Wat klanten vinden van
REDDY Keukens Amsterdam

starstarstarstarstar
4,50 Sterren uit 56 beoordelingen
star star star star star

Heel fijn geholpen door Ricardo! Hij heeft super goed met ons meegedacht over de indeling van de keuken en ons helemaal meegenomen in het hele proces. Top!

Bron: Google

star star star star star

We zijn voor onze nieuwe keuken naar Reddy Keukens in Woonmall Villa ArenA geweest. We zijn daar erg fijn en kundig geholpen door Ricardo Philip. Hij heeft ons van A tot Z meegenomen in de aankoop van een keuken. We zijn begonnen met alle wensen doorspreken en hij bracht zelf aanvullende ideeën in. Erna hebben we de materialen uitgekozen en heeft Ricardo een mooi digitaal ontwerp gemaakt. Al die tijd is hij erg geduldig geweest en heeft hij ons de ruimte gegeven die we nodig hadden. Iets waar veel concurrenten van kunnen leren. Wij kunnen Ricardo aan iedereen aanbevelen. Ricardo, bedankt!!

Bron: Google

star star star star star

Zeer tevreden met het werk dat Nermin heeft afgeleverd. We waren bij meerdere keukenaanbieders langs geweest. Nermin nam, ondanks dat hij druk was aan het eind van de dag, toch nog tijd voor ons om over onze wensen en mogelijkheden te praten. Denkt goed en eerlijk mee met oog op budget. Bijkomend voordeel is dat Nermin zelf de keukens installeert en dus weet waar rekening mee gehouden moet worden bij ontwerp. Ondanks dat de keuken in Rotterdam geïnstalleerd moest worden, was het geen probleem om bij Nermin in Amsterdam de deal te sluiten. Door tijd te nemen en mee te kijken met andere offertes (waar bijvoorbeeld kleinere kasten waren gekozen, terwijl Nermin zelf al direct voor XL kasten gekozen had gezien het formaat van de keuken) is het Nermin geweest die ons over de streep heeft getrokken om bij Reddy te bestellen. Nogmaals dank Nermin voor de mooie keuken, we zijn er erg blij mee!

Bron: Google

star star star star star

Een prettige ervaring gehad en een zeer mooi ontwerp. Er is rekening gehouden met alle elementen waardoor wij een beter beeld kregen en prijs was ook top! Ik raad jullie om bij Ricardo Philip een keuken te laten ontwerpen. Een zeer professionele persoon met oog voor detail. TOP SERVICE!

Bron: Google

star star star star star

Goed en vriendelijk geholpen door Nermin en Denise. Er is een prachtige keuken voor me ontworpen. Ook het inmeten, plaatsen en nazorg is goed gegaan, super blij met mijn nieuwe keuken!

Bron: Google

star star star star star

Super mooi ontwerp. Alle wensen zijn vervuld. Goede prijs en service.

Bron: Google

star star star star

Ruime winkel. Zoals alle andere winkels staan hier ook mooie en ook lelijke keukens en alles ertussenin. Het is maar net wat je smaak is. Wel een leuke winkel om inspiratie op te doen.

Bron: Google

star star star star star

Zeer tevreden over advisering en behulpzaamheid van Nermin. Hij kwam zelfs mijn bestelling na kantoortijd thuis langsbrengen omdat het haast had (inbouw spoelbak, kraan, dispenser etc.)

Bron: Google

star star star star star

Zeer tevreden over de manier waarop wij zijn geadviseerd en uiteindelijk onze keuken hebben gekocht. Ruim te tijd genomen voor het gehele proces (drie afspraken nodig gehad om uiteindelijk tot een weloverwogen keuze te komen) en geen ge-push om overhaast te beslissen. Goed meegedacht over de (on)mogelijkheden m.b.t. de inrichting van de keuken. Denise heeft ons geadviseerd en eigenaar Nermin heeft, daar waar nodig, geholpen en meegedacht, geheel op een natuurlijke en prettige manier. We hadden besloten om de keuken zelf te plaatsen, dat was geen probleem. De levering van de spullen verliep vlot en was compleet. Ook de nazorg verdient een compliment. Nermin is nog langs geweest om het eindresultaat te bekijken. Al met al een groot compliment voor Denise en Nermin!

