RekenWeken

Op REDDY kan je rekenen als je een nieuwe keuken koopt. Waarom? Onze belofte aan jou is helder: we bieden de beste en mooiste keukens, maar ook heel veel voordelen die het kopen van je droomkeuken bij ons nóg aantrekkelijker maken. Ontdek zelf wat je allemaal kan verwachten.

Bij REDDY kan je rekenen op…

BESPAAR TIPS

BESPAAR TIPS

Bespaar slim met REDDY! Bij REDDY kan je rekenen op slimme bespaartips in de keuken. Bespaar water (en geld) met een waterbesparende kraan, verbruik minder energie met een energiezuinige vaatwasser en koelkast. En kook je al op inductie? Zomaar een paar handige bespaartips.

SLIM UITGEDACHTE KEUKENS

SLIM UITGEDACHTE KEUKENS

Een keuken moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch, vinden wij bij REDDY. Onze keukens zijn daarom zorgvuldig ontworpen door experts die oog hebben voor detail en praktisch gebruiksgemak. Of je nu een kleine ruimte hebt of juist een open keuken wilt, onze slim uitgedachte keukens bieden oplossingen die perfect bij jou passen.

BESTE ADVIES

Bij REDDY werken alleen deskundige vakmensen. In de fabrieken en onze showrooms. Wij houden niet van verkooppraatjes en onderhandelen. Wij luisteren liever naar jouw wensen. Dan pas geven we ons advies. Kies het design dat bij jou past, ontworpen door de beste stylisten van Europa. Ons aanbod is gigantisch. Alles kan en niets is te gek. Onze vakkundige adviseur helpt je jouw ideale keuken vormgeven. Ben jij REDDY voor jouw droomkeuken?

BESTE ADVIES
HANDIGE OPLOSSINGEN

HANDIGE OPLOSSINGEN

Bij REDDY houden we van gemak in de keuken. Jij toch ook? Van slimme opbergsystemen tot handige accessoires, wij hebben alles om jouw keukenervaring te verbeteren. Laat ons je helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor zowel je kook- als leefruimte. Zo geniet je elke dag met veel plezier van je keuken.

A-MERK GARANTIE

A-MERK GARANTIE

Kwaliteit is bij REDDY vanzelfsprekend. Daarom werken wij alleen met A-merk apparatuur en materialen van topkwaliteit. Ook bieden wij een uitgebreide garantie op al onze producten, zodat je met een gerust hart kunt genieten van jouw nieuwe keuken. Van hoogwaardige inbouwapparatuur tot duurzame werkbladen, bij REDDY ben je verzekerd van de beste kwaliteit en service.

ALTIJD SCHERP GEPRIJSD

We geven je direct onze beste prijs. Geen gedoe. We praten liever over jouw keukenwensen en verspillen geen energie aan onderhandelen. Onze prijs is altijd scherp. Daar kun je op vertrouwen. Waarom? We zijn onderdeel van de grootste inkooporganisatie van Europa.

ALTIJD SCHERP GEPRIJSD
Maak een afspraak

Maak nu een afspraak
Voor het beste advies

REDDY Showroom bij jou in de buurt

REDDY showroom
Bij jou in de buurt