REDDY voor ondernemers.
(Samen)werken aan een succesvolle toekomst.

REDDY staat voor alles in de keuken, dus doen we er ook alles aan om je als franchisenemer succesvol te laten ondernemen. Zo regelen we de inkoop en zorgen we voor een perfecte winkel, effectieve reclames, trainingen en financiële dienstverlening. Een succesformule waardoor we Europa’s grootste keukenformule zijn met meer dan 75 showrooms.

Bij REDDY geldt het motto: samen succesvol zijn.

REDDY Keukens is aangesloten bij de Nederlandse Franchise Vereniging.

In 2018 werd REDDY Keukens in Duitsland voor de vierde keer op rij bekroond met het 'DFV-certificaat' van het Deutscher Franchise-Verband e.V. (DFV) voor bedrijven die een hoge kwaliteitsnorm hanteren. Bovendien wordt ook de tevredenheid van de franchisenemers gepeild.

Dat leverde REDDY in januari 2019 de igenda.-Award GOLD op.

Onze bijdrage aan jouw succes

Je bent verkoper in hart en nieren en bent hier het liefst de hele dag mee bezig. Daarom geven wij je die kans en regelen wij de rest, van inkoop tot financiële dienstverlening.

Financiën

Iedere REDDY-ondernemer profiteert van gedegen financiële ondersteuning, zoals financiering van je onderneming, centrale boekhouding, benchmarking, kostenbewaking, verzekeringen, accountancy en belastingadviezen. En waar nodig werken we samen met externe specialisten, zodat jij financieel gezond bent (en blijft).

Marketing en reclame

Ons Nederlandse reclamebureau werkt samen met ons Duitse moederbedrijf aan continue, effectieve communicatie. Dit is een strategie die klanten in beweging brengt en enthousiast maakt over ons merk. Een optimaal vindbare en gebruiksvriendelijke (mobiele) website, huis-aan-huisreclame, guerilla-acties, flyers, Google AdWords, radiospotjes en in-store communicatie zorgen voor een professionele uitstraling van onze formule.

Intranet

Met het REDDY-intranet (uitsluitend toegankelijk voor REDDY-ondernemers) heb je 24/7 toegang tot alle nodige informatie omtrent facturen, prijsbeleid, leveranciersacties, nieuwsbrieven en lokale marketingactiviteiten.

Training en opleiding

Als REDDY-ondernemer neem je deel aan verschillende seminars, workshops en bedrijfsbezoeken. De trainingen zorgen voor een optimaal kennisniveau van product, verkoop en ondernemersvaardigheden.

Verkoopstijging

Alle REDDY-showrooms maken gebruik van het softwareprogramma CARAT. Hiermee bied je jouw klanten een unieke ervaringsbeleving en vergroot je de verkoopkansen.

Zo word je REDDY-partner

Heb je ervaring in de keukenbranche en droom je van een eigen onderneming? En wil je zelfstandig werken, creatief bezig zijn en altijd met plezier werken? Dan ben je bij REDDY Keukens aan het juiste adres. Wij werken continu aan de verdere uitbouw van onze leidende marktpositie en zijn daarom continu op zoek naar gedreven mensen die samen met ons willen werken aan een succesvolle toekomst.

Benieuwd wat REDDY voor jou kan betekenen? We bespreken het, onder het genot van een heerlijike kop koffie, graag samen.
Neem contact met ons op.
 

REDDY Keukens

Einsteinweg 23C
3404 LH Ijsselstein

Telefoon: 030 - 287 60 70
E-mail: info@mhk.nl