Belling Keukenapparaten met een eigen touch

Al ruim 100 jaar weet Belling te overtuigen als producent van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, zoals ovens, kookplaten, afzuigkappen, wasmachines en drogers. Het merk is met name bekend vanwege de Range Cooker die in allerlei kleuren en maten leverbaar is. Alle apparaten worden in Groot-Brittannië geproduceerd. Vandaag de dag maakt Belling onderdeel uit van de Ierse Glen Dimplex Group.

Meerdere ovens in één

Gelijktijdig meerdere gerechten met verschillende temperaturen en gaartijden bereiden - het kan met de ovens van Belling. In een groot apparaat kunnen maximaal drie verschillende ovens worden gecombineerd. Met breedten tussen 60 en 110 cm is er voor ieder huishouden een passende oplossing. De fornuizen zijn uitgerust met tot zeven gaspitten of een flexibele inductiekookplaat. Dankzij de Belling Bridge-functie is het mogelijk twee kookzones samen te voegen tot één. De ovens zijn leverbaar in vele verschillende kleuren en geven je keuken een geheel eigen gezicht.

Afzuigkappen

Met de afzuigkappen van Belling, die allemaal zijn uitgerust met ledlampen en aluminium vetfilters, blijft koken een plezier zonder stoom en onaangename geuren. Ze zijn energiezuinig, gemakkelijk schoon te maken en leverbaar in verschillende kleuren en breedten (90, 100 en 110 cm).

01

Belling: ovens, aufzuigkappen