BOSCH-KEUKENAPPARATUUR DE HIGHLIGHTS VAN ALLE SERIES IN ÉÉN OVERZICHT

Bosch biedt een breed scala aan huishoudelijke apparaten - van koelkasten en ovens tot wasmachines en huishoudelijke apparaten. De inbouwapparaten worden, afhankelijk van uitvoering, toegewezen aan een serie: van serie 2 met eenvoudige uitvoering tot de nieuwe serie 8 met veel extra functies. We zullen je  kennis laten maken met de ovens, kookplaten en afzuigkappen van de verschillende series met hun highlights. In jouw REDDY-winkel kan je de meeste apparatuur bekijken en persoonlijk advies inwinnen. We denken dat je altijd de juiste Bosch-keukenapparatuur zult vinden voor jouw keuken.

De ovens van de series 2 tot 8

Met de inbouwovens van Bosch wordt bakken kinderspel. Welke serie je ook kiest, eenvoudige bediening en hoogwaardige afwerking zijn gegarandeerd. Hoe hoger het serienummer, des te meer extra functies je kunt verwachten. De ovens van serie 8  bijvoorbeeld zijn voorzien van een aanraakscherm, 4D hetelucht, de PerfectBake-baksensor en de PerfectRoast-baksensor.

De gepatenteerde baksensor meet continu het vochtgehalte van de gebakken producten en past het bakproces automatisch aan. Nadat het gerecht klaar is, wordt de oven automatisch uitgeschakeld. Het resultaat: van cake tot brood tot ovenschotel, alles lukt perfect. De PerfectRoast-baksensor werkt volgens hetzelfde principe. Het meet de kerntemperatuur op drie plaatsen in het vlees en past het gaarproces daarop aan.

In 4D heteluchtovens is de lucht in de oven gelijkmatig verdeeld. Het ventilatorwiel verandert steeds opnieuw de draairichting. Dankzij 4D hetelucht is de hitte in de oven zo goed verdeeld, dat zelfs gerechten op verschillende niveaus perfect tegelijkertijd worden bereid.

Belangrijke fucties van de Bosch-ovens uit de series 2 tot 8 in één overzicht

 Serie 2Serie 4Serie 6Serie 8
BedieningDraaiknopVerzonken knop met displayVerzonken knop met displayBedieningsring met touchscreen
ReinigingEcoClean Direct en Pyrolyse*EcoClean Direct en Pyrolyse*EcoClean Direct en Pyrolyse*EcoClean Direct en Pyrolyse*
Soorten verwarming3D hetelucht + tot 5 soorten verwarming3D hetelucht + tot 5 soorten verwarming3D hetelucht + tot 13 soorten verwarming4D hetelucht + tot 14 soorten verwarming
Extra's  Toekomstig stoomondersteunende functieStoomfunctie, PerfectRoast-thermometer, PerfectBake-sensor

* afhankelijk van het model

Inductiekookplaten - overzicht en highlights

Elegant en efficiënt - dat zijn de inductiekookplaten van Bosch. Ze zijn intuïtief in gebruik en ontworpen voor absolute duurzaamheid. De hogere series hebben innovatieve functies zoals de PerfectCook-kooksensor, de PerfectFry-baksensor en FlexInduction. Er zijn ook inductiepanelen met geïntegreerde afzuiger.

De PerfectCook-kooksensor en de PerfectFry-baksensor regelen tijdens het koken en het bakken de temperatuur van de pan en passen dit automatisch aan. Dus niets kookt over of brandt aan en alle gerechten slagen perfect.

Dankzij FlexInduction kun je pannen flexibel op de kookplaat plaatsen, ongeacht hoe groot ze zijn. Met een grote braadpan kun je twee kookzones combineren tot één. Alles wordt altijd optimaal verwarmd en er wordt geen energie verspild.

In het overzicht hieronder vind je de belangrijkste functies van de inductiekookplaten uit alle series.

Belangrijke functies van Bosch-inductiekookplaten in één overzicht 

 Serie 4Serie 6Serie 8
BedieningTouchSelectDirectSelectDirectSelect Premium 
FlexibiliteitFlexInductionFlexInductionUitgebreide FlexInduction
Grootte in cm60 en 8030, 60, 70 en 8060, 70, 80 en 90
Extra's PerfectFry-sensorPerfectCook-sensor, PerfectFry-sensor
01

Inductiekookplaten van Bosch

Afzuigkappen – overzicht en highlights

Bosch heeft afzuigkappen in verschillende soorten: van de eenvoudige wandafzuigkap tot platte afzuigkappen en van kookeilandafzuigkappen tot innovatieve ventilatorcomponenten. De verschillende series van 2 tot 8 beschikken over uiteenlopende eigenschappen. Een bijzondere variant is de kookplaat met geïntegreerde afzuigkap. Hier wordt de kookdamp direct afgezogen waar deze ontstaat. De in de kookplaat geïntegreerde afzuigkappen beschikken ook over de zogenaamde PerfectAir-sensor.

Dit concept is gebaseerd op een eenvoudig principe: de prestaties van de afzuigkap worden met de PerfectAir-sensor automatisch aangepast aan het kookoppervlak. Dus, als je veel kookt en daardoor veel kookdamp ontstaat, zal de afzuigkap erop reageren met een overeenkomstig hoger vermogen.

Hieronder laten we je de belangrijkste kenmerken van Bosch-afzuigkappen zien in één oogopslag.

Belangrijke functies van Bosch-afzuigkappen in één overzicht

 Serie 2Serie 4Serie 6Serie 8
BedieningKnoppenKnoppen of eenvoudige touchscreenDirectSelect, met display of bedieningsringDirectSelect, met display of bedieningsring
GeluidssterkteNormaalExtreem zachtExtreem zachtExtreem zacht
VariantenWandkap, platte kap of onderbouwWandkap, kookeilandkap, tussenbouw, platte kap of onderbouwPlafondventilator, wandkap, kookeilandkap of tussenbouwWandkap, kookeilandkap, tussenbouw, ventilatiemodule
Extra's   Buitengewoon design
02

Bosch-afzuigkappen