Duurzaam is allang geen trend meer, maar de nieuwe standaard. Ook bij REDDY. Wij vinden duurzaamheid vanzelfsprekend. REDDY kiest altijd voor de meest duurzame optie. En weet je wat? Duurzaam hoeft helemaal niet duur te zijn! Een kwestie van slimme keuzes maken in de materialen en grondstoffen. En natuurlijk energiezuinige en waterbesparende apparatuur. Ben jij REDDY voor de toekomst? Kies ook voor een duurzame keuken. Dan kies je niet alleen voor jezelf, maar ook voor een beter milieu.

Duurzame

materialen

Het materiaal van een REDDY-keuken voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Diverse duurzaamheidskeurmerken en certificaten bewijzen dit.

Waterbesparende

kranen

Water is schaars. Ga daarom duurzaam om met kostbaar drinkwater. Met onze waterbesparende kranen minimaliseer je waterverbruik zonder comfort te verliezen.

Energiezuinige

BOSCH apparatuur

Koken op inductie, een energiezuinige koelkast, of zuinige vaatwasser. Alle duurzame keuzes waarmee je een groot verschil maakt. Verminder de impact op het milieu én je eigen portemonnee. Neem bijvoorbeeld de energiezuinige apparatuur van Bosch!

Duurzame

werkbladen

Een duurzaam werkblad van REDDY is een werkblad dat lang meegaat en voldoet aan de hoogste kwaliteitskeurmerken. Ook hiervoor gelden diverse duurzaamheidskeurmerken en certificaten.

Besparende

verlichting

REDDY kiest altijd voor led. We adviseren ook een slim lichtplan, waarin de algemene sfeerverlichting apart schakelt van de verlichting boven de werkruimte.

REDDY is partner van Trees for All. Zo planten wij voor elke verkochte keuken een boom.
Hiermee dragen wij bij aan een schonere lucht.

Lees meer...