Wat klanten vinden van
REDDY Keukens Wormerveer

starstarstarstarstar
4,47 Sterren uit 32 beoordelingen
star star star star star

Genoeg ruimte voor onze eigen wensen, prima adviezen en er werd goed meegedacht. Ons nieuwbouwhuis werd later en later opgeleverd dan gepland, totaal geen probleem, iedere keer werd de lever- en plaatsingsdatum zonder 'gezeur' opgeschoven. We zijn erg blij met alles in/aan de keuken, ook zeer tevreden over de apparatuur. Na plaatsing werden we gebeld of alles goed gegaan was, we kregen een mail dat mocht er nog iets zijn, we dat altijd kunnen aangeven. Prima service, alle medewerk(st)ers zijn klantvriendelijk.

Bron: Google

star star star star star

Fantastisch geholpen door Marc en zijn collega’s. Denkt mee, luistert naar de wensen, is geduldig. 4x teruggewenst om materialen op te halen en om te wijzigen. Alles is prima, hier zijn ze duidelijk bezig met het creëren van een tevreden klant. Een aanrader!

Bron: Google

star star star star star

Perfect geholpen! Een super mooie keuken, minder duur dan we hadden verwacht en goed en eerlijk advies. Totaal niet opdringerig, er werd juist aangegeven door Marc dat het goed was om er nog even over na te denken. Ook de klantenservice / backoffice vond ik goed in tegenstelling tot wat anderen schrijven: er werd moeite gedaan en meegedacht (snel contact opnemen met leverancier) om ervoor te zorgen dat het aanrechtblad toch 30 cm langer was vanwege een foutje in onze eigen bouwtekening. Het langere aanrechtblad kwam gewoon op tijd met de andere spullen. Ook werd ik na het plaatsen van de keuken gebeld om te vragen of alles goed was gegaan. Toen gaf de mevrouw uit zichzelf aan dat ze zag dat er een andere (minder luxe) kookplaat was geleverd dan we besteld hadden terwijl ik dat zelf nog helemaal niet door had (en waarschijnlijk ook niet had gemerkt). De goede wordt binnenkort geïnstalleerd. Kortom, de angst voor afzetters als keukenboeren is hier nergens voor nodig!

Bron: Google

star star star star star

Medewerkers zijn klantvriendelijk, meedenkend in...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Er wordt rustig de tijd...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Prima en deskundig advies gekregen....

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Mooie keuken voor een goede prijs en alles volgens afspraak. Wat ons opviel is de benadering door de verkoper, niet dat gladde,maar gewoon normaal en goede adviezen. Even een toevoeging, hadden een klein probleempje met het frontje van de vaatwasser, is gelijk opgelost, gelijk ook wat extra dingetjes aan de keuken gedaan. Ook de service na 2 jaar na plaatsing is heel goed????

Bron: Google

star star star star star

Zeer klantgericht, meedenkend en snel...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Zeer deskundig advies gekregen van...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Kundig en meedenkend!

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Wij zijn zeer tevreden over Reddy Keukens! Vanaf het moment van binnenkomst hadden we een goed gevoel. We hebben heel goed advies gekregen en we zijn tot een heel mooi ontwerp gekomen. We hebben nu een prachtige keuken staan! Bij levering ontbrak alleen de kookplaat, maar dat lag niet aan hun. Deze is vandaag nageleverd en we hadden niet blijer kunnen zijn met het eindresultaat. Wij raden Reddy Keukens absoluut aan!

Bron: Google

star star star star star

Allereerst zeer prettig geholpen door...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Prima ervaren vanaf het eerste...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Hele goede ervaring, duidelijke uitleg...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Prachtige keukenzaak, waar je goed en vriendelijk wordt geholpen