Bron: Google

star

Afgelopen donderdag hadden we een afspraak bij Reddy keukens. Ik ben speciaal helemaal uit Den Haag hiernaartoe gekomen omdat er een offerte klaar zou liggen. De eigenaar met wie we een afspraak hadden was door omstandigheden niet aanwezig. Dit kan natuurlijk gebeuren, geen probleem. We vonden het alleen jammer dat dit niet vooraf is gecommuniceerd met ons. Dit zou ons niet alleen tijd besparen maar ook de MEEST VRESELIJKE ERVARING met de blonde vrouw die hier werkzaam is! Ik heb nog nooit zo een respectloze figuur meegemaakt! Ik ben gewoon geshockeerd van de wijze waarop wij zijn behandeld! Ze vertelde ons allereerst dat er niks is voorbereid, prima. Vervolgens zijn we gaan zitten om de offerte toch nog op dat moment te maken. Liep ze weg om koffie voor zichzelf te halen en kwam ze pas na een lange tijd weer terug met het nieuws dat ze de offerte niet wilt maken. Meerdere keren heeft ze aangegeven dat ze het niet wil maken. Verder gaf ze zo respectloos antwoord op al onze vragen. Ik snap niet hoe je als verkoper zo een houding en toon kan aanslaan naar je klanten. Allereerst hebben jullie je al niet aan je afspraak gehouden en ons voor niks laten komen. Vervolgens worden we nog zo schandalig behandeld. Het grappigste is dat we afgelopen donderdag de keuken zouden kopen. Ik had namelijk na lang zoeken de kastkleur gevonden die ik nog nergens anders had gezien. Ik ga echt iedereen afraden om een keuken te kopen bij deze vestiging! Wat een nare ervaring hebben wij hier gehad.

Bron: Google

star

Keurig een afspraak gemaakt met deze keukenverkopers, een week later verschijnen we op de afspraak en tot onze grote verbazing hebben ze helemaal niks voorbereid. Geen offerte en eigenaar nergens te vinden. Vonden we ook niet erg. Dan komt een respectloze blonde dame ons te woord staan. Ik heel vriendelijk te woord gestaan met waarom bellen jullie ons dan niet dat afspraak niet door gaat en dat jullie geen offerte hebben ipv onze tijd te verspillen. Dan kwam ze ineens met het voorstel om nu dan samen een offerte te gaan maken. Ik dacht weet je wat geen probleem dan doen we het nu wel. Heel respectloos ging ze 10 minuten lang koffie halen om zo nog meer onze tijd te verspillen en na dat ze terug kwam. Kwam ze met het nieuws dat ze ons vandaag niet kon helpen, omdat ze dacht dat we offertes aan het vissen zijn. Je profileert je zelf toch als een prijs vechter, waarom ben je dan bang om een offerte uit te geven. Jullie wouden ons geen offerte geven omdat we al ergens anders een offerte hadden, maar wat deze respectloze vrouw niet wist, is dat we kwam om de keuken te kopen, want zij hadden een kleur de we ergens anders niet konden vinden. IK RAAD DEZE VESTING ZEKER NIET AAN. Ga naar Wormerveer of ergens anders. ROND UIT RESPECTLOOS. 0 klant vriendelijkheid. Vooral niet willen geholpen worden door die blonde vrouw daar.

Bron: Google

star star star star star

Tijdens het oriëntatiegesprek super geholpen, totaal niet opdringerig, eerlijk, meedenkend en goede adviezen.

Bron: Google

star star star star star

Goede service, eerlijke prijzen en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Bron: Google

star star star star star

Reddy Amsterdam is een absolute aanrader. Nermin is prettig in omgang, zeer professioneel en creatief in praktische oplossingen bedenken voor onze situatie. Ik was verrast van de enorme tijd en aandacht tijdens de gesprekken. Zo zijn alle hoeken en hoogte optimaal benut en is het aanrechtblad speciaal aangepast aan de aparte inkepingen bij onze raam/kozijn. Een geweldig idee om het werkblad dieper te maken. We hebben voor een kleine keukenoppervlakte uiteindelijk een zeer ruime keuken gekregen met veel opbergruimtes. Wie had dat gedacht. Prachtig kwaliteit en design. Komt afspraken na en montage (door Nermin) ging vlekkeloos en binnen 1 dag afgerond. Ik ben zeer tevreden!

Bron: Google

star star star star star

Denise en Kelly zijn creatief met het maken van een ontwerp. Nermin is deskundig en flexibel om de keuken zo goed mogelijk passend en functioneel te maken. En Robert installeert het geheel zorgvuldig. Bij de levering van de onderdelen is er altijd wel iets net niet compleet maar ook dat wordt soepel opgelost. Al met al een prettige ervaring!

