Zanussi Hoogwaardig merk met Italiaans design

Al sinds 1916 presenteert Zanussi zich als producent van huishoudelijke apparaten die het leven eenvoudiger maken en voor meer plezier in de keuken zorgen. Oprichter Antonio Zanussi begon zijn onderneming met de productie van ovens. Later werden hier koelkasten, vaatwassers, kookplaten, afzuigkappen, wasmachines en nog veel meer aan toegevoegd. In 1984 werd Zanussi overgenomen door de Zweedse Electrolux Groep. De apparaten worden aanbevolen voor diegenen die voor het eerst een eigen keuken aanschaffen en voor diegenen die waarde hechten aan een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Koken

Op dit terrein strekt het assortiment zich uit van ovens met intelligente extra functies, zoals pyrolyse of stoomovens, via verschillende kookplaten (inductie, gas of stralingswarmte) tot afzuigkappen in verschillende vormen en maten (wand-, eiland- en onderbouwafzuigkappen). Tot de bijzonderheden mogen de DirectSteam-oven met afzuiging, de XXL-oven voor grote gezinnen en apparaten met zijopeningen voor eenvoudige toegang worden gerekend.

Koelen en vriezen

Om levensmiddelen langdurig en veilig te kunnen koelen, biedt Zanussi koelkasten, diepvriezers en koelvriescombinaties in verschillende formaten aan: van kleine zuinige inbouwkoelkasten voor eenpersoonshuishoudens tot XL-diepvrieskisten. De clou bij de koelvriescombinaties van Zanussi: dankzij TwinTech, een aparte luchtstroom voor de koel- en vrieskast, blijven uw levensmiddelen langer vers. Bijzonder handig: LowFrost- of NoFrost-vrieskasten hoeven minder vaak of zelfs helemaal niet ontdooid te worden. En daarmee bespaar je tijd en energie.

Afwassen

Ongeacht of de keuze valt op een vrijstaand of een inbouwapparaat en een breedte van 45 of 60 cm, de vaatwassers van Zanussi verlichten de huishoudelijke taken en weten zich te onderscheiden met verschillende praktische extra's, zoals vooringestelde tijden of een snelprogramma van 30 minuten. De AirDry-technologie, waarbij de deur van de vaatwasser tijdens het laatste deel van het programma een paar centimeter geopend wordt, staat ervoor garant dat de afwas bij het uitruimen droog is.

01

ZANUSSI: koken, koelen, afwassen