01.09.2021

Waarom showroomkeukens interessant zijn

Waarom een showroomkeuken kopen? De voordelen van een showroomkeuken zijn voordelige prijzen, hoge kwaliteit, A-merk apparatuur en garantie.

Artikel Delen

De voordelen van een showroomkeuken

Bij REDDY Keukens bieden we regelmatig showroomkeukens aan tegen bijzonder gunstige prijzen. De reden voor deze opruiming is simpel: de keukens in onze showrooms worden regelmatig verwisseld voor nieuwe keukens. En daar snijdt het mes aan twee kanten: enerzijds kunnen we je op deze manier de nieuwste keukenfronten en -opstellingen laten zien, maar anderzijds kun je hierdoor ook een showroomkeuken kopen tegen een hele aantrekkelijke prijs.

Eigenlijk is dit onze manier van handjeklap, want hoge korting geven doen we niet. Bij REDDY weet je meteen wat de nettoprijs van jouw droomkeuken is, zonder dat je hoeft te onderhandelen. Zo ben je verzekerd van Duitse topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Maar naast het financiële gedeelte hangen er natuurlijk meer voordelen aan het kopen van een showroomkeuken. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder.

Wat is een showroomkeuken?

Laten we eerst beginnen met een uitleg over de definitie ‘showroomkeuken’. In alle REDDY-showrooms zijn veel nieuwe keukens te bewonderen, maar omdat de keukenwereld continu veranderd vervangen we regelmatig showroomkeukens door nieuwe keukens. Dit betekent dat de ‘oude’ keukens -welke in feit nog nieuw zijn en enkel als showmodel gediend hebben- voor superprijzen verkocht worden met kortingen tot meer dan 50%. Kortom: een showroomkeuken op maat mét garantie tegen een nog scherpere prijs dan je van ons gewend bent.

“DIT BETEKENT DAT DE ‘OUDE’ KEUKENS VOOR SUPERPRIJZEN VERKOCHT WORDEN MET KORTINGEN TOT MEER DAN VIJFTIG PROCENT.”

Razendsnelle levering

Heb je een showroomkeuken op het oog, maar wil je toch iets aanpassen? Dan kan dat natuurlijk. We denken graag met je mee en zorgen er samen voor dat de showroomkeuken helemaal naar jouw smaak wordt samengesteld én binnen de beschikbare ruimte in jouw woning past. Bovendien kunnen showroomkeukens ook nog eens razendsnel geleverd worden, waardoor je binnen no time kunt genieten van gerechten uit je nieuwe keuken.

Tweedehands keuken in absolute nieuwstaat

Met een showroomkeuken bent u er zeker van dat deze altijd met liefde is behandeld en is gemonteerd en onderhouden door experts. Het is dus niet zo dat je, zoals op andere verkoopplatforms op internet, hoeft te vragen hoe er met de keuken is omgegaan, of de onderdelen allemaal origineel zijn, hoe vaak de keuken gebruikt is, etc.

Een showroomkeuken is op papier weliswaar tweedehands, maar er is nooit op gekookt. Hierdoor verkeert de keuken in absolute nieuwstaat en zijn de materialen en apparatuur gloednieuw.

Onze showroomkeukens in het echt ervaren?

Maak snel een afspraak op een van onze REDDY-vestigingen.

Afspraak maken

Hoogstaande apparatuur

Showroomkeukens zijn helemaal compleet, waarbij de ongebruikte, kwalitatief hoogstaande keukenapparatuur verwerkt zit in de prijs. Zo heeft u voor een lage prijs een A-merk oven, vaatwasser of kookplaat. Bovendien is deze apparatuur helemaal schadevrij, omdat het simpelweg nooit gebruikt is, maar enkel als voorbeeld heeft gediend.

Een showroomkeuken is dus een rijk uitgeruste keuken met veel elementen die bij een standaardkeuken vaak niet aanwezig zijn. De keuken heeft immers klanten moeten inspireren en is dus altijd van zeer hoge kwaliteit.

Uw droomkeuken in zicht

Eenander voordeel van een showroomkeuken is het feit dat je de keuken meteen ziet. Precies zoals de keuken is, op ware grootte. Je weet dus wat je koopt en je voorkomt hiermee vervelende verrassingen zoals afwijkende kleuren, rare vormen of andere materialen.

En zoals gezegd: de keuken kan nog angepast worden naar jouw wensen en eisen, waardoor er met een kleine wijziging een keuken ontstaat die perfect past in jouw huis.

Garantie

Het is een veelgehoorde misvatting dat showroomkeukens geen garantie hebben. Dat heb je wel! Koop je namelijk een showroomkeuken bij REDDY, dan krijgt deze keuken gewoon de normaal geldende garantie. En niet alleen op de keuken, maar ook op de aanwezige apparatuur. Zo kun je altijd ergens op terugvallen mocht er iets kapotgaan of disfunctioneren.

Benieuwd naar alle showroomkeukens?

Bekijk ze hier

GRATIS KEUKENGIDS

Nieuwe ideeën op doen vanaf de bank? Vraag dan ons gratis REDDY-keukentijdschrift aan en blader langs de mooiste keukens voor hele scherpe, nettoprijzen.
 

Raadgever aanvragen