Wat klanten vinden van
REDDY Keukens Vianen

starstarstarstarstar
4,39 Sterren uit 54 beoordelingen
star star star star star

Prachtige keuken, zo blij mee ! Bart is goed in t ontwerp en neemt alle tijd voor je en het resultaat is top! Kortom een aanrader!!

Bron: Google

star

Koop hier nooit geen keuken Ze bellen nooit terug en houden zich totaal niet aan hun afspraken spijt dat ik hier me keuken heb gekocht

Bron: Google

star star star star star

Reddy Keukens in Vianen. Bart, ontzettend bedankt voor je vakkundig advies. Ik moet je echt een compliment hiervoor geven. De showroom is fantastisch ingericht en ook voelt het goed dat de prijs ook echt de prijs is. Geen gestunt met prijzen maar een geweldige service voor een eerlijke prijs!!

Bron: Google

star star star star star

Heel blij

Bron: feedbackcompany

star star

Teleurstellend. Wat mis kan gaan...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Erg fijne keukenwinkel! Rustig rondkijken zonder direct aan tafel getrokken te worden. Fijn geholpen en gewoon een goede prijs zonder het “spelletje” Je merkt dat je hier geen nummer bent.

Bron: Google

star star star star star

Prachtige keuken, fijn advies!

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Toppers

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Ik was op zoek naar een keukeneiland en liep binnen. Werd vriendelijk, rustig en vakkundig geholpen. Veel ruimte voor mijn wensen en vakkundig bijgestuurd waar nodig. Top! Heldere uitleg over de procedure na bestelling. Ik wist precies waar ik aan toe was. Heel snel offerte met duidelijke tekeningen. Bij ophalen weer vriendelijk en met aandacht geholpen. Dit bericht getypt, zittend aan een degelijk eiland. Dank!

Bron: Qasa

star star star star star

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen....

Bron: feedbackcompany

star star star star star

In een woord: geweldig!

Bron: feedbackcompany

star

Met de communicatie van dit bedrijf is het zeer droevig gesteld. Er wordt niet teruggebeld ondanks dat dit meermaals afgesproken werd met ons. Problemen worden niet opgelost en het komt erop neer dat we overal zelf zelf achteraan moesten. Voor de duidelijkheid: deze recensie betreft de locatie ‘Reddy Vianen’. Ik heb werkelijk geen goed woord over voor de wijze waarop wij behandeld zijn. Bij de levering miste flink wat onderdelen en tevens waren er verkeerde zaken geleverd. Wij hebben achteraf ontzettend spijt gehad dat we niet terug zijn gegaan bij Reddy Heteren. Daar weten ze hoe het wél moet.

Bron: Google

star star star star

Bron: Google

star

Hele slechte service. alle aandacht tot je de keuken gekocht hebt daarna wordt het alleen maar slechter en slechter. Er worden veel fouten gemaakt, er wordt niet gecommuniceerd

Bron: Google

star

" Alles in de keuken (6maanden later) Reddy " In begin netjes geholpen door personeel. En inderdaad vaste scherpe prijs. Van te voren 2x geïnformeerd naar de apparatuur, aangezien meerdere leveranciers wereldwijd leveringsproblemen hebben. Was allemaal in orde. Tot het moment van levering.... Op de leveringsbon stond alle apparatuur, maar niet bij ons in huis. Totaal niets over gecommuniceerd door Reddy. Prognose levering apparatuur werd steeds later. Uiteindelijk order geannuleerd en eigen apparatuur besteld, anders hadden we nu nog steeds niet kunnen koken. Verkoopadvies bleek uiteindelijk ook niet juist, keukenblad en keuken zelf bleken toch verschillende kleur te hebben. Kraan verkeerd ingemeten... En passtukken pas maanden later geleverd. Alles wel even netjes van tevoren moeten betalen, had ik achteraf spijt van. En de grootste ergernis is de communicatie. Die is bij dit filiaal echt drama. Altijd zelf contact moeten opnemen of desnoods fysiek langs moeten rijden. Oprechte excuses nooit gehad.

Bron: Google

star star star star star

Ik kan niets anders dan 'wauw' zeggen over onze keuken. Tom van Reddy in Vianen heeft goed geluisterd naar onze wensen en een prachtige keuken voor ons getekend en samengesteld. De 3D tekening zorgde er voor dat je een goed beeld krijgt van de keuken. Met een aantal maatwerkdingen zijn onze verwachtingen overtroffen. Van extra hoge XL kasten tot een elektrisch uitschuifbare prullenbak en zelfs de vensterbank in hetzelfde materiaal als het keukenblad. Tom heeft alles rustig en duidelijk uitgelegd en was altijd bereikbaar voor vragen. Ook toen de afzuigkap beschadigd werd geleverd (fabrikants fout), regelde hij direct een vervangende zodat we niet zonder zaten. Wat fijn was is dat er niet gepusht werd tot aankoop, we konden in onze eigen tijd beslissingen maken. Kortom, ik raad iedereen aan om bij Reddy in Vianen te kijken voor je keuken. Hartelijk dank voor alle goede service!