Bron: Google

star star star star star

Bron: Google

star star star star star

We zijn helemaal tevreden met onze prachtige nieuwe keuken. Vanaf het begin was het gevoel goed. We werden goed geholpen en onze adviseur kwam met goede ideeën. Een aanrader!

Bron: Google

star star star star star

Super tevreden over de prachtige keuken en fantastische service van Reddy Keukens Amsterdam Villa Arena. Na opgelicht te zijn door een andere keukenboer kwam ik redelijk wantrouwend bij Reddy Amsterdam terecht. Na een heel fijn orienterend gesprek, waarin ik mij absoluut niet onder druk gezet voelde was er een ontwerp. Er werd meegedacht en geadviseerd. Ook was men transparant over levertijden verwachtingen etc. Het voelde allemaal heel oprecht en eerlijk. Tot slot is mijn keuken inclusief alle apparatuur heel snel en naar volle tevredenheid geleverd en geplaatst, zeer vakkundig. Ook vragen daarna werden meteen en klantvriendelijk opgepakt. Eigenaar is direct betrokken en bereikbaar. Duidelijk aan te bevelen en 5 sterren!!!

Bron: Google

star star star star star

REDDY heeft een topkeuken opgeleverd waar we erg blij mee zijn en veel complimenten over krijgen. Ook de samenwerking was super prettig. Nermin (eigenaar) neemt tijd voor je, luistert goed naar wat je wil, heeft er verstand van (hij was 20 jaar zelf monteur en installeert nog steeds zelf keukens). Hij is bereidt moeite te doen om maatwerk te leveren, reageert snel bij vragen of problemen. Hij doet wat hij belooft en stelt zich flexibel op als de planning wijzigt. Geen gladde verkooppraatjes. Ook goede nazorg: oprecht geïnteresseerd in een goed eindresultaat, komt meteen langs als iets niet werkt zoals het hoort en fixt het.

Bron: Google

star

Er is pas een nieuwe keuken geplaatst en ben niet te spreken over de montage. Had beschadigingen en dat word niet gemeld en word dan vervolgens met een lakstift weg gewerkt. Is dat ik het zelf heb gezien. Kansloos. Mijn koelkast was scheef geplaatst en werd gezegd dat hij dit vaker doet. Beetje amateuristisch ook. Foto is een voorbeeldje. Zeker geen aanrader

Bron: Google

star star star star star

Top service, en duidelijke communicatie. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken en om de manier hoe wij geholpen zijn. Aanrader!

Bron: Google

star star star star star

Wij zijn erg goed geholpen door Nermin! Bedankt voor de service.

Bron: Google

star star star star star

Wij hebben een hele prettige ervaring met Reddy keukens. Reddy keukens heeft zeer behulpzame medewerkers die met je meedenken en je oprecht willen helpen. Nermin, de eigenaar zelf, is een man van zijn woord en zorgt ervoor dat de keuken boven verwachting wordt afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden met onze strakke en kwalitatieve keuken!

Bron: Google

star star star star star

Reddy keukens Amsterdam een echte aanrader. Het is een nuchtere no-nonsense keukenzaak. Kelly heeft ons zeer geduldig geholpen met het uitzoeken van alle specifieke wensen. Veel ruimte voor maatwerk. De offerte vergeleken met andere zaken verreweg het meest voordelig en we hebben daar veel tijd in gestoken. Transparant en zonder gedoe over onderhandelen. Eigenaar Nermin is meerdere keren langsgeweest en heeft een prachtige keuken geïnstalleerd. Hij denkt echt mee en alle details kloppen. Echt aardige lui en belangrijker super eindresultaat.

Bron: Google

star star star star star

Samen met Denise en Nermin een prachtige keuken ontworpen. Goed advies over materialen, apparaten en installatie. Fijn dat het een vaste prijzen concept is. Dus niet onderhandelen over prijzen, maar tijd en energie steken in het ontwerp van de keuken! De levering van de keuken en apparatuur verliep heel vlot (volgens ons verbouwschema). Ook alle apparatuur werd direct erbij geleverd. De gehele keuken was binnen een dag super netjes geïnstalleerd en we genieten nu al een half jaar van onze prachtige keuken. Fijn bedrijf, fijne mensen.

