REDDY KEUKENS WORMERVEER

HET ERVAREN TEAM VAN REDDY STAAT ALTIJD VOOR JE KLAAR

De beste keukens uit Duitsland haal je vanaf nu gewoon in Wormerveer, want de nieuwste REDDY Keukens showroom aan de Samsonweg 25 heeft onlangs haar deuren geopend. Een nieuwe keuken kopen doe je natuurlijk bij REDDY Keukens Wormerveer.

De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak met ideeën en wensen. Ieder mens heeft een ander idee bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keukens is. Bij REDDY zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor, tijdens en natuurlijk ook na de aankoop van de nieuwe keuken. Verheug je alvast op praktische adviezen en een ontspannen aankoop. In het reuze aanbod staat ook jouw droomkeuken er zeker tussen.

Wij heten je van harte welkom in onze keukenshowroom!

DIT VINDEN

ONZE KLANTEN

starstarstarstarstar
4,47 Sterren uit 32 beoordelingen

Beoordeel ons op Google, Qasa en Feedback Company

star star star star star

Genoeg ruimte voor onze eigen wensen, prima adviezen en er werd goed meegedacht. Ons nieuwbouwhuis werd later en later opgeleverd dan gepland, totaal geen probleem, iedere keer werd de lever- en plaatsingsdatum zonder 'gezeur' opgeschoven. We zijn erg blij met alles in/aan de keuken, ook zeer tevreden over de apparatuur. Na plaatsing werden we gebeld of alles goed gegaan was, we kregen een mail dat mocht er nog iets zijn, we dat altijd kunnen aangeven. Prima service, alle medewerk(st)ers zijn klantvriendelijk.

Bron: Google

star star star star star

Fantastisch geholpen door Marc en zijn collega’s. Denkt mee, luistert naar de wensen, is geduldig. 4x teruggewenst om materialen op te halen en om te wijzigen. Alles is prima, hier zijn ze duidelijk bezig met het creëren van een tevreden klant. Een aanrader!

Bron: Google

star star star star star

Perfect geholpen! Een super mooie keuken, minder duur dan we hadden verwacht en goed en eerlijk advies. Totaal niet opdringerig, er werd juist aangegeven door Marc dat het goed was om er nog even over na te denken. Ook de klantenservice / backoffice vond ik goed in tegenstelling tot wat anderen schrijven: er werd moeite gedaan en meegedacht (snel contact opnemen met leverancier) om ervoor te zorgen dat het aanrechtblad toch 30 cm langer was vanwege een foutje in onze eigen bouwtekening. Het langere aanrechtblad kwam gewoon op tijd met de andere spullen. Ook werd ik na het plaatsen van de keuken gebeld om te vragen of alles goed was gegaan. Toen gaf de mevrouw uit zichzelf aan dat ze zag dat er een andere (minder luxe) kookplaat was geleverd dan we besteld hadden terwijl ik dat zelf nog helemaal niet door had (en waarschijnlijk ook niet had gemerkt). De goede wordt binnenkort geïnstalleerd. Kortom, de angst voor afzetters als keukenboeren is hier nergens voor nodig!

Bron: Google

star star star star star

Medewerkers zijn klantvriendelijk, meedenkend in...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Er wordt rustig de tijd...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Prima en deskundig advies gekregen....

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Mooie keuken voor een goede prijs en alles volgens afspraak. Wat ons opviel is de benadering door de verkoper, niet dat gladde,maar gewoon normaal en goede adviezen. Even een toevoeging, hadden een klein probleempje met het frontje van de vaatwasser, is gelijk opgelost, gelijk ook wat extra dingetjes aan de keuken gedaan. Ook de service na 2 jaar na plaatsing is heel goed????

Bron: Google

star star star star star

Zeer klantgericht, meedenkend en snel...

Bron: feedbackcompany

Ontwerp zelf
jouw nieuwe keuken

Stel stap voor stap jouw droomkeuken samen.

Reken op REDDY
REKEN
WEKEN

Reken op REDDY.

REDDY Keukens | Kostenplanner
Benieuwd naar uw prijs?
Bereken het zelf

Wel zo fijn. Direct een eerlijke prijs.

REDDY Küchen Küchenratgeber
Nu gratis:
REDDY Keukengids

Tips, informatie en inspiratie.

REDDY Küchen Ausstellungsküchen im Angebot
Extra scherp geprijsd:
Showroomkeukens

Vind jouw droomkeuken!

alt text

Contact

REDDY Keukens Wormerveer
Samsonweg 25
1521 RA Wormerveer

Openingstijden

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE SHOWROOM

Ben je nieuwsgierig naar REDDY Keukens Wormerveer?
Maak dan een virtuele tour door onze showroom.

TEAM REDDY KEUKENS IN WORMERVEER

IMPRESSIE REDDY KEUKENS WORMERVEER

Wij zijn er voor je!

  • in onze Showroom

  • per E-Mail

  • per Telefoon