Klantervaringen met REDDY-vestigingen Jouw mening telt!

Evaluaties 1103
4,6

Wat hebben onze klanten te vertellen over hun ervaringen met REDDY Keukens? We tonen je hieronder alle feedback, die we tot nu toe over de REDDY-vestigingen in heel Nederland hebben ontvangen. De reviews die we hebben gekregen zijn onder andere afkomstig via het onafhankelijke reviewplatform feedbackcompany.com. Zo krijg je alvast een eerste beeld van de service die REDDY Keukens te bieden heeft.

Mocht je zelf trouwens al klant zijn bij een REDDY-vestiging maar deze nog niet beoordeeld hebben, dan kijken we uit naar jouw ervaring. Jouw beoordeling helpt ons immers onze service en ons aanbod verder te verbeteren.

5,0

We zijn zeer te spreken...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: We zijn zeer te spreken over het advies bij het uitkiezen van de keuken. De levertijd was korter dan was berekend. Een plint is gebroken afgeleverd en we wachten op een nieuwe. Beveelt u dit bedrijf aan: ja Verbeterpunten of tips: Als de plint binnenkort wordt verwisseld voor een hele dan zijn er geen verbeterplinten. We zijn uitermate tevreden. Sterke punten: De keukenspecialist was zeer klantgericht. Hij tastte zeer goed af wat onze wensen waren en vervolgens gaf hij zeer goed advies over mogelijkheden. Hij nam alle tijd om een goede keukens voor ons te ontwerpen. Het was leuk om de keuken te zien ontstaan op het scherm. Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: We zijn zeer te spreken over het advies bij het uitkiezen van de keuken. De levertijd was korter dan was berekend. Een plint is gebroken afgeleverd en we wachten op een nieuwe. Eindoordeel: 5.00 Beveelt u dit bedrijf aan: ja Verbeterpunten of tips: Als de plint binnenkort wordt verwisseld voor een hele dan zijn er geen verbeterplinten. We zijn uitermate tevreden. Sterke punten: De keukenspecialist was zeer klantgericht. Hij tastte zeer goed af wat onze wensen waren en vervolgens gaf hij zeer goed advies over mogelijkheden. Hij nam alle tijd om een goede keukens voor ons te ontwerpen. Het was leuk om de keuken te zien ontstaan op het scherm.


Klantervaringen met REDDY Keukens Katwijk

Bron: feedbackcompany

5,0

Duidelijke uitleg. Goede dienstverlening.

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Duidelijke uitleg. Goede dienstverlening. Sterke punten: Geven duidelijk uitleg hoe het niet moet!!! Beveelt u dit bedrijf aan: ja Verbeterpunten of tips: Eindoordeel: 5.00 Sterke punten: Geven duidelijk uitleg hoe het niet moet!!! Beveelt u dit bedrijf aan: ja Verbeterpunten of tips: Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Duidelijke uitleg. Goede dienstverlening.


Klantervaringen met REDDY Keukens Katwijk

Bron: feedbackcompany

5,0

Top

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Top Sterke punten: Gemoedelijk eerlijj Beveelt u dit bedrijf aan: ja Verbeterpunten of tips: Nvt Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Top Sterke punten: Gemoedelijk eerlijj Eindoordeel: 5.00 Beveelt u dit bedrijf aan: ja Verbeterpunten of tips: Nvt