Bron: Google

star star star star star

Na lang zoeken hebben wij een keukenboer gevonden waarbij wij niet het gevoel hadden dat wij werden opgelicht. Wij zijn hiervoor naar andere verkopers geweest en wij werden zo enorm onder druk gezet om te tekenen, dat wij gelukkig verder zijn gaan zoeken. (met name keuken concurrent is erg agressief) Nermin is een monteur hiervoor geweest dus hij weet wat wel en niet kan. Daarnaast denkt hij ook echt mee en geeft hij handige tips. Na veel "fine tune" gesprekken hebben wij de keuken besteld en liep alles soepel. Wij hebben een ombouw voor de wandkasten en een koof boven het eiland laten bouwen door een aannemer. De communicatie tussen Nermin en hem liep goed waardoor alles precies past. Dit was enorm spannend voor ons. De apparatuur is in tegenstelling tot alle buren netjes geleverd ondanks dat het moeilijk is om eraan te komen. Wat wij erg fijn vonden is dat Nermin ook zelf de keuken is komen installeren samen met een goede collega. Zij zijn tot laat wezen doorploegen om het netjes af te leveren. Wij hebben nog geen defecten kunnen vinden maar Nermin is goed benaderbaar dus als er wel wat mis is gaan wij er vanuit dat dat netjes opgelost wordt. Kortom: - Geen vieze verkoopspelletjes - Kundig advies omdat hij zelf monteur is (geweest) - Goed benaderbaar/communicatie met aannemer - Gevoel dat hij een mooi product wil afleveren Ik heb deze review geschreven zonder belang erbij te hebben :). Dit zeg ik omdat het nogal positief is.

Bron: Google

star star star star star

Na een rondje keukenzaken in de Arena, na de lockdown toch terug naar Reddy Keukens. We hadden al tekeningen en ideeën, waar we samen met Nermin doorheen zijn gegaan. Hij gaf ons veel praktische en handige tips en adviezen op een hele prettige, niet opdringerige manier. Geen gedoe met onderhandelingen, maar gewoon een reële en goede prijs. Nermin kwam zelf de keuken installeren en omdat er een probleem was met de levering zijn ze tot 8 uur gebleven om het af te kunnen maken. Hij wees ons zelf op een kleine schade aan een deur. Dus absoluut een aanrader! Nu drie maanden verder is er nog niets dat ons tegenvalt aan de keuken.

Bron: Google

star star star star star

Bron: Google

star

Absolutely ridiculous place! We went in the shop with a clear understanding of the appartus we wanted, design we wanted, and material we wanted. All they had to do was give me an offerte so i know how much each part of the kitchen costs at their shop (cabinets, appartus, installation and marble top). They straight up refused to do so stating we dont give offertes because this is not our business model. Note that this was already my second visit here so after the second visit and spending 2 hours that day with them i was hoping to have something on the paper. They wanted me to come back again for third appointment where they might potentially show me an offerte (no guarantees that they will). They refused to email. Basically they were just wasting my time in their store without giving me any indication of what anything will cost. I find that an extremely strange model of business. What's there to hide? I would rather work with a transparent company which believes in open communication and not hiding prices, hiding details etc. In 2022 its strange to see this.

Bron: Google

star star star star star

Enorm blij met de service van Nermin en de keuken die hij heeft geleverd. Een mooie prijs voor de kwaliteit die is geleverd. Nermin is een oprechte verkoper, die je niet voor de gek zal houden. Hij denkt graag mee met de klant die tegenover hem zit en respecteert alle wensen/budgetten van klanten. Heeft ook nog eens geduld en pusht niet. Dit is natuurlijk erg belangrijk en prettig bij het uitzoeken van een keuken die jaren in huis zal staan. Een echte aanrader!!!

Bron: Google

star star star star star

Ongeloof fijn geholpen in de winkel. Niet het gevoel dat je moet onderhandelen of dat er alles aan gedaan wordt om zoveel mogelijk te verdienen. Heel fijn. De keuken zelf is ook prachtig en van goede kwaliteit (uit Duitsland). Precies zoals ik het in mijn hoofd had. Hier werd ook goed over meegedacht. De eigenaar plaatst de keuken zelf, wat het persoonlijk maakt en waardoor hij het ook belangrijk vind dat alles naar wens is. Dat is anders als mensen hiervoor worden ingehuurd (zoals bij andere keukenwinkels). Kortom! Een aanrader om heen te gaan!

