REDDY KEUKENS VEEN

HET TEAM VAN REDDY VEEN STAAT VOOR JE KLAAR

De beste keukens uit Duitsland haal je vanaf nu gewoon in Veen, want heeft de grootste keukenformule van Europa onlangs haar tiende Nederlandse keukenshowroom aan Bagijnhof 19 geopend. REDDY Keukens is gevestigd in de regio Altena in Noord-Brabant, dat vanuit zowel Waalwijk, Gorinchem als Den Bosch gemakkelijk te bereiken is.

De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak met ideeën en wensen. Ieder mens heeft een ander idee bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keukens is. Bij REDDY Keukens Veen zijn de mogelijkheden eindeloos. Het ervaren team van REDDY staat altijd voor je klaar. Voor, tijdens en natuurlijk ook na de aankoop van de nieuwe keuken. Verheug je alvast op praktische adviezen en een ontspannen aankoop. In het reuze aanbod staat ook jouw droomkeuken er zeker tussen.

Wij heten je van harte welkom in onze keukenshowroom!

DIT VINDEN

ONZE KLANTEN

starstarstarstarstar
4,70 Sterren uit 79 beoordelingen

Beoordeel ons op Google, Qasa en Feedback Company

star star star star star

De ervaring die wij hebben met Reddy Keukens Veen is zeer goed. Vanaf het moment dat we de eerste keer de winkel bezochten voelden we ons serieus genomen. Het advies en de samenwerking hebben we als zeer prettig ervaren.

Bron: Google

star star star star star

Bron: Google

star

Vorig jaar onze keuken gekocht, tekening gemaakt en de offerte getekend. Na het tekenen is er een afspraak gemaakt om de keuken in te meten. Na meerdere keren duidelijk te hebben gezegd dat er een uitsparing zou worden gemaakt voor ons kozijn in de keuken was dat geen probleem. Echter toen onze keuken binnenkwam bleek het aanrechtblad verkeerd te zijn ingemeten. Ze bleven herhalen dat wij getekend hadden voor een maat die nu geleverd zou zijn. Maar hoe kun je nou een maat tekenen als er nog niet is ingemeten door het bedrijf? Al met al kwamen ze met een “oplossing”, een plankje van dezelfde print als het aanrechtblad. Na lang denken toch maar gedaan want een nieuw keukenblad gingen ze niet doen. Wij dachten dat dit een “oplossing” zou zijn. Er werd ons ook duidelijk gemaakt dat de kwaliteit even goed was als het aanrechtblad (aangezien het achter mijn gootsteen met kraan zou komen). Al met al hebben we nu meer als een jaar later een probleem met het plankje, door iets van vocht is hij open gaan staan. Direct contact gezocht met het bedrijf maar die kwamen met het argument dat we een vochtprobleem in huis zouden hebben. Dat hebben we niet, als dat zo zou zijn zou er meer kapot moeten zijn en dat is niet het geval. En buiten dat, een aanrechtblad moet tegen vocht kunnen en vooral als het bij de gootsteen zit! Na een paar mailtjes wilde ze ons helpen om een nieuw plankje te bestellen maar de leverancier van het plankje gaf duidelijk aan dat deze niet tegen vocht kon, dus dit was geen oplossing. Uiteindelijk wilde ze een zwart stenen bladje erop leggen, wat totaal niet bij onze keuken past! Dus vonden wij dit geen oplossing. Uiteindelijk als we dit niet wilde accepteren wilde ze ons niet verder helpen. Terwijl ze zelf bij het inmeten een fout hebben gemaakt! En uiteindelijk toch blijven volhouden dat wij het nooit hebben gezegd, terwijl er op de tekening duidelijk te zien was dat het kozijn in de muur doorliep! Eindconclusie is dat we nu met een probleem in de keuken zitten en we zeker het gevoel hebben dat zodra je betaald hebt voor de keuken ze je opeens heel anders behandelen. Ik weet dat het overal iets is maar je gaat ervanuit als je een dure keuken koopt bij een “erkend” bedrijf je toch goed geholpen word, en niet een jaar later met zo’n probleem zit!

Bron: Google

star star star star star

Bij aankoop van de keuken...

Bron: feedbackcompany

star star star star

Wij zijn geholpen door Marijn. Hij heeft goed geluisterd naar onze ideeën. Hij heeft daarop ongedwongen adviezen gegeven. Het was een fijne samenwerking.

Bron: Google

star star star star

Wij zijn geholpen door Marijn. Hij neemt de tijd voor je en is behulpzaam. Hij luister naar de eigen ideeen, geeft advies, maar niet op een dwingende manier.

Bron: Google

star star star star star

Wij zijn erg blij met...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Mooie keuken geleverd en geplaatst door Reddy keukens zoetermeer. Wij zijn heel tevreden ????????

Bron: Google

Ontwerp zelf
jouw nieuwe keuken

Stel stap voor stap jouw droomkeuken samen.

Reken op REDDY
REKEN
WEKEN

Reken op REDDY.

REDDY Keukens | Kostenplanner
Benieuwd naar uw prijs?
Bereken het zelf

Wel zo fijn. Direct een eerlijke prijs.

REDDY Küchen Küchenratgeber
Nu gratis:
REDDY Keukengids

Tips, informatie en inspiratie.

REDDY Küchen Ausstellungsküchen im Angebot
Extra scherp geprijsd:
Showroomkeukens

Vind jouw droomkeuken!

alt text

Contact

REDDY Keukens Veen
Bagijnhof 19
4264 AZ Veen

Openingstijden

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE SHOWROOM

Ben je nieuwsgierig naar REDDY Keukens Veen?
Maak dan een virtuele tour door onze showroom.

GEREA­LISEERDE KEUKENS VEEN

Ruime U-vormige keuken

REDDY KEUKENS
VEEN

RUIME U-VORMIGE KEUKEN
ZALTBOMMEL

Stijlvolle zwarte wandkeuken

REDDY KEUKENS
VEEN

STIJLVOLLE ZWARTE WANDKEUKEN
ANDEL

Moderne grijsblauwe wandkeuken

REDDY KEUKENS
VEEN

MODERNE GRIJSBLAUWE WANDKEUKEN
ANDEL

Groene landelijke hoekkeuken

REDDY KEUKENS
VEEN

GROENE LANDELIJKE HOEKKEUKEN
VEEN

Houten keuken met kookeiland

REDDY KEUKENS
VEEN

HOUTEN KEUKEN MET KOOKEILAND
ANDEL

Moderne eilandkeuken

REDDY KEUKENS
VEEN

MODERNE EILANDKEUKEN
TILBURG

Donkere wandkeuken met houtnerf

REDDY KEUKENS
VEEN

DONKERE WANDKEUKEN MET HOUTNERF
GENDEREN

Moderne grijze hoekkeuken

REDDY KEUKENS
VEEN

MODERNE GRIJZE HOEKKEUKEN
HANK

Landelijke houten hoekkeuken

REDDY KEUKENS
VEEN

LANDELIJKE HOUTEN HOEKKEUKEN
ANDEL

Moderne keuken met bar/kookeiland

REDDY KEUKENS
VEEN

MODERNE KEUKEN MET KOOKEILAND
EETHEN

TEAM REDDY KEUKENS IN VEEN

IMPRESSIE REDDY KEUKENS VEEN

Wij zijn er voor je!

  • in onze Showroom

  • per E-Mail

  • per Telefoon