Bron: guestbook

star star star star star

Gelijk de netto prijs voor de keuken- en bij-keuken opstelling, 100% naar wens! Er wordt echt de tijd voor je genomen en je hoeft ook zeker niet in 1x het besluit al te nemen, maar omdat het zo goed voelde wel gelijk gedaan. De ervaring als vele malen beter ervaren dan "onderhandelen" en "zogenaamde korting-verhaal" bij anderen zaken.

Bron: Google

star

Minstens 3 keer afspraken gemaakt, die zijn niet nagekomen en niet afgebeld bij niet kunnen komen. Zeer teleurstellend. Als een klus is te klein voor Reddy keukens, dan dit eerlijk zeggen was zeker beter geweest. Nu zijn wij alleen tijd verloren en moeten een andere oplossing zoeken.

Bron: Google

star star star star star

Mooi keukenblad gekocht en een blender gekregen omdat deze bij de offerte zat. Erg blij mee!

Bron: Google

star star star star star

Super fijn geholpen en een...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Bron: Google

star star star star star

Heel prettig geholpen en denken...

Bron: feedbackcompany

star star

ZEER TELEURGESTELD !

Bron: feedbackcompany

star

11 september 2020 gesprek gehad bij Reddy keukens in Vianen met Bart van Velsen en hij heeft tekening gemaakt voor mijn nieuwe keuken. 21 September is de keuken besteld volgens tekening. De keuken moest vooraf betaald zijn, anders werd hij niet getransporteerd (waarschuwing: doe dit nooit!!). 16 december werd de keuken bezorgd en 17/18 geplaatst door een externe partij: Jacques Boekhout Installatiebedrijf en dochter Zoë, het leidingwerk en stopcontacten etc. werd gedaan door een elektricien Robz Installatietechniek, die weer voor Boekhout werkt. Helaas werden er diverse onderdelen fout geleverd, wat kastjes moesten zijn waren lades, wat 2 lades moesten zijn waren 3 lades, spatplaat achter de kraan werd in 3 stukken geleverd (dus met 2 naden in het midden), filter voor afzuigkap ontbrak. De deur waar de semi handgrepen op door zouden lopen werd zonder de semi handgrepen geleverd. Opnieuw bestellen zou weer 8 weken duren. Na diverse vervelende telefoontjes tot overeenstemming gekomen dat de 3 lades (2 grote lades en 1 lade voor bestek) zouden blijven zitten, en dat de lades wat 1 kastje zou moeten zijn ook mochten blijven zitten. Hiervoor kwam Bart van Velsen mij enigszins financieel tegemoet. Maar opnieuw moest er een spatrand uit 1 stuk worden besteld, kastje waar de semi handgrepen op door zouden lopen moest opnieuw besteld worden. Keuken kon dus niet worden afgemaakt. De elektricien ging bij het boren van het eerste stopcontact dwars door mijn muur, waardoor ik nu in de slaapkamer nog een groot gat in de muur heb. Daarnaast had hij de draden en de transformator behorende bij de lampjes onder de kastjes in de keuken, gewoon boven op de kastjes gelegd. Hij dacht ook totaal niet mee over wat de beste plek zou zijn voor de stopcontacten. Na 3x gebruik van de oven, spatte de glaswand van de ovendeur in 1000 stukjes, gebeld met Reddy keukens en er zou een nieuwe worden besteld. Bij levering van de nieuwe deur bleek ook deze tijdens het vervoer stuk te zijn gegaan. 1 Maart werd de nieuwe spatrand uit 1 stuk geleverd en kwam het deurtje waar de semi handgrepen op door zouden lopen in 3 plaatjes die met ijzeren beugeltjes aan de achterkant werden vastgemaakt (zeer lelijk !!) Heb geëist dat het kastdeurtje weer terug werd gehangen, dan maar zonder doorlopende handgrepen. De filter voor de afzuigkap werd na 3 x vragen eindelijk geleverd. Al met al een zeer teleurstellende ervaring met Reddy keukens Vianen. De keuken is niet geleverd volgens de tekening. Zoveel frustratie over niet meedenken, verkeerde leveringen etc. En geen telefoontje of bos bloemen voor alle ellende die ik heb gehad.

Bron: Qasa

star star star star star

Zeer goede begeleiding en geduld????, bij de aanschaf van onze keuken.

Bron: Google

star star star star star

Er zijn niet veel zaken die echt het verschil maken. Dit is er wel een. Blij dat we hebben besloten om hier ook eens binnen te stappen. Gewoon netto prijzen, dus je hoeft je niet schrap te zetten voor de onderhandelingsronde. Ze nemen de tijd voor het ontwerp, en er wordt op een prettige manier meegedacht. Je krijgt de tijd om het even te laten bezinken. Transparante offerte. Goede prijs. Door wat corona perikelen wilde ik flink schuiven met de levering en plaatsing. Alleen maar begrip en medewerking. Super gelopen en blij met het resultaat! Bedankt!

Bron: Google

star star star star star

Er zijn niet veel zaken...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Op een ontspannen manier de...