Bron: guestbook

star star star star star

Absolute aanrader. Na ruim vijf concurrenten te hebben bezocht liepen we binnen bij het voor ons onbekende Reddy voor een concurrerende offerte. Nermin nam uitgebreid de tijd voor ons (met oprechte interesse en zonder haast) en belandde daarmee in onze top drie. Na een tweede en zelfs derde gesprek wist hij met ons de juiste keuzes en afwegingen te maken, waarbij hij ook nog eens de scherpste prijs kon geven (incl. A-apparatuur). Met de toezegging dat hij zelf de installatie zou doen hebben we getekend. Ook de installatie door Nermin en collega verliep soepel, zonder gedoe en binnen gestelde deadline. Nermin initieerde zelf een tweede afspraak om kleine zaken (die ons niet waren opgevallen) te vervangen of te verbeteren. Topzaak, topgast(en) en... een hele goede kwaliteit keuken.

Bron: Google

star star star star star

Deze keukenspecialist raad ik zeker aan! Hij denkt mee, luistert echt goed en komt met goede oplossingen. Je merkt aan alles dat hier echt veel ervaring achter zit. Ook de plaatsing is in 1 keer goed gegaan. Echt meer dan tevreden! Bedankt!!

Bron: Google

star star star star star

Bron: Google

star star star star star

Korte conclusie: ga nooit ergens anders dan REDDY Amsterdam! Aangeraden gekregen via via, nu raden wij iedereen aan hier hun keuken te kopen! Geen irritant gehandel zoals andere zaken. Super goede hulp bij de inrichting waar Nermin kijkt naar wat jij echt wilt bereiken, niet waar hij het meest aan kan verdienen. Na gesprekken nog vol energie (dat is bij andere keukenzaken wel anders). De levering was super geregeld installatie ging top en ook nog gezellig!

Bron: Google

star star star star star

Heel tevreden. Levering en montage...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Zeer goede ervaring van begin tot eind. Nermin heeft ons goed begeleid in het maken van de keus voor onze keuken. We konden altijd terecht met vragen of aanpassingen. Er kwamen genoeg verhalen langs van kennissen en andere keukenwinkels waarbij de leveringen vertraagd of verkeerd waren. Ook reviews uit het verleden waren niet altijd positief. Dus wij hielden ons hart vast. Maar onze keuken is geleverd en geïnstalleerd op de afgesproken datum. Alles klopte en alles werkte. Nermin komt de keuken zelf installeren en doet dit met veel expertise en ook nog veel humor. Wij zijn heel tevreden en kunnen iedereen Reddy in Amsterdam Arena aanraden!

Bron: Qasa

star star star star star

We hadden nog nooit van Reddy keukens gehoord, tot de reclame op de radio kwam. Naar Amsterdam gereden waar Nermin alle tijd nam om te kijken of met het budget die we hadden een mooie keuken geplaatst kon worden. Met een mooie prijs akkoord gegaan. Hij dacht met ons mee wat erg fijn was. Gisteren is de keuken netjes gebracht en vandaag geïnstalleerd. Ze hebben met z'n tweeën hard gewerkt en tot in de detail netjes afgewerkt. Ondanks hun vermoeidheid aan het einde van de dag bleven ze hard doorwerken, uiterst vriendelijk en secuur. Zelfs heeft hij extra werkzaamheden uitgevoerd. Echt top. Hij heeft echt passie voor zijn werk. Wij zijn erg blij met het resultaat. Alle apparatuur werd ook netjes uitgelegd. Wij raden Reddy Keukens Amsterdam iedereen aan! Super bedankt????????

Bron: Google

star star star star star

Na een ruime zoektocht naar onze nieuwe keuken zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij Reddy keukens Amsterdam Arena. Verwarrend is wel dat ik begreep dat elke Reddy keukenzaak een franchise onderneming is. Daarmee is het lastig om Reddy keukens als geheel te beoordelen. Goed, ik spreek dus over Amsterdam Arena. Juist doordat we zoveel aan vergelijk hebben gedaan kan ik met recht zeggen dat het op zijn minst de moeite is om bij deze zaak te gaan kijken. Topkwaliteit keukens en apparatuur, qua prijs scherp en transparant en daardoor interessant. De eigenaar, Nermin, is erg vriendelijk, "down to earth", en deskundig. Daarnaast kan ik uit eigen ervaring zeggen dat men ook veel geduld heeft en op geen enkele manier zaken opdringt. Wij hebben uiteindelijk onze keuken bij Reddy Amsterdam Arena gekocht en zijn daar voor wat betreft het hele proces van bestelling, tot levering erg tevreden over, datzelfde geldt voor de kwaliteit. Ook over de aftersales zijn wij in elk geval erg tevreden, ik herken me dan ook niet in hetgeen sommige andere reviewers hebben ervaren. Kortom, 5 sterren van ons!

