REDDY Keukens zet in op duurzaamheid

Trees for all REDDY Keukens zet in op duurzaamheid

Duurzaam is allang geen trend meer, maar de nieuwe standaard.
Ook bij REDDY. Wij vinden duurzaamheid vanzelfsprekend. REDDY kiest altijd voor de meest duurzame optie. 

REDDY Keukens zet in op duurzaamheid

En weet je wat?
Duurzaam hoeft helemaal niet duur te zijn! Een kwestie van slimme keuzes maken in de materialen en grondstoffen. En natuurlijk energiezuinige en waterbesparende apparatuur. 

Ben jij REDDY voor de toekomst?
Kies ook voor een duurzame keuken. Dan kies je niet alleen voor jezelf, maar ook voor een beter milieu. Daarom is REDDY Keukens partner van Trees for All.

REDDY Keukens zet in op duurzaamheid

Trees for All

Trees for All is een Nederlandse non-profitorganisatie die zich al meer dan 20 jaar inzet voor een bosrijke wereld. De stichting plant bomen in Nederland en het buitenland en maakt mensen bewust van het belang van bomen. Dankzij de donaties die Trees for All ontvangt, worden wereldwijd nieuwe bossen geplant en bestaande bossen hersteld met een positieve impact op het klimaat, biodiversiteit en leefomstandigheden. Zo investeert Trees for All in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

REDDY Keukens zet in op duurzaamheid

Een erkend goed doel

Trees voor All is een CBF-erkend goed doel. Het CBF houdt toezicht op erkende goede doelen en toetst of wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo ben je als donateur ervan verzekerd dat jouw donatie bijdraagt aan een betere wereld.

Daarnaast is Trees for All een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Meer informatie kun je vinden op: treesforall.nl 

Trees for allREDDY Keukens zet in op duurzaamheid