27.10.2021

Zo stel je jouw droomkeuken samen

Bij REDDY stel je jouw droomkeuken in drie stappen samen. Zo geniet je voor een scherpe nettoprijs van hoge Duitse kwaliteit. Lees het in onze keukenblog.

Artikel Delen

Eenvoudig en doeltreffend met REDDY

Droom jij ook van een schitterende keuken waar je, naast eten en koken, ook gezellig kunt borrelen met vrienden en familie? Waar de kinderen hun huiswerk kunnen maken? En waar je ’s-ochtends de dag start met een heerlijke kop koffie? Of zie je op Pinterest en Instagram prachtige keukens voorbijkomen waarvan je denkt: “Wauw, die wil ik ook!”? Lees dan snel verder, want een droomkeuken realiseren is namelijk veel makkelijker dan mensen vaak denken.

In deze blog geven we je tips en inspiratie hoe je de keuken van jouw dromen creëert. Kom je er na het lezen van dit artikel toch nog niet helemaal uit? Kom dan gerust langs bij een van onze showrooms, zodat je samen met onze adviseurs de laatste puntjes op de i kunt zetten.

Stap 1 – Laat je informeren en inspireren

De eerste stap in het realiseren van jouw droomkeuken, is het opdoen van inspiratie. Bijvoorbeeld door het maken van een moodboard, die je digitaal kunt maken via Pinterest of door ‘ouderwets’ te gaan knippen en plakken uit woonmagazines. Op deze manier ontstaat er een patroon in kleuren en type keukens en wordt de stijl die bij jou/jullie past steeds beter zichtbaar.

Een andere manier om inspiratie op te doen, is door het scrollen door verschillende keukengalerijen en door het downloaden van verschillende keukengidsen. Hierin staan, naast praktische tips, ook veel afbeeldingen van keukens en keukenaccessoires. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden.

“EEN BEELD ZEGT IMMERS MEER DAN DUIZEND WOORDEN.”

En de laatste tip die we je kunnen geven om je te laten inspireren is het bezoeken van een showroom. Hier komen alle verschillende keukenstijlen samen, kun je de materialen voelen en ervaren en zie je meteen wat allerlei kleuren doen met een keuken. Bovendien kun je hier direct advies vragen aan een adviseur en je ideeën en wensen delen.

Stap 2 – Maak je plannen concreet

Als je moodboard helemaal klaar is en je de juiste (stijl)richting hebt bepaald, dan wordt het tijd om je plannen te concretiseren. Oftewel: het daadwerkelijk vorm geven van je droomkeuken.

Wil je bijvoorbeeld een kookeiland? Kies je juist een rechte keuken? Of ga je toch liever voor een L-vorm? Met de Online Keukenplanner kun je eenvoudig zien wat er allemaal mogelijk is. Je schuift eenvoudig met keukenkasten, apparatuur en accessoires en hebt de volledige vrijheid in kleuren, werkbladen, keukenfronten en andere opties. En het leuke is dat de realistische 3D-weergave ervoor zorgt dat je keuken echt tot leven komt.

Heb je je ontwerp klaar en is dit de basis voor je daadwerkelijke keuken? Neem het ontwerp dan mee naar de REDDY-showroom, zodat we deze verder kunnen professionaliseren.

Een overzicht krijgen

Weet je nog niet precies waar je allemaal aan moet denken in de aanloop naar een nieuwe keuken? Maak dan gebruik van onze handige, gratis checklist die je in een overzicht laat zien wat er allemaal bij komt kijken.

Checklist downloaden

Stap 3 – Het realiseren van je droomkeuken

Eindelijk is het zo ver: je nieuwe droomkeuken is klaar om écht gerealiseerd te worden.

Maar als eerste een afspraak bij een REDDY-showroom. Zo hebben we samen alle tijd om het ontwerp goed door te nemen, eventuele aanpassingen te doen, de checklist na te lopen en een gedegen planning op te stellen.

Ook weet je op dit moment precies -tot na de komma- wat je keuken gaat kosten. REDDY staat namelijk voor Duitse kwaliteitskeukens, maar wel voor nettoprijzen. Onze adviseurs vertellen je dus direct wat je keuken kost, zonder vervelende bijkomstigheden, zogenaamde kortingsacties of langdurige onderhandelingen. Gewoon Duitse kwaliteit voor een eerlijke nettoprijs.

Ben je helemaal tevreden? Gefeliciteerd! Jouw nieuwe droomkeuken komt eraan en binnenkort kun je je vrienden en familie uitnodigen om mee te genieten van jouw gedroomde culinaire domein!

Deel je eigen ervaring met anderen

Nieuwsgierig hoe jouw voorgangers denken over REDDY?
Lees de reviews of deel je eigen ervaring met anderen.

Klantervaringen

GRATIS KEUKENGIDS

Nieuwe ideeën op doen vanaf de bank? Vraag dan ons gratis REDDY-keukentijdschrift aan en blader langs de mooiste keukens voor hele scherpe, nettoprijzen.
 

Raadgever aanvragen