Bron: Google

star star star star star

Bron: Google

star star star star star

We zijn uiterst tevreden. Een mooie zaak met ruime keuze en naar ons idee het belangrijkste: uitstekende service! Nermin heeft ruim de tijd voor ons genomen en ons goed geadviseerd. Passie voor het vak en dat merk je. Afspraak is afspraak en geen gedoe. Heerlijk! Keuken is keurig geleverd en netjes gemonteerd. Naderhand nog regelmatig contact gehad voor de puntjes op de i. Nermin en zijn collega's gaan voor niets minder dan een tevreden klant. Absolute aanrader!

Bron: Google

star star star star star

I totally recommend Reddy’s keuken! We were looking for a new kitchen and Nermin and Jasmina have helped us to find the perfect kitchen for our needs. They are very friendly and always available to help if there is any problem. They are also very knowledgeable and can advise on any matter regarding the kitchen or any appliances you may want to buy for your kitchen. I would definitely recommend them if you are looking for a brand new kitchen that can satisfy your needs!

Bron: Google

star star star star star

De eigenaar van Reddy, Nermin, heeft ons uitstekend geholpen en van advies voorzien. Hij dacht mee met alles, van de hoogte van het werkblad tot het afraden van open kastjes onder de planken omdat Nermin door zijn jarenlange ervaring weet dat die op den duur gaan hangen. Nermin is het persoonlijke aanspreekpunt van het begingesprek in de winkel, tot tussentijds alle vragen per telefoon, en hij kwam de keuken ook zelf monteren. De kastjes, apparatuur en werkblad: alles is perfect gemonteerd en van hoge kwaliteit. Geen beschadigingen. Ik kan Reddy keukens zeker aanbevelen. Het goede gevoel dat je hebt na het eerste gesprek? Dat gevoel is terecht.

Bron: Google

star star star star star

De eigenaar van Reddy, Nermin, heeft ons uitstekend geholpen en van advies voorzien. Hij dacht mee met alles, van de hoogte van het werkblad tot het afraden van open kastjes onder de planken omdat Nermin door zijn jarenlange ervaring weet dat die op den duur gaan hangen. Nermin is het persoonlijke aanspreekpunt van het begingesprek in de winkel, tot tussentijds alle vragen per telefoon, en hij kwam de keuken ook zelf monteren. Dat heeft hij uiteindelijk gedaan. De kastjes, apparatuur en werkblad: alles is perfect gemonteerd en van hoge kwaliteit. Geen beschadigingen. Ik kan Reddy keukens zeker aanbevelen. Het goede gevoel dat je hebt na het eerste gesprek? Dat gevoel is terecht.

Bron: Qasa

star star star star star

Vriendelijke ontvangst en super geholpen/geadviseerd door Nermin, de eigenaar van Reddy vestiging Villa Arena Amsterdam. Groot pluspunt is dat hij hierna ook je aanspreekpunt is en dat je niet te maken hebt met een klantenservice. Vandaag is keuken gemonteerd, ziet er geweldig uit. Een echte aanrader!

Bron: Google

star star star star star

Prettige en deskundig geholpen, mooie...

Bron: feedbackcompany

star star star star star

Heb een top Keuken gekocht bij 'Reddy Keukens'. Ik kwam samen met mijn vriendin binnen zonder precies te weten hoe en wat, Silvan de manager die daar werkt heeft ons heel vriendelijk en professioneel begeleid in dit proces. We hebben eindstand een mega keuken voor een nog best redelijke prijs kunnen kopen. Maar het belangrijkste vind ik dat elke keer als we een vraag hadden we gewoon zonder problemen konden bellen en geholpen werden. De keuken is nu binnen en gemonteerd en we zijn er super blij ermee.

Bron: Google

star star star star star

Bron: Google

star star star star star

Bij het uitzoeken van onze keuken werd er uitgebreid de tijd genomen om ons te helpen. Uiteindelijk een hele mooie keuken uitgezocht, heel spannend, bedankt Silvan en Ophra

Bron: Google

star star star star star

Goede kwaliteit en super geholpen door Ophra.

Bron: Google

star star star star star

Helemaal blij met onze keuken zo fijn en vriendelijke geholpen ze weten waar ze het over hebben en heel fijn geen dringende verkoop gesprek ik zou deze zaak zeker aanraden

Bron: Google

star star star star star

Bron: Google

star

Total disappointment, I do not recommend ordering a kitchen from Reddy if you are expecting exact delivery of what you requested.. from sales till operations very poor coordination, no information flow to the customer during the process. you just a get a kitchen, could be similar to the one you ordered if you are lucky. And after the installation it may not look like a brand new kitchen...

