Klantervaringen met REDDY-vestigingen Jouw mening telt!

Nu evalueren

Evaluaties 1
5,0

Wat hebben onze klanten te vertellen over hun ervaringen met REDDY Keukens? We tonen je hieronder alle feedback, die we tot nu toe over de REDDY-vestigingen in heel Nederland hebben ontvangen. De reviews die we hebben gekregen zijn onder andere afkomstig via het onafhankelijke reviewplatform feedbackcompany.com. Zo krijg je alvast een eerste beeld van de service die REDDY Keukens te bieden heeft.

Mocht je zelf trouwens al klant zijn bij een REDDY-vestiging maar deze nog niet beoordeeld hebben, dan kijken we uit naar jouw ervaring. Jouw beoordeling helpt ons immers onze service en ons aanbod verder te verbeteren.

5,0

Zowel Dennie als Sebastian hebben...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf: Zowel Dennie als Sebastian hebben ons heel goed geholpen. Er hangt een hele ongedwongen sfeer en ze denken beide met je mee. Vond het vooral erg fijn dat Reddy zo transparant is qua prijs. Dit is me ook alles meegevallen. Geen gegooi met aanbiedingen en een duidelijk kostenplaatje. Ik kan niet wachten tot de keuken er staat in juli! Ontzettend bedankt mannen! Sterke punten: Vooral sterk in bepalen van de sfeer. Heel ongedwongen en meedenkend. Verbeterpunten of tips: Echt helemaal niks op aan te merken. Zou u dit bedrijf aanbevelen?: Ja Deskundig advies: 5 Klantvriendelijkheid: 5 Assortiment: 5 Prijs / kwaliteit verhouding: 5 Levertijd: 5 Winkeluitstraling: 5 Afhalen / bezorgen: 5 Eindoordeel: 5


Klantervaringen met REDDY Keukens Groningen

Bron: feedbackcompany

  • 1

Gelukkige klanten zijn tenslotte de beste vorm van reclame. Daarom zijn we altijd zo blij om de ervaringen van onze klanten met hun keuken van REDDY te vernemen. We streven er dan ook elke dag naar om onze klanten door een hoge kwaliteit, een prima service en voordelige prijzen tevreden te stellen. En daar slagen we ook in: Meer dan 80 procent van alle REDDY-klanten komen bij ons terecht op aanraden van vrienden of kennissen om zich door onze medewerkers te laten adviseren bij hun keuze van keuken.