Klantervaringen met REDDY-vestigingen Jouw mening telt!

Evaluaties 1604
4,7

Wat hebben onze klanten te vertellen over hun ervaringen met REDDY Keukens? We tonen je hieronder alle feedback, die we tot nu toe over de REDDY-vestigingen in heel Nederland hebben ontvangen. De reviews die we hebben gekregen zijn onder andere afkomstig via het onafhankelijke reviewplatform feedbackcompany.com. Zo krijg je alvast een eerste beeld van de service die REDDY Keukens te bieden heeft.

Mocht je zelf trouwens al klant zijn bij een REDDY-vestiging maar deze nog niet beoordeeld hebben, dan kijken we uit naar jouw ervaring. Jouw beoordeling helpt ons immers onze service en ons aanbod verder te verbeteren.

1,0

Keuken zou week 50 geleverd...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Keuken zou week 50 geleverd worden. Deze bleek niet compleet: in week 11 is het laatste onderdeel geplaatst. Belachelijk lange levertijd dus. Daarnaast is de service, vanaf het moment dat de betaling voldaan was, zeer slecht. Wij werden niet op de hoogte gehouden van de levertijd, contact verliep via degene die wij hadden ingehuurd om de keuken te plaatsen. De vervangende kookplaat die wij kregen, bleek niet te passen: na het plaatsen van het keukenblad bleek dat de verkeerde maat was uitgezaagd. Wij moesten zelf terug met de kookplaat, en in de winkel kregen we twee opties: of een nieuw aanrechtblad (terwijl alle muren al gestuct waren en de keuken verder al op zijn plaats zat), of een andere kookplaat. Toen we deze hadden uitgekozen, durfde de medewerker nog te beginnen over een 'andere prijscategorie', de nieuwe was duurder dan de oorspronkelijke. Terwijl de fout bij Reddy keukens zelf lag. Daarnaast werden er geen excuses gemaakt. Kortom: bijzonder slechte ervaring met dit bedrijf, wij zouden het iedereen afraden om hier een keuken aan te schaffen. Sterke punten: De keuken zelf: deze is prima Verbeterpunten of tips: Ook na betaling nog goede service verlenen zou zeer fijn zijn. Houd klanten op de hoogte van levertijden en stel je anders op als er een fout die zelf gemaakt is, opgelost moet worden. Beveelt u dit bedrijf aan: nee Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Keuken zou week 50 geleverd worden. Deze bleek niet compleet: in week 11 is het laatste onderdeel geplaatst. Belachelijk lange levertijd dus. Daarnaast is de service, vanaf het moment dat de betaling voldaan was, zeer slecht. Wij werden niet op de hoogte gehouden van de levertijd, contact verliep via degene die wij hadden ingehuurd om de keuken te plaatsen. De vervangende kookplaat die wij kregen, bleek niet te passen: na het plaatsen van het keukenblad bleek dat de verkeerde maat was uitgezaagd. Wij moesten zelf terug met de kookplaat, en in de winkel kregen we twee opties: of een nieuw aanrechtblad (terwijl alle muren al gestuct waren en de keuken verder al op zijn plaats zat), of een andere kookplaat. Toen we deze hadden uitgekozen, durfde de medewerker nog te beginnen over een 'andere prijscategorie', de nieuwe was duurder dan de oorspronkelijke. Terwijl de fout bij Reddy keukens zelf lag. Daarnaast werden er geen excuses gemaakt. Kortom: bijzonder slechte ervaring met dit bedrijf, wij zouden het iedereen afraden om hier een keuken aan te schaffen. Sterke punten: De keuken zelf: deze is prima Verbeterpunten of tips: Ook na betaling nog goede service verlenen zou zeer fijn zijn. Houd klanten op de hoogte van levertijden en stel je anders op als er een fout die zelf gemaakt is, opgelost moet worden. Beveelt u dit bedrijf aan: nee Eindoordeel: 1.00


Klantervaringen met REDDY Keukens Katwijk

Bron: feedbackcompany

4,0

Goede voorlichting eerlijke prijzen, helaas...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Goede voorlichting eerlijke prijzen, helaas buiten de schuld van Reddy om zitten wij nog met een niet volledige keuken. Een van de apparatuur leveranciers voldoet niet aan zijn belofte, hetgeen betekend dat wij geen gebruik kunnen maken van een afzuigkap en een oven. Sterke punten: Deskundig advies Verbeterpunten of tips: Geen Beveelt u dit bedrijf aan: ja Sterke punten: Deskundig advies Verbeterpunten of tips: Geen Eindoordeel: 4.00 Beveelt u dit bedrijf aan: ja Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Goede voorlichting eerlijke prijzen, helaas buiten de schuld van Reddy om zitten wij nog met een niet volledige keuken. Een van de apparatuur leveranciers voldoet niet aan zijn belofte, hetgeen betekend dat wij geen gebruik kunnen maken van een afzuigkap en een oven.


Klantervaringen met REDDY Keukens Alkmaar

Bron: feedbackcompany

4,0

Goede, correcte behandeling. Deskundigheid en...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Goede, correcte behandeling. Deskundigheid en uitstekende voorlichting. Beveelt u dit bedrijf aan: ja Verbeterpunten of tips: Geen Sterke punten: Correcte en zeer deskundige informatie Eindoordeel: 4.00 Beveelt u dit bedrijf aan: ja Verbeterpunten of tips: Geen Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Goede, correcte behandeling. Deskundigheid en uitstekende voorlichting. Sterke punten: Correcte en zeer deskundige informatie


Klantervaringen met REDDY Keukens Alkmaar

Bron: feedbackcompany

5,0

Het betreft de aanschaf van...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Het betreft de aanschaf van een koelkast Verbeterpunten of tips: Beveelt u dit bedrijf aan: ja Sterke punten: Verbeterpunten of tips: Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Het betreft de aanschaf van een koelkast Beveelt u dit bedrijf aan: ja Eindoordeel: 5.00 Sterke punten:


Klantervaringen met REDDY Keukens Alkmaar

Bron: feedbackcompany

5,0

Ik ben geslaagd bij deze...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Ik ben geslaagd bij deze Reddy omdat ik hier goed geholpen ben, het een mooie en verzorgde winkel is en ik er de perfecte keuken voor mij heb kunnen creeren mede door het zeer deskundige advies en grote assortiment en dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. Beveelt u dit bedrijf aan: ja Sterke punten: Zeer deskundig en mooi bedrijf met een goede sfeer Verbeterpunten of tips: Eindoordeel: 5.00 Beveelt u dit bedrijf aan: ja Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Ik ben geslaagd bij deze Reddy omdat ik hier goed geholpen ben, het een mooie en verzorgde winkel is en ik er de perfecte keuken voor mij heb kunnen creeren mede door het zeer deskundige advies en grote assortiment en dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. Sterke punten: Zeer deskundig en mooi bedrijf met een goede sfeer Verbeterpunten of tips:


Klantervaringen met REDDY Keukens Katwijk

Bron: feedbackcompany

Gelukkige klanten zijn tenslotte de beste vorm van reclame. Daarom zijn we altijd zo blij om de ervaringen van onze klanten met hun keuken van REDDY te vernemen. We streven er dan ook elke dag naar om onze klanten door een hoge kwaliteit, een prima service en voordelige prijzen tevreden te stellen. En daar slagen we ook in: Meer dan 80 procent van alle REDDY-klanten komen bij ons terecht op aanraden van vrienden of kennissen om zich door onze medewerkers te laten adviseren bij hun keuze van keuken.