Bron: Google

star star star star star

Bron: Google

star star star star star

Bron: Google

star star star star star

Het bezoek in de winkel, het ontwerp en persoonlijke advies van Marc Kersten heeft ons direct overtuigd een keuken bij Reddy Keukens aan te schaffen. Verder kregen wij een blender cadeau, die wij nu mooi in de nieuwe keuken kunnen gebruiken. Vandaag is monteur Bas bij ons langs geweest om de keuken te monteren en het eindresultaat mag er zijn. Bas neemt je van het begin tot het eind mee bij de oplevering van de keuken, wat een hoop onduidelijk wegneemt. De oven was in eerste instantie helaas niet voorradig, uiteindelijk bleek deze toch geleverd te kunnen worden. Bas is aan het eind van de dag nog terug gereden om deze netjes te monteren. Dat is nog eens service! Verder is Bas in voor een geintje en creatief in het bedenken van oplossingen. De vensterbank in de keuken heeft hij netjes afgewerkt met een restant van het blad, om het geheel net even wat strakker te krijgen. Hier hadden we zelf nog niet eens over na gedacht. Niks was te veel en dat gaf ons een vertrouwd gevoel. Wij bevelen Reddy keukens zeker aan, maar in het bijzonder monteur Bas. Daar moeten jullie zuinig op zijn! Groet, Jeffrey en Natascha

Bron: Google

star

Spijt als haren op mijn hoofd dat wij onze keuken bij deze firma hebben afgenomen. Voordat de keuken geplaatst wordt moet je het volledige bedrag overmaken. Nu zit ik al 2 maanden tegen een keuken aan te kijken die maar voor de helft af is. De nazorg is SLECHTER dan slecht. De communicatie is BAGGER. Beloftes over terugbellen en afspraken inplannen voor het afmaken van de keuken worden NIET nagekomen. Bespaar jezelf een hoop teleurstelling en frustratie en zoek een andere zaak om jouw droomkeuken vandaan te halen.

Bron: Google

star

Wij dachten onze droomkeuken uitgezocht te hebben bij Reddy Keukens in Zaandam. De afhandeling qua plaatsen wordt gedaan door Floris Keukens. Als consument wordt je hier absoluut niet blij van! Onze keuken is geplaatst, maar ik zit al 2 maanden tegen een keuken aan te kijken die maar voor de helft af is. De nazorg is SLECHTER dan slecht. De communicatie is BAGGER. Beloftes over terugbellen en afspraken inplannen voor het afmaken van de keuken worden NIET nagekomen. En wanneer we zelf voor de zoveelste keer bellen om onze onvrede te uiten worden we ronduit onbeschoft te woord gestaan en wordt er glashard gelogen. Bespaar jezelf een hoop teleurstelling en frustratie en zoek een andere zaak om jouw droomkeuken vandaan te halen.

Bron: Qasa

star star star star star

Ik voel de behoefte om een paar woorden te schrijven over Marc Kersten, de keukenverkoper in Zaandam, die ons gisteren heeft geholpen om al onze wensen te laten uitkomen bij aanschaf van een keuken. Buitengewoon vriendelijk maar helemaal niet opvallend, met glimlach en begrip, beantwoordde hij aan al onze vragen en loste al onze twijfels op. Zijn inzet om te helpen, als mens en niet alleen professioneel, geeft gewoon goed gevoeld! We zijn enorm dankbaar aan deze lieve man voor zijn hulp en getonde empathie.

Bron: Google

star

Sorry ik geef 1 ster. Kom van ver om deze MEGA store te bezoeken. Kortom zo groot was ie niet. Zeker geen megastore.

Bron: Google

star star star star star

Bron: Google

star star star

Had lots of problems and delays with the backoffice about the technical sheets necessary for a proper installment. The entire process of ordering the worktop and appliances was painstakingly slow. But now that everything is installed I'm very happy with the end result and quality of the equipment (Quooker, Bora). Not sure if I would buy a kitchen from them again though.

Bron: Google

star star

Mooie keuken uitgezocht in mei maar helaas nog steeds niet besteld door Reddy in juli. De levertijd blijft hierdoor dus oplopen terwijl we al afspraken hadden met een (ander) montagebedrijf. Eerst vergeten ze te komen meten. Dan meten ze niet alles. Ondertussen wil het montagebedrijf van Reddy per ommegaande de factuur betaald hebben. Dan wordt er opnieuw gemeten maar horen we niks over het definitieve ontwerp. Als we zelf weer bellen is er niks aan de hand en de levertijd is haalbaar. Als we dan eindelijk zover zijn dat er besteld kan worden is de levertijd plots 4 weken later. Jammer maar wij kijken nu elders.

