Over REDDY Keukens.
De grootste keuken­formule van Europa.

REDDY is een franchiseformule en geldt als toonaangevende keten in de Duitse keukenretailmarkt. Sinds de oprichting in 1994 heeft de onderneming een erg succesvolle weg afgelegd. Intussen zijn er dan ook al meer dan 90 REDDY-vestigingen verspreid over Duitsland, Nederland, België en Spanje.

Duitse keukens, nettoprijzen

REDDY Keukens zijn zelfstandige, professionele keukenzaken gevestigd in diverse regio’s in Nederland en andere landen van Europa. Ons doel is om onze klanten een ruime keuze aan hoogwaardige, functionele keukens van toonaangevende Duitse keukenfabrikanten aan te bieden. Onze keukens worden gekenmerkt door modern design in diverse stijlen, intelligente techniek en hoogwaardige materialen. Omdat wij bij REDDY onze inkopen bundelen binnen de MHK Group, bestellen wij de keukens in grote hoeveelheden en kunnen we producten van hoge kwaliteit tegen bijzonder voordelige prijzen aanbieden.

Beste Service

Bij REDDY willen we dat onze klanten zo ontspannen mogelijk tot de aankoop van een keuken kunnen overgaan. Daarom stellen wij verschillende diensten ter beschikking op basis waarvan je eenvoudig tot een weloverwogen keuze kan komen: of het nu gaat om bijzonder uitvoerig advies bij jou thuis, om het opmeten, om de levering en montage of om de financiering van je keuken – wij staan altijd voor jou klaar.

Onze deskundige adviseurs werken samen met jou de beste oplossing uit, zodat je droomkeuken snel en moeiteloos gerealiseerd kan worden. En het mooie bij ons is, dat je ook niet hoeft te onderhandelen over de prijs. Want je krijgt direct een scherpe nettoprijs, wel zo fijn.

REDDY Filosofie

Wij houden er niet van om onze klanten in de maling te nemen. Daarom vertellen wij je meteen wat jouw nieuwe keuken écht kost. Dit betekent dat wij de keuken niet duurder maken om dit later weer als ‘korting’ te kunnen weggeven. Dat is wat wij verstaan onder transparantie.

REDDY Keukens is van oorsprong een Duitse keukenformule en onze keukens worden uitsluitend geproduceerd bij toonaangevende Duitse keukenfabrikanten. Binnen MHK Group bestellen wij keukens en apparatuur in grote aantallen. Hierdoor kunnen we keukens van Duitse topkwaliteit, voor uitzonderlijk scherpe prijzen aanbieden. Dat noemen wij de REDDY Beste Prijs Garantie.

Wij vinden duurzaamheid belangrijk

  • Hout uit duurzaam beheerde bossen

  • Verpakkingen van recycleerbare materialen

  • duurzame afvalverwerking

  • Keukens "Made in Germany"

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak
Voor het beste advies

REDDY Showroom bij jou in de buurt

REDDY showroom
Bij jou in de buurt