30.05.2022

6 Redenen voor een nieuwe keuken

We geven je 6 redenen waarom een nieuwe keuken een goed idee is. Smart, functioneel, energiezuinig en bovendien erg mooi. Lees snel onze blog.

Artikel Delen

Nieuwe keuken? We geven je 6 redenen

Iedereen heeft wel eens het gevoel dat het tijd is voor verandering. De behoefte aan een nieuwe, frisse blik. Ook bij de keuken komt die gevoel wel eens voor. En dat is niet vreemd, aangezien de keuken -naast de woonkamer- het meest gebruikte onderdeel van je woning is.

Er wordt samen gegeten, de dag wordt er doorgenomen en bezoek wordt er ontvangen. Dat beteken dat er, naast de functionaliteit ervan, ook meer aandacht uitgaan naar de uitstraling en design van de keuken. Maar dat zijn niet de enige redenen waarom om je keuken te vernieuwen. Wij geven je zes redenen voor een nieuwe keuken!

#1 Tijd voor een frisse wind

Levenssituaties veranderen, bijvoorbeeld wanneer jullie een kindje mogen verwelkomen. Dan ontstaan er vragen over de grootte van de spoelbak en of er kindvriendelijke opberglades aanwezig zijn. Maar het kan ook zo zijn dat de eethoek verandert en je graag je (nieuwe) keuken hier naadloos in over wilt laten lopen.

Op zo’n moment is het een goed idee langs te gaan bij REDDY-showroom. Hier worden dit soort vragen beantwoord en helpen onze adviseurs je bij het maken van een ontwerp en gedegen planning. Zo ervaar je alle schitterende mogelijkheden die er zijn en komt je droomkeuken tot leven.

#2 Houten keukenwand

Naarmate de jaren verstrijken, worden frontjes steeds minder mooi, gaan lades klemmen en vertoont het werkblad vaak tekenen van slijtage. Dan weet je dat het tijd is om over een nieuwe keuken na te denken.

Gemiddeld wordt een keuken om de 15 jaar vervangen. Anders gezegd: je kunt, na aanschaf van een nieuwe keuken, weer 15 jaar genieten. Tijdens een oriënterend gesprek met een keukenspecialist krijg je nuttige tips en duurzame oplossingen. Onze tip? Maak vandaag nog een afspraak en laat je verrassen.

“ONZE TIP? MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK EN LAAT JE VERRASSEN.”

#3 Efficiënte opbergruimte

Ben je vaak zoekende naar een geschikte plek voor je keukenapparatuur, boodschappen of nieuw servies? Dan barst je keuken langzaam uit zijn voegen. Maar niet getreurd, er zijn goede oplossingen te vinden om je nieuwe keuken praktisch in te delen en opgeruimd te houden. Met wat slimme tips en trucs kun je van iedere kleine ruimte moeiteloos een praktische opbergplek maken. op schilderijen in de keuken.

Afspraak maken

Benieuwd welke opbergmogelijkheden er allemaal zijn?
Laat je inspireren in een van onze showrooms.

Afspraak maken

#4 Groen geweten

‘Oude klassiekers’ als koelkasten, ovens en fornuizen, staan erom bekend dat ze niet bepaald energiezuinig zijn. Echter, (inbouw)apparatuur van vandaag de dag zorgt er met geavanceerde technieken voor dat ze nog maar een fractie energie verbruiken dan voorheen. Bovendien produceren keukenfabrikanten steeds milieuvriendelijker en gebruiken ze veel natuurlijke materialen.

#5 Nieuwe trends

Keukentrends veranderen razendsnel en het is bijna onmogelijk om iedere trend te volgen. Toch wil iedereen graag zijn woning van deze tijd houden. Nieuwe keukenontwerpen laten je dromen en op een gegeven moment komen deze dromen uit: dan is je nieuwe kookeiland of geraffineerde apothekerskast een feit. Onze adviseurs kennen de trends als geen ander en kunnen je adviseren over de juiste oplossingen die passen bij jouw levensstijl én woning.

#6 Slimme keuken

Een ‘slimme keuken’, wat betekent dat eigenlijk? Heel eenvoudig: slimme apparaten zorgen ervoor dat het koken makkelijker wordt. En die ontwikkeling is wel een vernieuwing van de keuken waard! Denk bijvoorbeeld eens aan een vaatwasser of oven die je met je telefoon kunt bedienen of een koelkast die automatisch de boodschappenlijst doorspeelt aan de bezorgdienst. Of een geïntegreerd oplaadstation voor uw telefoon en tablet en slimme verlichting voor ieder moment van de dag. Hightech in je eigen keuken: dat maakt koken leuker en genieten intenser.

“HIGHTECH IN JE EIGEN KEUKEN: DAT MAAKT KOKEN LEUKER EN GENIETEN INTENSER.”

GRATIS KEUKENGIDS

Nieuwe ideeën op doen vanaf de bank? Vraag dan ons gratis REDDY-keukentijdschrift aan en blader langs de mooiste keukens voor hele scherpe, nettoprijzen.
 

Raadgever aanvragen