Klantervaringen met REDDY-vestigingen Jouw mening telt!

Evaluaties 1422
4,7

Wat hebben onze klanten te vertellen over hun ervaringen met REDDY Keukens? We tonen je hieronder alle feedback, die we tot nu toe over de REDDY-vestigingen in heel Nederland hebben ontvangen. De reviews die we hebben gekregen zijn onder andere afkomstig via het onafhankelijke reviewplatform feedbackcompany.com. Zo krijg je alvast een eerste beeld van de service die REDDY Keukens te bieden heeft.

Mocht je zelf trouwens al klant zijn bij een REDDY-vestiging maar deze nog niet beoordeeld hebben, dan kijken we uit naar jouw ervaring. Jouw beoordeling helpt ons immers onze service en ons aanbod verder te verbeteren.

4,0

Vriendelijk ontvangst, goede uitleg

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Vriendelijk ontvangst, goede uitleg Sterke punten: Goede service Verbeterpunten of tips: Beveelt u dit bedrijf aan: ja Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Vriendelijk ontvangst, goede uitleg Sterke punten: Goede service Eindoordeel: 4.00 Verbeterpunten of tips: Beveelt u dit bedrijf aan: ja


Klantervaringen met REDDY Keukens Alkmaar

Bron: feedbackcompany

4,0

Keuken besteld bij Dennis voor...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Keuken besteld bij Dennis voor levering begin 2015. Vriendelijk te woord gestaan, geen gevoel gehad een bepaalde richting in geduwd te zijn qua stijl, materiaal, apparatuur. Meteen uitgelegd dat Reddy werkt met netto prijzen dus geen onzin voorstellen met vervolgens 40% korting (wat toch altijd op de adviesprijs is en niet ten laste komt van de marge van de verkopende keukenboer...). Fijne ervaring, aan te raden!! Sterke punten: Vriendelijke, meedenkende verkoper. Transparante prijzen door hanteren van netto prijzen, dus geen onzin openingsvoorstellen. Beveelt u dit bedrijf aan: ja Verbeterpunten of tips: geen Sterke punten: Vriendelijke, meedenkende verkoper. Transparante prijzen door hanteren van netto prijzen, dus geen onzin openingsvoorstellen. Eindoordeel: 4.00 Beveelt u dit bedrijf aan: ja Verbeterpunten of tips: geen Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Keuken besteld bij Dennis voor levering begin 2015. Vriendelijk te woord gestaan, geen gevoel gehad een bepaalde richting in geduwd te zijn qua stijl, materiaal, apparatuur. Meteen uitgelegd dat Reddy werkt met netto prijzen dus geen onzin voorstellen met vervolgens 40% korting (wat toch altijd op de adviesprijs is en niet ten laste komt van de marge van de verkopende keukenboer...). Fijne ervaring, aan te raden!!


