REDDY voor ondernemers (Samen)werken aan een succesvolle toekomst

REDDY staat voor alles in de keuken, dus doen we er ook alles aan om je als franchisenemer succesvol te laten ondernemen. Zo regelen we de inkoop en zorgen we voor een perfecte winkel, effectieve reclames, trainingen en financiële dienstverlening. Een succesformule waardoor we Europa’s grootste keukenformule zijn met meer dan 75 showrooms.

 

Bij REDDY geldt het motto: samen succesvol zijn.


REDDY Keukens is aangesloten bij de Nederlandse Franchise Vereniging.

In 2018 werd REDDY Keukens in Duitsland voor de vierde keer op rij bekroond met het 'DFV-certificaat' van het Deutscher Franchise-Verband e.V. (DFV) voor bedrijven die een hoge kwaliteitsnorm hanteren. Bovendien wordt ook de tevredenheid van de franchisenemers gepeild.

Dat leverde REDDY in januari 2019 de igenda.-Award GOLD op.

Onze bijdrage aan jouw succes

Je bent verkoper in hart en nieren en je wilt ook vooral daarmee bezig zijn. Dat begrijpen wij bij REDDY. Daarom hebben wij de rest voor je geregeld; van inkoop tot financiële dienstverlening.

FINANCIËN

Elke REDDY-ondernemer profiteert van een gedegen financieel-economische ondersteuning, zoals financiering van je onderneming, centrale boekhouding, benchmarking, kostenbewaking, verzekeringen, accountancy en belastingadviezen. Waar nodig werken wij met externe specialisten.

MARKETING EN RECLAME

Ons Nederlands reclamebureau werkt samen met ons Duitse moederbedrijf continu aan effectieve communicatie: een strategie die klanten in beweging brengt en enthousiast maakt voor ons merk. Een optimaal vindbare en gebruiksvriendelijke website, een mobiele website, huis-aan-huiskranten, flyers, guerrilla acties, social media, Google AdWords, radiospots en in-store communicatie zorgen voor een professionele uitstraling van onze formule.

INTRANET

Met het REDDY-intranet (uitsluitend toegankelijk voor REDDY-ondernemers) heb je 24/7 toegang tot alle nodige informatie omtrent facturen, prijsbeleid, leveranciersacties, nieuwsbrieven en lokale marketingactiviteiten.

TRAINING EN OPLEIDING

Als REDDY-ondernemer neem je deel aan verschillende seminars, workshops en bedrijfsbezoeken. De trainingen zorgen voor een optimaal kennisniveau van product, verkoop en ondernemersvaardigheden.

VERKOOPBEVORDERING

Alle REDDY-showrooms maken gebruik van het softwareprogramma CARAT. Hiermee bied je klanten een unieke beleving en vergroot je de verkoopkansen.

Zo word je REDDY-partner

Je hebt ervaring in de keukenbranche en droomt van je eigen onderneming? Je wil zelfstandig werken, creatief zijn en daar plezier aan beleven? Dan ben je bij REDDY Keukens aan het juiste adres. We werken continu aan de verdere uitbouw van onze leidende marktpositie en zijn daarom steeds op zoek naar geëngageerde mensen die samen met ons willen werken aan een succesvolle toekomst.

Benieuwd wat REDDY voor jou kan betekenen? We bespreken het graag samen, met een kop koffie. Neem contact met ons op via de volgende gegevens: 

REDDY Keukens
Einsteinweg 23C
3404 LH IJsselstein

Telefoon: 030 - 287 60 70
E-mail: info@reddykeukens.nl