Klantervaringen met REDDY-vestigingen Jouw mening telt!

Evaluaties 1361
4,7

Wat hebben onze klanten te vertellen over hun ervaringen met REDDY Keukens? We tonen je hieronder alle feedback, die we tot nu toe over de REDDY-vestigingen in heel Nederland hebben ontvangen. De reviews die we hebben gekregen zijn onder andere afkomstig via het onafhankelijke reviewplatform feedbackcompany.com. Zo krijg je alvast een eerste beeld van de service die REDDY Keukens te bieden heeft.

Mocht je zelf trouwens al klant zijn bij een REDDY-vestiging maar deze nog niet beoordeeld hebben, dan kijken we uit naar jouw ervaring. Jouw beoordeling helpt ons immers onze service en ons aanbod verder te verbeteren.

5,0

Er fijn ervaren. Problemen waren...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Er fijn ervaren. Problemen waren snel opgelost. We hebben een goed gevoel overgehouden! Beveelt u dit bedrijf aan: ja Sterke punten: Goede prijs zonder onderhandelen Verbeterpunten of tips: Eindoordeel: 5.00 Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Er fijn ervaren. Problemen waren snel opgelost. We hebben een goed gevoel overgehouden! Beveelt u dit bedrijf aan: ja Sterke punten: Goede prijs zonder onderhandelen Verbeterpunten of tips:


Klantervaringen met REDDY Keukens Katwijk

Bron: feedbackcompany

1,0

De kwaliteit van de Reddy...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: De kwaliteit van de Reddy keukens op zich is goed maar de installatie bedrijven die men aanbeveelt zijn slecht. De klachten behandeling is slecht. Er is geen sprake van after-sales Beveelt u dit bedrijf aan: nee Sterke punten: Verbeterpunten of tips: Klachtenbehandeling staat op amateuristisch niveau. De after sales service is abominabel slecht. Er kan nog geen telefoontje af om te vragen of de keuken bevalt. De installatiebedrijven waarnaar men verwijst zijn slecht. Ze leveren broddelwerk af en ze liegen. Dus je krijgt de indruk dat de formule alleen zo is opgezet om ervoor te zorgen dat Reddy zo snel mogelijk zijn geld kan innen en daarna zal het ze een rot zorg zijn hoe het met de klant gaat. Wij zullen Reddy dan ook nimmer aanraden !!!! Eindoordeel: 1.00 Beveelt u dit bedrijf aan: nee Sterke punten: Verbeterpunten of tips: Klachtenbehandeling staat op amateuristisch niveau. De after sales service is abominabel slecht. Er kan nog geen telefoontje af om te vragen of de keuken bevalt. De installatiebedrijven waarnaar men verwijst zijn slecht. Ze leveren broddelwerk af en ze liegen. Dus je krijgt de indruk dat de formule alleen zo is opgezet om ervoor te zorgen dat Reddy zo snel mogelijk zijn geld kan innen en daarna zal het ze een rot zorg zijn hoe het met de klant gaat. Wij zullen Reddy dan ook nimmer aanraden !!!! Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: De kwaliteit van de Reddy keukens op zich is goed maar de installatie bedrijven die men aanbeveelt zijn slecht. De klachten behandeling is slecht. Er is geen sprake van after-sales


Klantervaringen met REDDY Keukens Katwijk

Bron: feedbackcompany

5,0

Reddy Katwijk

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Reddy Katwijk Beveelt u dit bedrijf aan: ja Sterke punten: In een gezellige en ontspannen sfeer zijn we tot een prachtig resultaat gekomen. Verbeterpunten of tips: Eindoordeel: 5.00 Beveelt u dit bedrijf aan: ja Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Reddy Katwijk Sterke punten: In een gezellige en ontspannen sfeer zijn we tot een prachtig resultaat gekomen. Verbeterpunten of tips:


Klantervaringen met REDDY Keukens Katwijk

Bron: feedbackcompany

5,0

Eind vorig jaar eerst prive...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Eind vorig jaar eerst prive en na goede ervaringen ook onlangs zakelijk een nieuwe keuken bij Reddy Katwijk gekocht Sterke punten: klantvriendelijkheid Beveelt u dit bedrijf aan: ja Verbeterpunten of tips: Sterke punten: klantvriendelijkheid Beveelt u dit bedrijf aan: ja Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Eind vorig jaar eerst prive en na goede ervaringen ook onlangs zakelijk een nieuwe keuken bij Reddy Katwijk gekocht Eindoordeel: 5.00 Verbeterpunten of tips:


Klantervaringen met REDDY Keukens Katwijk

Bron: feedbackcompany

4,0

Goede ontvangst, voorlichting oké en...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Goede ontvangst, voorlichting oké en duidelijke afspraken. Beveelt u dit bedrijf aan: ja Sterke punten: Er werd me niets opgedrongen, ik wilde een functionele keuken zonder ingewikkelde apparatuur. Geen pogingen me over te halen tot iets duurders, fijn. Persoonlijke aandacht, Flip wist na één keer mijn naam en kon me goed helpen. Verbeterpunten of tips: De afhandeling van een andere afzuigkap duurde wel erg lang, ik had het idee dat vergeten was die te bestellen. Na telefonisch navragen was de kap in no time vervangen. Daarvoor heeft het 2 maanden geduurd. Wees wat mij betreft eerlijk en zeg ook gewoon (met excuus) dat de bestelling niet gedaan was. Als dat niet het geval was heeft de kap onnodig lang in het depot gelegen. Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Goede ontvangst, voorlichting oké en duidelijke afspraken. Beveelt u dit bedrijf aan: ja Sterke punten: Er werd me niets opgedrongen, ik wilde een functionele keuken zonder ingewikkelde apparatuur. Geen pogingen me over te halen tot iets duurders, fijn. Persoonlijke aandacht, Flip wist na één keer mijn naam en kon me goed helpen. Eindoordeel: 4.00 Verbeterpunten of tips: De afhandeling van een andere afzuigkap duurde wel erg lang, ik had het idee dat vergeten was die te bestellen. Na telefonisch navragen was de kap in no time vervangen. Daarvoor heeft het 2 maanden geduurd. Wees wat mij betreft eerlijk en zeg ook gewoon (met excuus) dat de bestelling niet gedaan was. Als dat niet het geval was heeft de kap onnodig lang in het depot gelegen.


Klantervaringen met REDDY Keukens Katwijk

Bron: feedbackcompany

Gelukkige klanten zijn tenslotte de beste vorm van reclame. Daarom zijn we altijd zo blij om de ervaringen van onze klanten met hun keuken van REDDY te vernemen. We streven er dan ook elke dag naar om onze klanten door een hoge kwaliteit, een prima service en voordelige prijzen tevreden te stellen. En daar slagen we ook in: Meer dan 80 procent van alle REDDY-klanten komen bij ons terecht op aanraden van vrienden of kennissen om zich door onze medewerkers te laten adviseren bij hun keuze van keuken.