Bron: Google

star

I have visited Reddy Keukens based on our friends review that they had good experience... There are some good kitchens and We went there with an open mind to see how things are going to turn out... Our appointment was booked on Sunday so hat we can spend some quality time at the appointment so that our doubts are cleared... Then comes the GUY from the store not at a friendly face not welcoming either.. he asked us what our budget is and we mentioned our estimated amount and then the GUY said its not possible and I dont want to waste time for both of us... But yet we requested him to make a layout so that maybe we can try to negotiate... After 3 hours he gave us a 3D view image of how our kitchen will look and gave an estimated price.. as expected it was not in the budget range we thought may be we could do some adjustment by changing the appliances etc etc the guy was so frustrated and impatient that he doesn't want to go any further... on top that he says (no offense)that its a big mistake to take an appointment with us on Sunday where he is missing a lot of business... When you don't know how to behave with your customer your company doesn't deserve an employee like you.

Bron: Google

star star star star star

We zijn tevreden met het eindresultaat van onze nieuwe keuken.Ook over de de service, kwaliteit, betrouwbaarheid van Reddy keukens en goed advies van verkoper Richard zijn we tevreden. Wel een klein dingetje vergeten om bij de keuken te leveren waar we 3 weken (te lang) op moesten wachten. Maar de medewerkers bij de klantenservice waren vriendelijk en deden hun best. Ik raad zeker aan om eens bij hen te kijken als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.

Bron: Google

star star

Eind december 2018 na goed advies van de verkoper de keuken gekocht. Deze is eind februari 2019 geplaatst. Bij het plaatsen bleek dat de bestelde schouw verkeerd geleverd was, volgens Reddy door een fout bij de leverancier. Waar gewerkt wordt kunnen fouten gemaakt worden. Het werd zo benadrukt dat de fout niet bij Reddy ligt dat we zelfs daarna zijn gaan twijfelen. Hierna begon echter de ellende. Wij hebben keer op keer het initiatief moeten nemen om te informeren hoe de stand van zaken is. Uiteindelijk kregen we het goede nieuws dat op 28 maart de juiste schouw en een beschadigd frontje vervangen wordt. Dus 28 maart vrij genomen, komt geen monteur opdagen. Na telefonisch overleg bleek er een miscommunicatie te zijn tussen de backoffice en de monteur. Nieuwe afspraak gemaakt voor 17 april. Deze dag kwam de monteur keurig volgens afspraak, zonder schouw. Na heen en weer bellen bleek de schouw en het frontje zoek te zijn!! Wederom excuses en de belofte dat ze het gaan oplossen. Echter allemaal loze beloftes. Wederom hebben wij regelmatig het initiatief moeten nemen. Je wordt op geen enkele manier op de hoogte gehouden. Je voelt je totaal niet serieus genomen. Inmiddels is de schouw al 2 weken binnen en we zouden gebeld worden om een afspraak te maken. Dit is nog steeds niet gebeurd. Het zou niet eerlijk zijn om 1 ster te geven omdat de kwaliteit van de keuken en het adviesgesprek goed zijn. Maar als we het over communicatie, nazorg en klachtafhandeling hebben dan is 1 ster nog te veel.

Bron: Google

star star

Eind december 2018 na goed advies van de verkoper de keuken gekocht. Deze is eind februari 2019 geplaatst. Bij het plaatsen bleek dat de bestelde schouw verkeerd geleverd was, volgens Reddy door een fout bij de leverancier. Waar gewerkt wordt kunnen fouten gemaakt worden. Het werd zo benadrukt dat de fout niet bij Reddy ligt dat we zelfs daarna zijn gaan twijfelen. Hierna begon echter de ellende. Wij hebben keer op keer het initiatief moeten nemen om te informeren hoe de stand van zaken is. Uiteindelijk kregen we het goede nieuws dat op 28 maart de juiste schouw en een beschadigd frontje vervangen wordt. Dus 28 maart vrij genomen, komt geen monteur opdagen. Na telefonisch overleg bleek er een miscommunicatie te zijn tussen de backoffice en de monteur. Nieuwe afspraak gemaakt voor 17 april. Deze dag kwam de monteur keurig volgens afspraak, zonder schouw. Na heen en weer bellen bleek de schouw en het frontje zoek te zijn!! Wederom excuses en de belofte dat ze het gaan oplossen. Echter allemaal loze beloftes. Wederom hebben wij regelmatig het initiatief moeten nemen. Je wordt op geen enkele manier op de hoogte gehouden. Je voelt je totaal niet serieus genomen. Inmiddels is de schouw al 2 weken binnen en we zouden gebeld worden om een afspraak te maken. Dit is nog steeds niet gebeurd. Het zou niet eerlijk zijn om 1 ster te geven omdat de kwaliteit van de keuken en het adviesgesprek goed zijn. Maar als we het over communicatie, nazorg en klachtafhandeling hebben dan is 1 ster nog te veel.