Klantervaringen met REDDY Keukens Katwijk

Bron: feedbackcompany

4,0

Zeer prettig geholpen, met als...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Zeer prettig geholpen, met als resultaat een keuken helemaal naar mijn zin, passend bij mijn budget. Sterke punten: Er wordt uitgebreid de tijd genomen om een goed ontwerp te maken, passend bij wensen en budget. Prettig hoe er meegedacht wordt, zonder druk te leggen op 'direct moeten beslissen en kopen'. Tijdens en na de koop prettige en soepele afhandeling van vragen en problemen. Beveelt u dit bedrijf aan: ja Verbeterpunten of tips: Communicatie tussen partijen en terugkoppeling daarover naar de klant is voor verbetering vatbaar. Niet heldere communicatie tussen verkoper en installateur zorgde voor misverstanden. Tip: zet de details rondom installatie-afspraken gedetailleerd op papier. Terugkoppeling/informeren van de klant kan beter. Heb bijvoorbeeld een middag zitten wachten op levering van de keuken, terwijl 's ochtends al bekend was dat de keuken niet binnen was gekomen. Eindoordeel: 4.00 Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Zeer prettig geholpen, met als resultaat een keuken helemaal naar mijn zin, passend bij mijn budget. Sterke punten: Er wordt uitgebreid de tijd genomen om een goed ontwerp te maken, passend bij wensen en budget. Prettig hoe er meegedacht wordt, zonder druk te leggen op 'direct moeten beslissen en kopen'. Tijdens en na de koop prettige en soepele afhandeling van vragen en problemen. Beveelt u dit bedrijf aan: ja Verbeterpunten of tips: Communicatie tussen partijen en terugkoppeling daarover naar de klant is voor verbetering vatbaar. Niet heldere communicatie tussen verkoper en installateur zorgde voor misverstanden. Tip: zet de details rondom installatie-afspraken gedetailleerd op papier. Terugkoppeling/informeren van de klant kan beter. Heb bijvoorbeeld een middag zitten wachten op levering van de keuken, terwijl 's ochtends al bekend was dat de keuken niet binnen was gekomen.


Klantervaringen met REDDY Keukens Katwijk

Bron: feedbackcompany

4,0

Een prettige samenwerking en zij...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Een prettige samenwerking en zij staan open voor onze ideeën. Beveelt u dit bedrijf aan: ja Sterke punten: Luistert naar de klant wat hij/zij wil en daar naar handelt. ad deskundig advies: Het eerst ontwerp van Reddy was niet naar onze wens, toen wij echter een ander ontwerp voorstelden, werd hiernaar geluisterd en werd het ontwerp ook nog verbeterd! Verbeterpunten of tips: ad afhalen/bezorgen: Voor ons was het de eerste keer dat wij een nieuwe keuken bestelden. Het afleverproces was voor ons onvoldoende duidelijk. Het bleek dat de hele keuken in één keer werd geleverd door een transportbedrijf. Deze vertrok meteen na de aflevering en daarna kwam de ingehuurde monteur de keuken monteren. Wij wisten niet dat we dus voor de hele ingepakte keuken ruimte vrij moesten maken in huis. Verder was voor ons ook onduidelijk dat we zelf het verpakkingsmateriaal moesten afvoeren. Beveelt u dit bedrijf aan: ja Sterke punten: Luistert naar de klant wat hij/zij wil en daar naar handelt. ad deskundig advies: Het eerst ontwerp van Reddy was niet naar onze wens, toen wij echter een ander ontwerp voorstelden, werd hiernaar geluisterd en werd het ontwerp ook nog verbeterd! Verbeterpunten of tips: ad afhalen/bezorgen: Voor ons was het de eerste keer dat wij een nieuwe keuken bestelden. Het afleverproces was voor ons onvoldoende duidelijk. Het bleek dat de hele keuken in één keer werd geleverd door een transportbedrijf. Deze vertrok meteen na de aflevering en daarna kwam de ingehuurde monteur de keuken monteren. Wij wisten niet dat we dus voor de hele ingepakte keuken ruimte vrij moesten maken in huis. Verder was voor ons ook onduidelijk dat we zelf het verpakkingsmateriaal moesten afvoeren. Eindoordeel: 4.00 Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Een prettige samenwerking en zij staan open voor onze ideeën.


Klantervaringen met REDDY Keukens Heteren

Bron: feedbackcompany

Gelukkige klanten zijn tenslotte de beste vorm van reclame. Daarom zijn we altijd zo blij om de ervaringen van onze klanten met hun keuken van REDDY te vernemen. We streven er dan ook elke dag naar om onze klanten door een hoge kwaliteit, een prima service en voordelige prijzen tevreden te stellen. En daar slagen we ook in: Meer dan 80 procent van alle REDDY-klanten komen bij ons terecht op aanraden van vrienden of kennissen om zich door onze medewerkers te laten adviseren bij hun keuze van keuken.