ECHTE ONDERNEMERS

...gaan voor de klant. Dat is REDDY. Wij doen alles voor jouw droomkeuken. Behalve ongeloofwaardige korting geven. Je krijgt direct onze beste prijs. En die is altijd scherp. We kopen onze keukens Europees in onder de naam REDDY en ook de apparatuur worden groot ingekocht. Geen gedoe dus.

Wij laten onze keukens maken in de grootste keukenfabrieken in Duitsland. Met alleen de beste materialen en A-merk apparatuur. Iedere REDDY keuken is oersterk en gaat jarenlang mee. Gegarandeerd topkwaliteit! En tegen een scherpe prijs, door ons volume in Europa. Ben jij REDDY voor een topkeuken?

Bij REDDY werken alleen deskundige vakmensen. In de fabrieken en onze showrooms. Wij houden niet van verkooppraatjes en onderhandelen. Wij luisteren liever naar jouw wensen. Dan pas geven we ons advies. Met passie laten we alles zien, totdat jij REDDY bent voor je nieuwe keuken.

Degelijk, oké. Maar het oog wil ook wat. Kies het design dat bij jou past, ontworpen door de beste stylisten van Europa. Ons aanbod is gigantisch. Alles kan en niets is te gek. Onze vakkundige adviseur helpt je jouw ideale keuken vormgeven. Ben jij REDDY voor jouw droomkeuken?

Elk onderdeel van een REDDY keuken is van topkwaliteit. Ook de apparatuur. We werken alleen met A-merken. Betrouwbare apparatuur met 5 jaar garantie. En in de mooiste designs. Tegen een gegarandeerd scherpe prijs, omdat we groot inkopen.

We geven je direct onze beste prijs. Geen gedoe. We praten liever over jouw keukenwensen en verspillen geen energie aan onderhandelen. Onze prijs is altijd scherp. Daar kun je op vertrouwen. Waarom? We zijn onderdeel van de grootste inkooporganisatie van Europa.