Bron: Qasa

star

Reddy Amsterdam: Waarom 1 ster? Omdat meerdere dingen zijn toegezegd, maar niet zijn waargemaakt. Voor verkeerd adviezen van de verkoper nemen ze geen verantwoordelijkheid en alle 4 de apparaten hebben problemen gegeven of zijn anders geleverd. Het eerste ontvangst was goed. We hebben een eenvoudige keuken naar tevredenheid besproken. Een paar weken later zijn wij terug gekomen om de keuken te bestellen. Het ontvangst verliep anders. De prijs voor de eerder besproken keuken was ineens 400 euro duurder. Ook de achterwand, passtuk voor de zijkant en nog een paar dingen ontbraken ineens. Later kwam hij hierop terug en was de prijs en keuken toch zoals eerder besproken. Uiteindelijk is de offerte voor de keuken gemaakt. Bij thuiskomst bleek het een en ander niet te kloppen, zoals wederom de ontbrekende achterwand, de koelkast zonder vriesvak (i.p.v. met vriesvak) en nog een paar dingen. Hier heb ik een mail over gestuurd. Hier werd zeer onvriendelijk telefonisch op gereageerd. Hij erkende wel de fout van de koelkast, maar wilde het alleen aanpassen naar een ander, minder energie zuinig type. Ook probeerde hij te beweren dat de achterwand etc. wel op de offerte zou staan. Na veel moeite is het toch bevestigd. Daarna heb ik een nieuwe tekening van de keuken gekregen. Op de nieuwe tekening bleek ineens dat de front van de combi-magnetron anders was, van een goedkoper model. Hierop heb ik voor de zekerheid nog een mail gestuurd of ik wel het juiste apparaat zou krijgen. Ruim een maand later kwam een telefoontje dat de achterwand vanwege een nieuwe wet meer geleverd kon worden. We kregen 2 opties: verdiept keukenblad met 200 euro meerprijs of de keuken zonder achterwand. Helaas werd er geen moeite genomen om mee te denken dat ''mijn keuken'' (een keuken met een identiek achterwand als aanrechtblad) niet meer geleverd kon worden. Er was geen tegemoetkoming voor de meerprijs mogelijk. Ik heb zelf meerdere opties voorgesteld, zoals een plaat achter het fornuis, maar geen enkele optie was bespreekbaar. Na meerdere telefoontjes en veel boosheid (lees schreeuwen) van Reddy Amsterdam was het bij nader inzien wel mogelijk om een plaat achter het fornuis te leveren. Uiteindelijk wordt na 3 maanden de keuken geleverd. Mijn voorgevoel blijkt te kloppen: Toch de verkeerde magnetron (is na een telefoontje wel opgelost), geen spoelbak en andere handgrepen. Daarnaast waren de gaten voor de handgrepen tot mijn schrik al voorgeboord. Bij het tweede gesprek was door de verkoper gezegd dat dit pas bij montage ter plaatse geboord zou worden. Ik ben absoluut niet blij zoals het midden op de deur is gemonteerd. Ook zou er op de hoek van het aanrechtblad, naast de wasmachine een steunplank komen. Een van de zoveelste beloften die niet is waargemaakt. Het aanrechtblad steunt nu op een paar simpele schroefjes. Daarnaast is het inmeten niet nauwkeurig gebeurd. De achterwand is tekort besteld. Ik heb 3 maanden langer gewacht op de juiste achterwand. Navraag over een indicatie van de verwachten levertijd worden keer of keer niet beantwoord. Door het ontbreken van de achterwand was er ook nog geen stopcontact in de keuken aanwezig. Dat er dingen mis kunnen gaan is begrijpelijk en vind ik ook geen probleem. Maar bewust een mooi verkooppraatje houden en je bedonderen vind ik niet acceptabel.

Bron: Qasa

star star star star star

Bron: Google

star star star star star

Bron: Google

meer