Pelgrim Betaalbare kwaliteit

Het assortiment van Pelgrim strekt zich uit van ovens, kookplaten, vaatwassers, wasmachines, koel- en vriesapparaten tot magnetrons en koffiezetapparaten. En daar komen dan nog accessoires zoals potten en pannen, bakplaten en kranen bij. Dit Nederlandse bedrijf is opgericht in 1920 en behoort momenteel tot de toonaangevende aanbieders van keukenapparaten in het lagere en middelste prijssegment.

Koken

Voor wat betreft de ovens zijn er naast gunstig geprijsde modellen zonder extra's ook luxe varianten leverbaar met features zoals Turbo-hetelucht, grill, ontdooi- en warmhoudfunctie, pyrolyse en Soft-Close deurtjes. Nieuw in het aanbod van Pelgrim zijn de combi-stoomovens met ingebouwd waterreservoir voor een nog sappiger en krokanter eindresultaat.

Ten aanzien van kookplaten biedt Pelgrim een compleet scala, uiteenlopend van moderne inductiekookplaten via gas- en keramische kookplaten tot eenvoudige elektrische kookplaten. 

Koelen en vriezen

Een laag energieverbruik en praktische functies, zoals NoFrost of een Cool & Fresh-vak waarin levensmiddelen langer vers blijven, zijn kenmerkend voor de koelkasten van Pelgrim. Ze zijn in verschillende formaten, als inbouwapparaat of vrijstaand, leverbaar.

Afwassen

Van een eenvoudig instapmodel voor eenpersoonshuishoudens tot een 86 cm hoog XL-model - vaatwassers zijn er in allerlei vormen en maten. Tot de bijzondere functies kunnen vuilsensoren die het programma automatisch aanpassen op de vervuilingsgraad van het water, een intensief programma, een startvertragingsfunctie en een snelprogramma van 30 minuten worden gerekend.

01

Pelgrim: koken, koelen, afwassen