REDDY KEUKENS ZOETERMEER

REDDY Keukens Zoetermeer

ONDERNEMERS SJAAK PLUG EN MARCO BAVELAAR STAAN VIJF DAGEN IN DE WEEK VOOR JE KLAAR

Je nieuwe keuken kopen doe je natuurlijk bij REDDY Keukens Zoetermeer. De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak met ideeën en wensen. Ieder mens heeft een ander idee bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keukens is. Bij REDDY zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij helpen je graag en gaan we samen met jou op zoek naar de beste invulling van je nieuwe keuken. Wij luisteren naar je wensen en maken een offerte op maat met direct een scherpe nettoprijs. Onderhandelen is bij ons dus niet nodig!

Niet alleen in Zoetermeer plaatsen wij nieuwe keukens, ook zijn wij geregeld te vinden in Den Haag, Berkel en Rodenrijs, Nootdorp en Pijnacker.

Snel tot ziens bij REDDY Keukens Zoetermeer!

DIT VINDEN

ONZE KLANTEN

starstarstarstarstar
4,86 Sterren uit 42 beoordelingen

Beoordeel ons op Google, Qasa en Feedback Company

star star star star star

REDDY Keukens Zoetermeer

Heel blij met de service van Reddy Keukens Zoetermeer. Marco heeft goed meegedacht waardoor ik uiteindelijk heel blij ben met mijn nieuwe keuken. Na het plaatsen waren er nog wat kleine dingen, maar dit is allemaal voorspoedig opgelost.

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Zoetermeer

Dit is een uitstekende en heel fijne keukenzaak met keukenadviseurs in plaats van verkopers. Marco heeft veel tijd genomen om ons te adviseren. Dit advies is voor ons leken heel belangrijk. Je koopt niet vaak een keuken, dus er zijn nogal wat dingen waar je zelf geen rekening mee houdt. Marco doet dat gelukkig wel voor je. Onze keuken ontwerpen en kopen was hier een hele fijne ervaring. Alles is geleverd zoals afgesproken en heel netjes gemonteerd door Nico. Het is heel fijn om een monteur te hebben die heel goed en precies is en ook zelf het benodigde leidingwerk en electra kan doen. Het resultaat is in alle opzichten boven verwachting. Top werk van Reddy keukens Zoetermeer en in het bijzonder Marco en Nico. Ik kan deze zaak van harte aanbevelen. Uitstekende kwaliteit en service voor een hele redelijke prijs, zonder dat je daarvoor hoeft te onderhandelen.

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Zoetermeer

Het team van Reddy keukens Zoetermeer hebben wij ervaren als een meedenkend, professioneel en behulpzaam team. No nonsens praktijken met prijzen en kortingen, dit is het en dit is wat kunnen en belangrijker, dit is wat we doen. Bij levering een kras op een deur en een kastje kapot, dat was in de vrachtauto opgelopen. Zonder problemen schade opgenomen en verholpen binnen een aantal weken. Een kastdeur stellen, iets na bestellen, service zoals service vroeger was en hoort te zijn. Service en aftercare een dikke 10. We genieten elke dag van onze keuken, die door het meedenken van Marco een hele fijne en logische layout heeft gekregen. Team Reddy bedankt!!

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Zoetermeer

A wide range of products for every budget. Very helpful and professional staff. Timely delivery and perfect installation. Completely satisfied with the end result.

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Zoetermeer

Vorige maand de keuken van mijn dromen gekocht bij Marco. ik keek toch wel op tegen de aanschaf van een keuken, keukenverkopers staan vaak als pusherig en verkoop graag aangeschreven. Absoluut niet het geval. ze waren super chill luisterde naar de wensen die we hadden en nam alle tijd om alle stijlen en steensoorten uit te leggen. Met de 3d schets kwamen onze gedachtes tot leven en is het precies zo geworden als dat we wilden. review Deel 2: 3 maanden later kwam het montage team de keuken instaleren. dit schijnt hun vaste team te zijn. naast het feit dat hij een handige klusjesman is is het ook een goede sfeer maker, hele dag blauw gelegen met ze en afgesloten met een koude pils. Hij was ook niet te beroerd om met zijn Timmermans ook nog even een kijken te nemen en advies te geven op wat elektra werk wat ik op een andere verdieping zelf niet voor elkaar kreeg. al om al met deze keuken heb ik voorlopig geen nieuwe nodig maar ik raad het iedereen aan.

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Zoetermeer

Al mijn keukenwensen konden de heren bij Reddy keukens Zoetermeer vervullen. Daar ben ik enorm blij mee. Ik raad iedereen aan om daar een kijkje te nemen en je wensen kenbaar te maken. Voor bijna alles is een mooie oplossing.

Bron: Google

star star star star star

REDDY KEUKENS Zoetermeer

Vriendelijke en vakkundige mensen! Sjaak...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

REDDY Keukens Zoetermeer

Wij hebben hier onze keuken gekocht en Sjaak heeft ons hierbij goed geholpen en geadviseerd. Iemand die meedenkt over hoe je in de praktijk het meest handig met je keuken kunt omgaan. Bedankt Sjaak en voor een volgende keuken weten we je te vinden ????

Bron: Google

meer
Ontwerp zelf
jouw nieuwe keuken

Stel stap voor stap jouw droomkeuken samen.

Reken op REDDY
REKEN
WEKEN

Reken op REDDY.

REDDY Keukens | Kostenplanner
Benieuwd naar uw prijs?
Bereken het zelf

Wel zo fijn. Direct een eerlijke prijs.

REDDY Küchen Küchenratgeber
Nu gratis:
REDDY Keukengids

Tips, informatie en inspiratie.

REDDY Küchen Ausstellungsküchen im Angebot
Extra scherp geprijsd:
Showroomkeukens

Vind jouw droomkeuken!

map-background

Contact

REDDY Keukens Zoetermeer
Coppeliaschouw 38
2726 JB Zoetermeer

Openingstijden

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE SHOWROOM

Ben je nieuwsgierig naar REDDY Keukens Zoetermeer?
Maak dan een virtuele tour door onze showroom.

GEREA­LISEERDE KEUKENS ZOETERMEER

Moderne keuken met bargedeelte

REDDY KEUKENS
ZOETERMEER

MODERNE KEUKEN MET BARGEDEELTE
DEN HAAG

Moderne eilandkeuken

REDDY KEUKENS
ZOETERMEER

MODERNE EILANDKEUKEN
ZOETERMEER

Moderne eilandkeuken met veel ruimte

REDDY KEUKENS
ZOETERMEER

MODERNE EILAND MET VEEL RUIMTE
ZOETERMEER

Moderne grijze Keuken

REDDY KEUKENS
ZOETERMEER

MODERNE GRIJZE KEUKEN
ZOETERMEER

TEAM REDDY KEUKENS IN ZOETERMEER

IMPRESSIE REDDY KEUKENS ZOETERMEER

Wij zijn er voor je!

  • in onze Showroom

  • per E-Mail

  • per Telefoon

REDDY Keukens Zoetermeer