Bron: feedbackcompany

star

Gebeld of ze ook inbouwkoelkast kunnen vervangen. Ja, komt u morgen maar langs. Zaterdags langs, geen tijd want in een verkoopgesprek. Geeft u alles maar door per e-mail, dan bellen we u. Foto's, afmetingen en vraag gemaild. Nu 2 weken verder en nog niks gehoord.

Bron: Google

star star star star star

Na oriëntatie in de regio zijn we bij Reddy Keukens Vianen terecht gekomen. Hier werden we in alle rust geholpen door Christian. Er werd goed geluisterd naar onze situatie en dit resulteerde in een ontwerp op maat. Geen mooie praatjes, een vaste goede prijs en vooral een grote expertise kenmerken deze zaak, want zowel Christian als Bart weten waar ze over praten. Inmiddels is de keuken geplaatst door vakmannen die ook een goede nazorg leverden. Elke dag genieten we nu van onze praktische en efficiënte keuken . Een echte aanrader!

Bron: Google

star star star star star

Positieve en vriendelijke ervaring

Bron: feedbackcompany

star star star star star

ZEER GOED .

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Wij willen reddy keukens alvast onze complimenten geven over onze eerste indruk. Op af gegaan vanwege goede recenties die ook zeker bleken te kloppen. Onze wensen op een prettige manier op papier kunnen zetten. Zeer meedenkend op een goede manier en heel veel mogelijkheden, geen vandaag tekenen en vage prijzen mentaliteit; service naar de klant staat boven eigen winst! Genoeg stof mee gekregen om nog even goed over na te denken om echt de beste keuze te kunnen gaan maken. Kleuren stress en optie stress... wij gaan knopen doorhakken en komen zeker terug! word vervolgd!!

Bron: Google

star star star star star

Prima

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Wordt hier fijn geholpen. Als je binnen loopt, weet men al wie je bent en over welke keuken het gaat; Goede service en klantgericht! Nemen uitgebreid de tijd voor je.

Bron: Google

star star star star star

Zeer prettige en deskundig advies....

Bron: feedbackcompany

star star star star star

geweldig, van het moment dat...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Top ervaring, ik ben een...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Wij zijn ontzettend fijn geholpen...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Wij hebben een prima ervaring...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Goed geholpen en geadviseerd door...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Bart heeft ons vakkundig bijgestaan...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Wil je een nieuwe keuken stap dan eens binnen bij Reddy Keukens. Geweldige service, prettige verkoper(s), geen gestunt met prijzen! Bij het eerste bezoek werd ik met rust gelaten en kon op m'n dooie gemak rondkijken. Gelukkig geen opdringerige verkopers zoals ik bij vele andere zaken heb meegemaakt. Uiteindelijk is mijn keuze dan ook op Reddy Keukens gevallen. Het verdere proces verliep zeer prettig. De verkoper denkt met je mee terwijl hij goed luistert naar jouw wensen en dit ook serieus probeert in te passen. Ik had de pech dat twee weken voor aanvang van de voorbereidende werkzaamheden de aannemer door ziekte uitviel. Reddy Keukens heeft toen binnen de kortste keren andere werklui geregeld; en dat allemaal vlak voor de vakantieperiode. Mijn keuken zou in week 27 geplaatst gaan worden maar is uiteindelijk in week 30 geplaatst. Een oponthoud van slechts 3 weken waarin onverwachts een hoop extra werk/geregel door de verkoper verzet moest worden. Uitstekende service! Alle lof voor Bart van Velsen van Reddy Keukens die het project van begin tot eind, inclusief tegenslagen, heeft begeleid. En het eindresultaat? Een geweldig mooie keuken waar ik alle dagen van geniet!

Bron: Google

star star star star star

Wij hebben via Reddy keukens...

Bron: feedbackcompany

star star star star

Vriendelijke medewerkers, nemen de tijd...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Alles is goed verlopen! Goed...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Erg fijne service. Wij kwamen binnen...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Halverwege dit jaar een keuken...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Prachtige keuken in december 2018...

Bron: feedbackcompany

star star star star

Goede service en kwaliteit. Op...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Als je goede en betaalbare keuken zoekt moet je bij Reddy keukens vianen zijn. Waarom? Mooie showroom, vakkundig personeel .in ons geval was dat Bart. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en mee gedacht, prima oplossingen aangedragen voor indeling en materiaal. Wat zeker zo belangrijk is, dat afspraken en beloftes tot in de puntjes werden nagekomen. Als laatste een zeer vakkundige monteur heeft onze keuken naar onze tevredenheid geplaatst. Je zou haast denken hoe kan het. Wij zijn er echt blij mee. Top

Bron: guestbook

star star star star star

Top service, van a tot z goed geholpen. Mooie en goede kwaliteit keuken geplaatst. Montage door bouwrob, ook dit is goed verlopen. Helaas verkeerde oven geleverd door reddy, maar deze is snel vervangen (op een vrije avond van Bart). Echt hele goede service! Raad iedereen deze keuken winkel aan!

Bron: Google

star star star star star

Bron: Google

star star star star star

Bron: Google

star star star star star

Erg tevreden over Reddy Keukens,...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Bron: Google

meer