Klantervaringen met REDDY-vestigingen Jouw mening telt!

Evaluaties 1103
4,6

Wat hebben onze klanten te vertellen over hun ervaringen met REDDY Keukens? We tonen je hieronder alle feedback, die we tot nu toe over de REDDY-vestigingen in heel Nederland hebben ontvangen. De reviews die we hebben gekregen zijn onder andere afkomstig via het onafhankelijke reviewplatform feedbackcompany.com. Zo krijg je alvast een eerste beeld van de service die REDDY Keukens te bieden heeft.

Mocht je zelf trouwens al klant zijn bij een REDDY-vestiging maar deze nog niet beoordeeld hebben, dan kijken we uit naar jouw ervaring. Jouw beoordeling helpt ons immers onze service en ons aanbod verder te verbeteren.

4,0

vriendelijk personeel, goede service, kwam...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: vriendelijk personeel, goede service, kwam afspraken na, goed mailcontact. erg fijn dat wij konden de levering van de keuken een aantal weken uitstellen omdat onze aannemer was uitgelopen. net personeel wat de keuken kwam plaatsen. Beveelt u dit bedrijf aan: ja Sterke punten: in principe is alles mogelijk. de mogelijkheden werden ook goed aangegeven, en waren meestal in de showroom aanwezig. zo was het ook makkelijk aan te wijzen wat wij mooi vonden aan een specifieke keuken, en wat wij zelf ook in onze keuken wilden hebben. Verbeterpunten of tips: in de eerste instantie waren wij nog in de orientatiefase. hierdoor kregen wij de indruk dat er liever geen tijd werd gestoken in een klant die waarschijnlijk/misschien niet zou komen kopen. maar toen eenmaal duidelijk was dat wij daadwerkelijk een keuken bij Reddy zouden kopen, kregen wij alle tijd en konden wij altijd bellen, langskomen, mailen. Eindoordeel: 4.00 Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: vriendelijk personeel, goede service, kwam afspraken na, goed mailcontact. erg fijn dat wij konden de levering van de keuken een aantal weken uitstellen omdat onze aannemer was uitgelopen. net personeel wat de keuken kwam plaatsen. Beveelt u dit bedrijf aan: ja Sterke punten: in principe is alles mogelijk. de mogelijkheden werden ook goed aangegeven, en waren meestal in de showroom aanwezig. zo was het ook makkelijk aan te wijzen wat wij mooi vonden aan een specifieke keuken, en wat wij zelf ook in onze keuken wilden hebben. Verbeterpunten of tips: in de eerste instantie waren wij nog in de orientatiefase. hierdoor kregen wij de indruk dat er liever geen tijd werd gestoken in een klant die waarschijnlijk/misschien niet zou komen kopen. maar toen eenmaal duidelijk was dat wij daadwerkelijk een keuken bij Reddy zouden kopen, kregen wij alle tijd en konden wij altijd bellen, langskomen, mailen.


Klantervaringen met REDDY Keukens Heteren

Bron: feedbackcompany

5,0

De afspraken werden keurig nagekomen

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: De afspraken werden keurig nagekomen Sterke punten: Persoonlijke benadering en meedenken werd als zeer positief ervaren. Beveelt u dit bedrijf aan: ja Verbeterpunten of tips: geen Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: De afspraken werden keurig nagekomen Sterke punten: Persoonlijke benadering en meedenken werd als zeer positief ervaren. Beveelt u dit bedrijf aan: ja Verbeterpunten of tips: geen Eindoordeel: 5.00


Klantervaringen met REDDY Keukens Heteren

Bron: feedbackcompany

5,0

Prettige sfeer, goed advies en...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Prettige sfeer, goed advies en er werd geen enkele keer aangedrongen op het ondertekenen van documenten. Sterke punten: Wij hebben er een aantal keren 2,5 uur gezeten en er is ons nooit gevraagd enig document te ondertekenen. Prettig! Goed advies en snelle reacties op vragen. Verbeterpunten of tips: Beveelt u dit bedrijf aan: ja Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Prettige sfeer, goed advies en er werd geen enkele keer aangedrongen op het ondertekenen van documenten. Sterke punten: Wij hebben er een aantal keren 2,5 uur gezeten en er is ons nooit gevraagd enig document te ondertekenen. Prettig! Goed advies en snelle reacties op vragen. Eindoordeel: 5.00 Verbeterpunten of tips: Beveelt u dit bedrijf aan: ja


Klantervaringen met REDDY Keukens Heteren

Bron: feedbackcompany

5,0

Zeer goede ervaring. Kwam er...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Zeer goede ervaring. Kwam er toevallig binnen en was erg onder de indruk van de kennis. Beveelt u dit bedrijf aan: ja Sterke punten: Zeer uitgebreide info door Hr v.d. Zandt. met veel uitstekende tips. Er wordt echt meegedacht. Verbeterpunten of tips: geen Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Zeer goede ervaring. Kwam er toevallig binnen en was erg onder de indruk van de kennis. Beveelt u dit bedrijf aan: ja Sterke punten: Zeer uitgebreide info door Hr v.d. Zandt. met veel uitstekende tips. Er wordt echt meegedacht. Verbeterpunten of tips: geen Eindoordeel: 5.00


Klantervaringen met REDDY Keukens Heteren

Bron: feedbackcompany

4,0

Goed alleen jammer dat de...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Goed alleen jammer dat de keuken niet goed geleverd is. Sterke punten: Prijs niet zoveel afdingen Beveelt u dit bedrijf aan: ja Verbeterpunten of tips: Ik heb wel eens over jullie verteld en dan gaan mensen kijken en kijken ze alleen naar de showroom die valt dan tegen. Dat hadden wij in eerste instantie ook maar omdat wij goede verhalen hebben gehoord zijn wij een gesprek aan gegaan. En Dat was wel goed. Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Goed alleen jammer dat de keuken niet goed geleverd is. Sterke punten: Prijs niet zoveel afdingen Beveelt u dit bedrijf aan: ja Eindoordeel: 4.00 Verbeterpunten of tips: Ik heb wel eens over jullie verteld en dan gaan mensen kijken en kijken ze alleen naar de showroom die valt dan tegen. Dat hadden wij in eerste instantie ook maar omdat wij goede verhalen hebben gehoord zijn wij een gesprek aan gegaan. En Dat was wel goed.


Klantervaringen met REDDY Keukens Heteren

Bron: feedbackcompany

Gelukkige klanten zijn tenslotte de beste vorm van reclame. Daarom zijn we altijd zo blij om de ervaringen van onze klanten met hun keuken van REDDY te vernemen. We streven er dan ook elke dag naar om onze klanten door een hoge kwaliteit, een prima service en voordelige prijzen tevreden te stellen. En daar slagen we ook in: Meer dan 80 procent van alle REDDY-klanten komen bij ons terecht op aanraden van vrienden of kennissen om zich door onze medewerkers te laten adviseren bij hun keuze van keuken.