REDDY KEUKENS VLAARDINGEN

JOHN KUIJPERS EN ZIJN TEAM STAAN VOOR JE KLAAR

Bij REDDY Keukens Vlaardingen op Woonboulevard Hoogstad koop je natuurlijk je nieuwe keuken. De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak met ideeën en wensen. Ieder mens heeft een ander idee bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keukens is. Bij REDDY Keukens Vlaardingen zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij helpen je graag en gaan we samen met jou op zoek naar de beste invulling van je nieuwe keuken. Wij luisteren naar je wensen en maken een offerte op maat met direct een scherpe nettoprijs. Onderhandelen is bij ons dus niet nodig!

Ondernemer John Kuijpers en zijn team staan vijf dagen in de week voor je klaar. Maar ook buiten de reguliere openingstijden is het mogelijk om een afspraak in te plannen. Wil je alvast even bij ons binnenkijken? Ook dat kan gewoon, klik daarvoor op deze link. Wij plaatsen geregeld nieuwe keukens in Schiedam, Maassluis, Hoek van Holland, Naaldwijk, Delft en andere plaatsen in de regio Rotterdam.

Snel tot ziens bij REDDY Keukens Vlaardingen!

DIT VINDEN

ONZE KLANTEN

starstarstarstarstar
4,45 Sterren uit 51 beoordelingen

Beoordeel ons op Google, Qasa en Feedback Company

star star star star

Bron: Google

star

Inmiddels 6 jaar verder. En helaas niet tevreden met onze keuken (dus review aangepast). Van de kastjes worden de randen geel, hij verkleurd dus!!! En er valt niks aan te doen want tja ben al voorbij de garantie. Hij kwam nog wel zelf langs om te kijken, het is een bekend probleem bij de fabrikant. Maar dat was het ook dan wel! Balen hier ongeloofelijk van. Is toch wel zo netjes om ons ergens in tegemoet te komen?? Ik zit dus met lelijke vergeelde kastjes ....dus pas op! In begin super mooi en leuk, maar na een aantal jaar .. ************************************* Een nieuwe keuken kopen, erg leuk maar je hoort vaak van die nare verhalen. Buiten dat worden de acties om je oren gegooid en zie je door het bomen het bos niet meer. Tot we bij John kwamen.....zo kan het dus ook!! Relax, niet opdringend en je weet wat je krijgt! Goeie adviezen en gewoon super service.

Bron: Google

star star star star star

In de zoektocht naar de perfecte keuken zijn we bij verschillende bedrijven geweest. Maar bij één daarvan hadden we gelijk het wauw gevoel en dat was Reddy Keukens Vlaardingen! De hulp, deskundigheid en de vriendelijkheid maakte voor ons dat we hier graag de keuken wilden bestellen. Ook nadat de keuken was geïnstalleerd konden we bij de mannen van Reddy Keukens aankloppen voor vragen en advies. Kortom helemaal super en zeker aan te raden aan eenieder die een keuken wilt met een wauw gevoel!

Bron: Google

star star star star star

Wij hebben afgelopen week onze keuken hier besteld. Wij zijn hier zeer prettig geholpen. Toen we hier kwamen werd de tijd genomen om onze wensen door te nemen en ook onze keuken zo aan te passen dat het aan al onze wensen voldeed. De gesprekken waren persoonlijk en kregen te horen dat wij de regie hadden en Reddy de wensen vertaald naar de keuken wat wij ook als zeer prettig ervaren. Ook werd er goed meegedacht over praktische zaken. Toen we klaar waren stond er een keuken die voldeed aan al onze wensen. Daarnaast maken ze gebruik van een tv scherm zodat je real-life ziet hoe de keuken in alle dimensies er uit komt te zien en je gemakkelijk nog ad-hoc aanpassingen kan doen. Ook was alles zeer transparant. Alle details werden doorgenomen wat er in de keuken zit en welke kosten er aan verbonden zijn. Kortom, als je een keuken zoekt en goed en transparant geholpen wilt worden raad ik zeker Reddy in Vlaardingen aan.

Bron: Google

star

Hele slechte service langs gegaan om een tekening voor onze nieuwe keuken , medewerker was sacherijnig we hebben geen koffie aangeboden gekregen we hebben er om gevraagd , niks gekregen hij gaf aan als we volgende keer terug komen om het keuken aan te schaffen dat we het dan pas krijgen . Schaf hier niet mijn keuken aan respectloze medewerkers .

Bron: Google

star star star star star

Bij Reddy hebben we een prachtige keuken gekocht Prima advies en geen opdringerij We zijn dik tevreden met onze keuken

Bron: Google

star star star star star

Bron: Google

star star star star star

Blij dat we hier onze keuken hebben uitgezocht. Van informatie vragen , het meedenken naar opties in de keuken , het laten plaatsen door vriendelijk personeel die ze persoonlijk kennen tot en met de nazorg! Enorm bedankt , we zijn er blij mee en alvast fijne dagen en het beste in het nieuwe jaar!

Bron: Google

REDDY Keukens | Duitse Keuken Dagen - Ontdek jouw favoriete keuken.
Duitse
Keuken Dagen

Ontdek jouw favoriete keuken.

Ontwerp zelf
jouw nieuwe keuken

Stel stap voor stap jouw droomkeuken samen.

REDDY Küchen Küchenratgeber
Nu gratis:
REDDY Keukengids

Tips, informatie en inspiratie.

REDDY Küchen Ausstellungsküchen im Angebot
Extra scherp geprijsd:
Showroomkeukens

Vind jouw droomkeuken!

alt text

Contact

REDDY Keukens Vlaardingen
Gerard Burgerlaan 14
3131 KZ Vlaardingen

Openingstijden

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE SHOWROOM

Ben je nieuwsgierig naar REDDY Keukens Vlaardingen?
Maak dan een virtuele tour door onze showroom.

GEREA­LISEERDE KEUKENS VLAARDINGEN

Moderne zwarte keuken

REDDY KEUKENS
VLAARDINGEN

MODERNE ZWARTE HOEKKEUKEN
MAASDIJK

Grijze moderne keuken

REDDY KEUKENS
VLAARDINGEN

GRIJZE MODERNE KEUKEN
DELFGAUW

TEAM REDDY KEUKENS IN VLAARDINGEN

IMPRESSIE REDDY KEUKENS VLAARDINGEN

Wij zijn er voor je!

  • in onze Showroom

  • per E-Mail

  • per Telefoon