Bron: Google

star star star star star

Meer dan twee jaar geleden hebben wij bij Reddy in Zaandam een nieuwe keuken gekocht. Verkoper Richard heeft ons uitstekend geadviseerd en nergens het gevoel gegeven dat we gedwongen werden te kopen. De installatie van de keuken verliep niet geheel probleemloos, maar dat lag zeker niet aan Reddy of de monteurs. Alles netjes opgelost en de keuken ziet er prachtig uit. In december 2019 ontstonden er plotseling bultjes bij de handgrepen en onderaan sommige deurtjes, dus even contact opgenomen met Reddy daarover. Er werd direct een afspraak ingepland en de monteur stond binnen een week voor de deur. Het was duidelijk; dit hoort niet zo, dus was er maar één remedie: alle frontjes (ook de nog goede) vervangen. Geen gezeur over garantie en eventuele uitzonderingen daarop, maar gewoon maximale service. Daar kan menig bedrijf nog een puntje aan zuigen! Alle vertrouwen dus in Reddy, de service en de kwaliteit van hun product!

Bron: Qasa

star star star star star

We wilden een speciale kleur, een spoelgedeelte en een kookeiland. We hebben dit rechtstreeks met de manager, Richard, geregeld. Er wordt goed geluisterd, meegedacht en het resultaat mag er zijn. Een paar kleine service punten worden binnenkort opgelost. Maar deze hoogglans safraan keuken van het merk Brigitte is top. De passtukken bij hoge kasten zijn wat vreemd, maar door wat losse onderdelen extra te bestellen ziet het er veel mooier uit. Zeer goede en geduldige monteur. Deze is niet van Reddy, maar verstaat zijn vak uitstekend. Deze Brigitte keuken is van een hogere klasse en kan zich meten met een Siematic. Geen rare prijsafspraken, maar direct de prijs. Dan is het ja of nee. Je krijgt meteen alles mee na een vrijblijvende offerte en je wordt niet meer gebeld oid met andere prijzen, kortingsacties. Gewoon duidelijke taal. Aanvulling ontvangen 16 december 2019: De keuken is prima afgeleverd en gemonteerd. De monteur heeft alles met ons in overleg gedaan.

Bron: Qasa

star star star star star

Mooi showroom. Vriendelijk en top advies voor je droom keuken

Bron: Google

star star star star star

Today we went to choose our new kitchen. After three or four shops with nothing we liked we went into Reddy Keukens. We were helped by Marc. What a fabulous experience we had. It was so good watching our kitchen be put together on screen. Marc was very patient. Nothing was too much trouble. Spent lots of time showing us different appliances, different combinations. Excellent service.

Bron: Google

star star star star star

Bron: Google

star

Slechte nazorg, allerlei extra kosten, viel me helaas zwaar tegen.

Bron: Google

star star star star star

Bron: Google

star star star star star

Bron: Google

star star star star star

Bron: Google

star star

Keuken gekocht. Na tekenen offerte gaat het mis. Verkeerde maten voor spattende. Aangeboden ovens die niet meer in productie blijken te zijn. Dag voor installeren om 1900 uur s'avonds bellen dat monteur ziek is en er niet geïnstalleerd kan worden. Uiteindelijk na veel moeite een dag daarna wel. De installeerde hangen vervolgens deurtjes en apothekers kast scheef op. Afzuigkap die wij besteld hebben blijkt niet de verlengde deel te hebben. Bij navraag blijkt dat bij dit model ook niet te kunnen, terwijl wij dit expliciet hebben gevraagd. Dus moet er een andere afzuigkap in. Onze uiteindelijk bestelde oven blijkt nog niet van de productielijn te zijn en gaat nog twee maanden duren. Uiteindelijk krijgen wij de oven begin december 5 1/2 maand na installeren. Wel hebben wij van tijdelijke oven gebruik kunnen maken. Koelkast die blijft condenseren. Uiteindelijk dus in december keuken af. Als compensatie voor nalatigheid wordt er een dinercheque en grillplaat aangeboden. Deze zou begin 2018 persoonlijk gebracht worden. Nu eind april na meerder keren netjes erom gevraagd te hebben wordt je weggewuifd met een zoek het uit! Schandalig! Waarom dan matig en niet slecht, ik heb mijn keuken en daar ben ik blij mee, maar wat een beroerde organisatie en service!

Bron: Qasa

star star star star star

We zijn echt super goed geholpen bij Reddy keukens in Zaandam. Goed advies, montage volgens afspraak en uitstekende kwaliteit! Na ruim een half jaar zijn we nog steeds super tevreden met onze keuken. Ga zo door!

Bron: guestbook

meer