elke dag boodschappen te doen? De Zanussi SpaceFlex koel-vrieskast is speciaal ontworpen om de beschikbare nismaat optimaal te benutten. Dus geen loze ruimte en maar liefst twaalf cm extra opbergruimte. Dankzij deze extra ruimte bovenin en de mogelijkheid de indeling aan te passen, biedt de SpaceFlex koel-vrieskast je voldoende capaciteit voor de wekelijkse voorraad. EASY.

TwinTech® nofrost

Zanussi afzuigkappen met Hob²Hood zorgen automatisch voor een effectieve luchtreiniging. Wanneer je begint met koken en de kookplaat inschakelt, treedt de afzuigkap in werking en wordt tijdens het koken het afzuigvermogen automatisch afgestemd op de behoefte. Zo blijft je keuken vrij van onaangename etensluchtjes en heb je je handen vrij voor de voorbereiding en verfijning van je gerechten.

Orbitclean

Tot 3x groter sproeibereik. Dankzij de dubbele rotatie van de sproeiarm bereikt het water alle hoeken - zelfs bij een volgeladen vaatwasser. Resultaat: een vlekkeloos schone vaat.

ZANUSSI: koken, koelen, afwassen