Klantervaringen met REDDY Keukens Alkmaar

Bron: feedbackcompany

2,0

Heel vriendelijk personeel, goede advis...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Heel vriendelijk personeel, goede advis wat de meubels betreft, helaas waren bijna alle technische informaties niet juist. Blijkbaar geen kennis van apparaturen en funkties. Daardoor verkeerde advies en helaas weinig/geen kooperatie om het probleem op te lossen. Tenslotte vanwegen minderwaardig apperatuur, was de keuken te duur. Mijn advies: meubels van Reddy keuken maar apperaturen liever niet, behalve ze waren echt in de winkel te bekijken! Verbeterpunten of tips: Omgang met klachten moet echt worden verbeterd. Plotseling geen herinnering aan het verkoopgesprek meer te hebben toen urenlang apparaturen werden uitgezocht, is niet redelijk. Als na de mond van de klant wordt gepraat, is de klant te recht teleurgesteld als het geleverde produkt van zijn verwachtingen afwijkt. Technische beschrijvingen van apparaturen moeten ook kloppen. Keuken koop is niet alleen meubelkoop maar het is toch voor de een of ander een werkplaats waar de funktie van apparaturen belangrijk voor is. Sterke punten: Beveelt u dit bedrijf aan: nee Verbeterpunten of tips: Omgang met klachten moet echt worden verbeterd. Plotseling geen herinnering aan het verkoopgesprek meer te hebben toen urenlang apparaturen werden uitgezocht, is niet redelijk. Als na de mond van de klant wordt gepraat, is de klant te recht teleurgesteld als het geleverde produkt van zijn verwachtingen afwijkt. Technische beschrijvingen van apparaturen moeten ook kloppen. Keuken koop is niet alleen meubelkoop maar het is toch voor de een of ander een werkplaats waar de funktie van apparaturen belangrijk voor is. Sterke punten: Beveelt u dit bedrijf aan: nee Eindoordeel: 2.00 Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Heel vriendelijk personeel, goede advis wat de meubels betreft, helaas waren bijna alle technische informaties niet juist. Blijkbaar geen kennis van apparaturen en funkties. Daardoor verkeerde advies en helaas weinig/geen kooperatie om het probleem op te lossen. Tenslotte vanwegen minderwaardig apperatuur, was de keuken te duur. Mijn advies: meubels van Reddy keuken maar apperaturen liever niet, behalve ze waren echt in de winkel te bekijken!


Klantervaringen met REDDY Keukens Alkmaar

Bron: feedbackcompany

5,0

Zeer goede ervaring met dit...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Zeer goede ervaring met dit bedrijf, erg klantvriendelijk en zeer goede service. Verbeterpunten of tips: Geen, ga vooral op deze manier verder. Sterke punten: Zeer klantvriendelijk en ze nemen echt de tijd voor je om tot een keuken te komen die echt helemaal naar je zin is.Ze geven goed advies en helpen je dus goed om te droom keuken te realiseren. Ook zijn ze niet oprdringerig om duurdere merken of apparatuur aan te smeren, toppie hoor. Beveelt u dit bedrijf aan: ja Verbeterpunten of tips: Geen, ga vooral op deze manier verder. Eindoordeel: 5.00 Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Zeer goede ervaring met dit bedrijf, erg klantvriendelijk en zeer goede service. Sterke punten: Zeer klantvriendelijk en ze nemen echt de tijd voor je om tot een keuken te komen die echt helemaal naar je zin is.Ze geven goed advies en helpen je dus goed om te droom keuken te realiseren. Ook zijn ze niet oprdringerig om duurdere merken of apparatuur aan te smeren, toppie hoor. Beveelt u dit bedrijf aan: ja


Klantervaringen met REDDY Keukens Alkmaar

Bron: feedbackcompany

4,0

Goede behandeling, niet opdringerig, gelijk...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Goede behandeling, niet opdringerig, gelijk goed gevoel. Sterke punten: Laat de klant kiezen, maar geeft wel veel tips. Beveelt u dit bedrijf aan: ja Verbeterpunten of tips: Sterke punten: Laat de klant kiezen, maar geeft wel veel tips. Eindoordeel: 4.00 Beveelt u dit bedrijf aan: ja Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Goede behandeling, niet opdringerig, gelijk goed gevoel. Verbeterpunten of tips:


Klantervaringen met REDDY Keukens Alkmaar

Bron: feedbackcompany

Gelukkige klanten zijn tenslotte de beste vorm van reclame. Daarom zijn we altijd zo blij om de ervaringen van onze klanten met hun keuken van REDDY te vernemen. We streven er dan ook elke dag naar om onze klanten door een hoge kwaliteit, een prima service en voordelige prijzen tevreden te stellen. En daar slagen we ook in: Meer dan 80 procent van alle REDDY-klanten komen bij ons terecht op aanraden van vrienden of kennissen om zich door onze medewerkers te laten adviseren bij hun keuze van keuken.